Satan va bra helg!! På fredagen blev det utgång och på lördagen kände jag mig inte i form för ännu en utgång så det fick bli jobb på kvällen istället. Eftersom jag står i garderoben precis i entrén på mitt jobb skiftar man mellan att frysa ihjäl och svettas ihjäl av stress. Vilket resulterar i att jag blivit sjuk nu när skolan börjat igen. NOT najs at all.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Erika och Evelyne sov hos mig inatt och nu sitter vi i bilen påväg till gekååås.

Likes

Comments

Var på Väla i lördags med johanna och köpte ett par nya UGGS och toning till håret. Blev inte jätte skillnad på håret men ändå en aning mörkare och utväxten försvann finally.

Likes

Comments

Såhär såg min och johans fredag ut. Så jäkla skönt o bara vara hemma för en gångs skull och inte göra ett piss. Kollade lite idol, åt lite god mat och somnade hyfsat tidigt.

Likes

Comments

2 lektioner idag och efter det går jag på höstlov!! Haft en så skön morgon. Erika hämtade mig i stan och vi köpte frukost på espressohouse och åkte till skolan. Är för första gången på länge helt förberedd inför seminarium i geografin, woho🍂🍁🍃

Likes

Comments

Som sagt va det studenttävling igår, och igår va en dag when no fuck was given. Skattjakt va det som stod på schemat och något som gav 125 poäng var en tatuering där texten skulle va "studenten 2016" . Minst en i varje klass gjorde detta, och som sagt igår va det en dag when no fuck was given. Speciellt för min del. Ni förstår säkert vad jag vill komma till, studenttävling made me do it.

Ska bli sjukt kul att se johans reaktion. Antagligen får jag höra ett antal gånger hur korkad jag är. Men återigen who gives a fuck.

Likes

Comments

Lite fika och en promenad i solsken är aldrig fel.

Likes

Comments

Godmorgon! Igår jobbade jag ett 11 timmars långt pass vilket resulterar i mitt "godmorgon" vid halv 4 haha. Jag jobbar på officersmässen som servitris och igår var det höstbal på försvarsmakten. Alla va sååå fina och trots stressen och allt där emellan va det svin kul!! Efter middagen som bestod av trerätters var det fortsatt fest där dom höll igång till 5 inatt. Minst. Så idag är man för sliten och har för mycket och göra.
Inte nog med det la jag mig och kollade serier tills johan kom hem, är alltid uppe i varv 2 timmar efter jag jobbat natt.
Nu ska jag gå upp och äta lite gotte rester som johan tog med från jobbet.

Peace ouuuuut

Likes

Comments

Tjaaaa nu är jag tillbaka här på årets dammigaste blogg.
Liten update:
Rosa månad för bröstcancer
Jag går snart in i väggen pga skolan
Börjat träna som ett as
Och sist men inte minst, smakat den konstigaste glassen "bubbies".
Den får 2/5 glassar.


Likes

Comments

Tänk allt som vi aldrig fick uppleva tillsammans, som du aldrig fick ta del av, som du aldrig kommer få ta del av.

Förut gjorde det fruktansvärt ont att tro att du inte brytt dig. Men idag, gör det mer ont att veta att du faktiskt brydde dig, mer än något annat. Det låter konstigt, jag vet. En sån liten grej som det där. Dom små siffrorna inom parantestecknena för att kunna minnas. För att sparas. För att komma ihåg dom få orden som satts på pappret för att sedan ha så stor betydelse i hjärtat. Jag trodde aldrig det betydde något. Men nu vet jag. 2012. Siffrorna har du skrivit dit på ett födelsedagskort jag gav till dig, år 2012. Och du har sparat det. För att minnas, för att påminnas, och för att du brytt dig.
För att komma ihåg att 2012 skrev jag några få enstaka ord, som betydde så mycket för dig.

Min skyddsängel.

Likes

Comments