Mycket välkomna tillbaka igen till min egna byrå som jag driver direkt ifrån mitt egna hem.
Just nu händer det inget större bravader, men har en och annan klient som har hamnat lite snett med olika myndigheter, men det hör till vardagsmat för en annan.

Många kanske undrar om det verkligen går ihop sig om man startar upp en egen rörelse...jodå det kan gå ihop sig beroende på vad det är för rörelse/verksamhet man skall syssla med.
Men den rörelse som jag själv driver idag, ja det är ju inte att det är en stor efterfrågan på detta varje dag, men det är en efterfråga när det gäller för dem människorna som kanske har hamnat snett med myndigheterna och inte får någon hjälp, ja då finns det hjälp att få och det är där som min byrå kommer in...många kanske sitter där hemma och letar efter svar och på olika företag som kanske kan åta sig detta problematik, ja går man in på google t.e.x och söker på min rörelse som då heter Lindashjälpbyrå i Deje-ja då får man upp ett antal sökningar och trycker man på en utav dem sökningarna-ja då hamnar man på min byrås hemsida och där kan man lotsa sig vidare och läsa om vad jag och min byrå kan kanske vara till hjälp för just ert problematik.

Min rådgivning är dels kostnadsfritt, beroende på vad det är för uppdrag som en klient vill anlita mitt företag om, men rådgivningen ger jag ut kostnadsfritt och det är genom telefonkontakt & e-post.
Men jag åtar mig allt ifrån en tvist med kommun eller en tvist med en statlig instans, d.v.s med Kronofogdmyndigheterna och där åtar jag mig också olika fall som kan leda till att den vederbörande klient får rätt emot dem.
Att få rätt mot olika myndigheter såsom kommun eller landsting, ja även t.o.m Kronofogdmyndigheterna, det är rätt så svårt idag, om man inte vet riktigt vilken fot man skall stampa ner för att få rätsida mot en kommun e.x.

Denna byrå kan vara till hjälp med dem allra mesta problematik som kan uppstå om man råkar hamna i en tvist eller liknanden.
Det blir så att säga att denna byrå blir ungefär som ett personligt ombud för dem klienter som önskar sig att vilja ha hjälp på traven.
Att förstå sig på juridik idag är inte det lättaste om man vill ha en hjälpande hand, och har man då hamnat i en tvist eller blir orättvist behandlad utav en kommun eller någon annan instans- då kan det vara ett tecken på att man skall ta en kontakt med en rutinerad byrå eller liknanden och få hjälp.

Sitter man inne med ett problem eller att man har hamant fel och önskar sig vilja ha hjälp och man har gjort allt för att få hjälp och man inte får den hjälpen som man har rätt till, ja då kan man vända sig hit till denna byrå.

All information om min byrå, det kan man få genom hemsidan och sidan dit är igen:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra

Till er alla som sitter där ute nu och vet med sig att man kanske känner igen sig att man kanske har stött på ett problem el något annat som man kan ha hamnat i, ja då kan man vända sig hitåt till denna byrå.
Min byrå åtar sig dem flesta ärenden och dem flesta ärenden är kankse inte så problematiskt för denna byrå, men kanske är ett litet hinder för en annan person som sitter i denna sits och vet inte var man skall vända sig till för att få hjälp...då kan jag bara tipsa er alla att då kan man vända sig till min byrå och gör en bokning.


Jag kör allt med rådgivning och handläggning utav ärenden ute hos kund/klient, dels för att klienten skall kunna få känna sig lite mera bekväm utav att få känna att man inte skall behöva ge sig ut och krångla med bil, buss eller tåg om man bor långt ifrån min byrå som då ligger i värmlands län och närmare bestämt 3 mil norr om Karlstad, ett litet ställe som heter Deje och då tillhör vi Forshaga kommun, alltså stället Deje ligger 1,3 mil utanför Forshaga kommun.

Det lättaste man kan göra om man önskar sig att behöva ha lite hjälp och råd- ja då kontaktar man min byrå om en bokning och jag i min tur tar mig an den klienten och kontaktar tillbaka den vederbörande klient om klienten gör en bokning utav min byrå via hemsidan, men ringer man till denna byrå, ja då kan jag boka in den klienten direkt och jag åker ut till klienten och handlägger ärendet ute hos kunden. 

