Överkänslig! Att drunkna i sina känslor och inte veta hur man tar sig upp. Att inte ha något filter. Att inte har förmågan att rensa bort det onödiga. Att fånga upp allas känslor och energier och att leva med dem. That's me! Och jag har alltid hatat den delen av mig, just för att den många gånger har gett mig problem i livet.

Men idag är jag ändå tacksam över att jag har den delen och inte är en person utan känslor. En sån person som inte alls kan sätta sig in i hur andra känner eller som inte kan känna empati för andra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har växt upp med att alltid göra andra till lags.
Levt mitt liv så som andra tycker att man ska leva.
Tagit beslut osv pga vad andra tycker utan att ens reflektera om vad jag själv vill.

Ganska tragiskt nu när jag sitter här och funderar över varför jag inte har levt mitt liv så som jag själv vill. Svaret är dock ganska enkelt! Jag har inte styrka att stå upp för vad jag själv tycker, även fast det handlar om mitt egna liv.

Nu är det dock slut på det. Hädanefter tänker jag leva mitt liv precis så som jag vill. Ta vilka beslut jag vill och sluta göra andra till lags hela tiden.

Så alla ni som känner mig. Jag kommer inte bli en elak person. Jag kommer bara sluta bli påverkad av vad ni tycker och börja stå upp för mig själv. För jag vill leva livet precis som jag vill.

Likes

Comments

Myser runt med en gammal fleecetröja och tända ljus i hela huset för att få upp lite värme.

Har haft Mimmi och barn på besök idag. Ca 3 år sen vi sågs sist men förhoppningsvis går det inte 3 år till nästa gång.

Huvudvärken är bättre idag, tack och lov! Hoppas det släpper helt snart.

Likes

Comments

Jag blir obehagligt påmind om hur det började sist. Precis såhär! Huvudvärk från helvetet som gör att jag endast klarar av halv dagen, resten befinner jag mig i en mörk källare med självmordstankar (enbart för att huvudvärken är så överjävlig)

Tack men jag klarar mig mycket bättre utan de här fysiska besvären!

Likes

Comments

Jag ogillar människor som har makt över andra, som kan förändra en annans människas liv på 2 sekunder. Jag gillar inte när jag ska dömmas pga min sjukdom. Att jag inte fick samma möjlighet som alla andra eller möjlighet att övervinna mina problemen, att anses som svag och hopplös i andras ögon.
Nu, när jag har bestämt mig för att gå vidare och stryka det här kapitlet i mitt liv vill jag bara få ur mig det här först. Jag tackar inte er för det ni gjort men det har fått mig att inse att det inte spelar någon roll vart man hamnar i livet, det är bara ett fåtal som verkligen bryr sig! Jag har fått det bekräftat än en gång att den falskaste människan ännu inte är född.

Likes

Comments

Har sakta men säkert börja städa bort julen. Julgranen är utkastat! Den lämnade dock kvar alla barr inne men efter tredje dammsugningen är nog det mesta nu borta. Barnen är lite ledsna över granen men eftersom det vankas nyårsfest i huset behöver vi all plats vi kan få.Likes

Comments