Idag hade vi äntligen vårat köksmöte med Ikea, och wow va smidigt det gick! Jag och Linus är för en gång skull helt överens, och vi är mer eller mindre klara med ritningarna och allt som hör där till. Vart vi ska beställa mat ifrån eller vilken film vi ska se är ett himla bestyr, men att byta kök går på ett kick haha?! Men jag klagar icke. Däremot har vi inte lagt någon beställning ännu. Trots att vi vet vad vi vill så måste vi agera som vuxna "ska" göra i dessa situationer - avvakta och fundera ytterligare. Så vi bokade istället in en "beställningstid" om 2 veckor och till dess hinner vi också diskutera detta med våran personliga bankman, även kallad min far ;)

Här får ni en liten tjuvtitt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

It's friday! Ett glas rött till Linus och ett glas rosé till mig, så landade vi båda i soffan för resten utav kvällen. Den här veckan har varit väldigt hektisk med mycket plugg och kökstankar som snurrat i huvudet. Så helgen är mer än välkommen! Men på söndag har vi köksmöte med Ikea och på måndag börjar praktiken, så nästa vecka kommer förhoppningsvis att bli lugnare. 

Morgondagens planer är inte helt spikade än. Antingen blir det crossåkning eller event på Dalsjös nyöppnade hinderbana. Det återstår att se.

Skål på er och ha en trevlig kväll ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag förberett inför den där jobbiga veckan som vi tjejer tvunget lär gå igenom varje månad. Hur jag mår är olika från gång till gång. Ibland märks det inte av medans jag andra gånger blir ett känslomässigt vrak! Hur min aptit påverkas är även där olika, men jag är oftast väldigt sugen på sötsaker. Och med den vetskapen, varför inte göra det bästa utav situationen? Så idag rullade jag mig ett par nyttiga och hälsosamma chokladbollar utan socker - som är minst lika goda som dem "vanliga" om ni frågar mig.

Recept:

10 dadlar

3 dl havregryn

1,5 msk kakao

3/4 dl kokosolja

1 nypa salt

2-3 msk kaffe

Rulla i kokos

Börja med att mixa dadlarna med havregrynen. Tillsätt övriga ingredienser och knåda ihop. Rulla sedan jämna bollar och avsluta med att garnera dem i kokos. Ställ i kylen några minuter. Klart!

Snabbt och enkelt. Ni måste testa!

Likes

Comments

Likes

Comments