Åt andra sidan till, önskar man att man också känner sig att man vill starta upp en egen rörelse/verksamhet, ja det enklaste vägen dit är att man går in på Bolagsverket och där kan man gå in och göra en affärsplan över vad man skall ha för en verksamhet och vad man har tänkt sig för en verksamhet och man kan även gå in där och fylla i om man skall ha en aktiebolag eller handelsbolag och inte minst en enskild firma.
Till att börja med så kan man börja med att starta en enskild firma så länge och längre fram så kan man gå in och ändra detta i ett senare tillfälle.

Det kostar inget att anmäla och registrera ett företag eller en verksamhet, det kostar bara om man skall patentskydda sitt varumärke eller sitt företagsnamn, men att starta eget företag och att man registrerar dettagenom Bolagsverket, det är kostnadsfritt.
Efter man har gjort detta, ja då tar det oftast en till tre månader tills man har fått detta registrerat, men gör man detta genom Bolagsverkets hemsida och fyller i alla uppgifter och godkänner detta och skriver under elektroniskt och då går det mycket fortare än om man skall skriva ut dem handlingar och skicka denna ansökan per post.
Handlingarna går mycket fortare om man skickar detta elektroniskt och man får oftast beslut inom en månad.
Ja, sitter man inne med en idè om att starta en egen verksamhet, ja då tycker jag verkligen att man skall slå till och börja att skriva en affärsplan och skicka in alla uppgifter som man behöver för att kunna starta upp en verksamhet.

Nåja, det var lite ett och annat, men  som jag har berättat tidigare så slå i saken och börja att nysta i att starta upp en egen verksamhet och få det registrerat om man önskar att starta upp en egen rörelse, det är enkelt och det går mycket snabbare om man gör allt via hemsidan på Bolagsverket.
Lycka till er alla som vill och tänker att starta upp en rörelse och framför allt så får man all hjälp och stöd även ifrån skattemyndigheten och man har även tillgång att få komma till olika föreläsningar och möten med skattemyndigheten och många andra myndigheter.

Själv så har jag bara fått goda respons ifrån många företag och många företag har ringt och dem vill erbjuda sig om deras egna produkter eller bara vill höra ad min verksamhet arbetar med och riktar in sig på.
Har bara fått goda respons ifrån dem flesta företag och dem har kommenterat bara att det är väldigt kul att någon vanlig privatperson startar upp en sådan verksamhet och verkligen är vågat, jag sade upp mig ifrån en fast tjänst från ett privat företag och startade upp min verksamhet och det är inte många som vågar detta, allt detta har bara rullat på och sedan jag startade upp denna verksamhet så har jag bara fått goda kommentarer ifrån dem flesta företag.

Tips till er alla...sitt inte inne med er ideèr om att starta upp en egen verksamhet, utan börja att starta upp det företag som man vill ha registrerat och börja att registrera ert kommande företag till att börja med iallafall och sedan börja att bygga upp företaget  efter hand.
Nåja, det var ett och annat...Lycka till....

Önskar man nu hjälp ifrån denna byrå, så kontakta mig via hemsidan och där kan jag göra en bokning med er klienter/kunder och efter det som jag kan åta mig ert ärende beroende på hur långt gånget ett ärende är, men oftast så går det att lösas.
Vill man ha mer information om mitt företag och om man vill boka mitt företag, ja då skall man kika in på hemsidan och gör en bokning eller en intresseanmälan om att man önskar sig hjälp härifrån detta bolag.
Jag kontaktar den vederbörande oftast inom 12 timmar.

Önskar sig hjälp eller råd...kika in på hemsidan.

Mycket välkomna hit!

Linda på Lindashjälpbyrå i Deje

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå alla där ute igen...hoppas att alla där ute och alla mina läsare som är här ute och läser och följer mig där jag går...att ni alla har haft en fin sommar och att ni alla får en fin höst.
Ja, nu drar alla skolor igång och nu blir det som vanligt igen.....
Ja, min verksamhet har jag haft igång hela sommaren och jag kommer i fortsättningen att hålla igång under hela hösten.
Haft semester?
Ja, jag har haft tre dagar semester på hela sommaren....
Sitter idag med min verksamhet med tre fall med en klient och nu börjar allt att dra igång...ja man kan kanske säga att det är tre fall i ett så att säga.
Nu är ett utav fallen ifrån en kommundel som också har börjat att dra igång..b.la så handlar detta med att få igenom och få ett beviljad insats med assistans till min verksamhets klient....

Många gånger när man söker om olika insatser ifrån kommun, så ofta får man ett avslag ifrån kommun, varför undrar nog många...men det ända svaret som jag kan ge er alla där ute som också kanske vill ha eller är i behov utav en insats ifrån en kommun när det gäller att få beviljad assistans eller ledsagare...får man ett avslag...ja då skall man absolut skicka in ett överklagande till högre instans...bara för att kommunerna önskar att man inte skall överklaga och att då slipper dem att betala ut olika ersättningar...ja det skall ju vara besparingar överallt...men man skall inte ge sig när det gäller något om detta...ett tips är att får man ett avslag på en ansökan ifrån en kommun, skicka in ett överklagande på den ansökan....det skall man inte vänta med utan det skall man skicka in på en gång...ett litet tips till er alla...

Behöver man hjälp med detta...ja då kan man vända sig till min byrå...detta kan min verksamhet/byrå stå till tjänst med.


För att komma i kontakt med mig...gå in på min byrås hemsida och sidan dit är:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra 
J
ag kan vara till hjälp med detta..och det gör inget om man bor i norra Sverige eller i Södra Sverige...man kan vända sig till min byrå oavsett vad man har för projekt eller bekymmer eller problem man än har..då kan man vända sig till min byrå.
Nu utgår jag ifrån mitt egna hem...jag sköter allt ifrån mitt egna hem...har kontoret i hemmet....men det är inget hinder..utan har man fastnat i myndighetsstol eller att man har hamnat emellan "olika stolar"-då skall man verkligen vända sig till min byrå.

Jag driver inte en assistansbyrå där jag anställer assistenter, utan jag driver en byrå där jag går in som ett ombud, ja jag hjälper till med olika papper och ansökningar som man har problem med och kanske tycker att olika ansökningar är arbetsamt och tycker att det är mycket att fylla i...ja då skall man vända sig till min byrå...det är där som min byrå går in och stöttar och hjälper till.
Driver inte en egen byrå med att anställa assistenter, men jag driver en byrå där jag ger ut rådgivning och hur man kan gå tillväga med olika ansökningar, och när det gäller att ansöka om en insats ifrån en kommun eller en privat instans med att få assistans eller en assistent...och att skicka in en ansökan och få den beviljad och få rätt i högre instanser mot kommuner...där går jag och min byrå in och hjälper till...jag följer upp hela vägen till att få den instansen beviljad...så har man fastnat i någon myndighetsstol eller att man har fått ett nekande avslag på en ansökan...vänd sig hit till denna byrå...min byrå är med hela vägen till den instansen blir beviljad och följer även med under tidens gång när man skall få en assistent och när den privata instansen eller en kommun som sköter detta med att anställa personal/assistenter...där är jag med om så klienten/eller kunden som har vänts sig till min byrå..där är jag med hela tiden så länge klienten/kunden vill.

Det är väl vad jag arbetar med min verksamhet och vad min verksamhet riktar in sig till.
Alla privata och offentliga sektorer eller dyligt...där vänder jag mig till och riktar in mig till...allt ifrån privatpersoner till att hjälpa till med olika företag som är privata eller inom kommun, där riktar jag in mig till.
Inom kommuner eller andra företag som behöver hjälp...där kan även dem ta till hjälp med min byrå....
Alltså både till privatpersoner & till företag, riktar jag in mig till.
En del kommuner tycker eller "gillar inte" att min byrå går in och för en del privatpersoners talan" , dels så tycker dem att det är bara kommuner som skall ha den största rättighet, men när dem ser att en del privata företag och privatpersoner anlitar mitt företag, ja då backar dem oftast.

Tips till er alla...har man fått problem med en kommun...vänd er hit till min byrå...min byrå blir er räddning...
Nåväl, det är väl lite utav varje som min byrå ger ut i information och vad jag arbetar med...
Allt detta tycker jag själv är så jätte kul att få driva sådan frågor och att detta är vad jag själv "brinner för".
Allt vad som alla andra människor skall ha rätt till- till och med dem människorna som har en del funktionsnedsättningar, varför skall bara "vanliga människor" ha den rätten att få leva ett normalt liv som möjligt- eller rättare sagt...att få leva ett normalt vardagsliv som alla andra...dem människorna som har en del funktionsnedsättningar, dem skall också få leva ett sådant normalt liv som alla andra oavsett vad man har för funktionsnedsättning, dem skall också få leva ett normalt vardagsliv.

Typen utav sådana frågor "brinner jag för" och det är en sådan byrå som jag driver idag och är med och hjälper till.
Har man stött på ett problem eller att man har hamnat snett med kommunen eller någon annan instans, vänd er hit till denna byrå.
Är tillgänglig både via mail, telefonkontakt, och via "skype"
Vill man kontakta mig genom skype, ja då skall man söka på "lindashjalp" och ta kontakt med mig där.
Annars så är det mail och telefonkontakt som gäller.
Min mailadress som är till denna byrå är: lindashjalp1@hotmail.se.

Hit kan man vända sig till om man vill anlita min verksamhet.
Har ett arvode på 1500 kr inkl.moms eller en bara en handläggning eller ett litet uppdrag som gäller att söka upp information el liknanden/dyligt ja då är det en enkel summa på 500 kr inkl.moms.
Mitt arvode hänger på att om ett ärende leder till en länsrätt eller en tingsrätt som sista utvägen i ett ärende då går mitt arvode in på 1500 kr inkl.moms
Med ett enkelt litet ord...arvodet är på 1500 kr inkl.moms beroende på hur länge och utdraget ärendet är, men jag tar ut ett arvode på 1500 kr inkl. moms och inga mellanhänder.

Arvodet är oavsett hur utdraget och ärendet blir utdraget drar ut på tiden, i och med att jag följer med hela vägen beroende på vad kunden önskar, så är arvodet på 1500 kr inkl.moms och inga andra avgifter.
Så att den enkla summan på 500 kr inkl.moms, den ingår i arvodet om min byrå skall handlägga och att det blir en utredning eller liknande, men är det en rådgivning så är den gratis.
Men vill man anlita mig och min byrå, ja då är det ett arvode på 1500 kr inkl. moms, men om man vill bara ha hjälp med att jag tar fram enkla uppgifter och att jag skriver ut en fullmakt åt klienten/kunden, ja då räcker det med den enkelsumman som är på 500 kr.inkl.moms och att det inte leder till någon utredning eller handläggning utav min byrå, ja då är det den enkla summan på 500 kr.inkl.moms.

Nåväl, det är vad min byrå i dagsläget arbetar med och kommer att driva i fortsättningen.
Sitter redan idag med en klient som jag och min byrå driver idag och jag tycker att det är bara ett rent nöje att få hjälpa er privatpersoner att få rätt och hjälp och att det är ett rent nöje på min sida att få ge andra myndigheter ett rent "bakslag".
Okey, har man stött på ett bakslag ifrån en kommun och inte får någon som helst hjälp därifrån...ja då tycker jag att man skall vända sig till min byrå...

Nåväl, vänd er hit om man behöver en hjälpande hand....
Jag åtar mig alla slags ärenden....det är bara att kontakta mig här eller på hemsidan.
Hoppas att ni alla där ute är med och följer min vardag och olika uppdrag som jag kommer att lägga ut här ute som lite mera kortfattat....går inte in på mera djupare detaljer, utan det är sekretessbelagd, men rent allmänt som jag driver och försöker att förmedla ut , det lägger jag ut här...

Vill man ha en hjälpande hand eller bara vill ha råd, ja då kan man vända sig till min byrå....kontakta mig på hemsidan eller lägg till en kommentar här ute...så kontaktar jag er igen.
Hoppas att ni har fått en inblick om vad jag driver för olika frågor och byrå/verksamhet.
Ni alla är så hjärtligt välkomna hit och följa upp min vardag.
Oavsett vad man har för skador eller för olika problematik, ja då kan man vända sig till min byrå ändå.
Mycket välkomna hit....

Hoppas att ni alla där ute får en fortsatt trevlig söndag...tills vi hörs igen...
Ta väl hand om er där ute...

Mycket väl mött härifrån denna byrå som är utav det "lilla extra".

Tack ännu en gång.....

Lindashjälpbyrå i Deje...

Likes

Comments

Mycket välkomna hit igen till mig och min sida...har haft lite semester...därför detta bortgång eller inte varit här ute och gjort uppdateringar...men nu är jag här igen...

Godmorgon till er alla som läser dem här inslagen som jag sitter och skriver.

Nu kommer jag och skriver om lite allt möjligt.
Som jag tidigare har skrivit och berättat, att jag driver idag en egen byrå där jag arbetar som rådgivare och handläggare inom sociala aspekter och detta menas då med att jag ger ut råd och även handlägger ärenden som har med att göra inom funktionsnedsättningar och att jag handlägger även andra diverse handlingar som .t.e.x. om man har hamnat emellan olika myndigheters stolar såsom att man kan ha blivit felbehandlad eller att man har problem med t.e.x. kronofogden, att man tycker att man har rätt att få betalt ifrån någon annan-e.x att en person har en skuld till en och där kan jag och mitt företag gå in och hjälpa till om hur man kan skicka in en ansökan till KF och där kan man få hjälp genom mitt företag.

Handlägger också andra ärenden såsom inom funktionsnedsättningar, att få hjälp med att göra en ansökan till olika kommuner som driver frågor inom funktionsnedsättningar-e.x inom Lss-har man sänt in en ansökan till kommun om att man önskar sig olika hjälpmedel såsom att få en beviljad assistans-ledsagare el dyligt, man får ett avslag på den ansökan , där kan mitt företag gå in och hjälpa till att sända in den ansökan högre upp-e.x till förvaltningsdomstolen och även där om man får ett avslag, då är jag och mitt företag med och driver dem frågorna längre upp ända till regeringsrätten och få rätt där.

Har man nu sänt in en ansökan till kommun, får ett avslag, där är mitt företag med och driver dem frågorna längre upp.
Med och driver dem frågorna  genom förvaltningsdomstolen och ända upp till regeringsrätten om att få en beviljad assistans.
Typ utav sådana frågor och ansökningar kan vara invecklat för den enskilde, ja då finns det ett företag som är med och hjälper till att få dem frågorna på rätt nivå.

Att man har ett funktionsnedsättning, det betyder inte att man inte har rätt till någon hjälpmedel utan tvärtom, här är jag och mitt företag/verksamhet som driver sådana typ utav frågor och är med och handlägger sådana frågor tills den vederbörande personen får rätt emot myndigheterna.

Det är en jobbig process för den enskilde, ja det kan bli en arbetsamt process, men här finns nu ett företag/verksamhet som har många bollar i luften och har möjlighet att hjälpa till och driva dem frågorna vidare.
Det gäller inte bara sådana frågor heller, utan jag handlägger och driver också många andra ärenden som kan vara svåra eller att man har helt enkelt hamnat emellan olika myndighetsstolar som gör att man ger upp, men nu finns det hjälp att få hjälp med sådana frågor och även andra instanser...liknanden...

Har man fått en avslag eller dyligt,  ja då skall man vända sig till mitt företag och här får man hjälp.
Sitter idag med ett fall som innehåller tre olika ärenden och detta är en bagatell för mitt företag, men sådana ärenden kan vara arbetsamt för den enskilde, ja då kan man vända sig till mitt företag.

Sitter själv idag med ett fall med min verksamhet och driver tre olika ärenden som har blivit allt för arbetsamt för min klient, men som jag själv har tagit över.

När jag handlägger ett ärende, ja då driver jag dem frågorna så långt det bara går och under tiden som mitt företag driver dem frågorna så följer jag upp alla frågor och avslag eller beviljande och fått ett rätt beslut, ja det slutar inte där utan jag och min verksamhet följer upp den vederbörande klienten hela tiden så länge klienten vill ha min stöd och mina hjälpinsatser, ja jag följer upp hela ärenden, även om man har fått ett rätt beslut, så sitter jag med hela tiden så länge klienten vill ha med mig.

Det kan kännas skönt för den vederbörande att det finns en som förstår och vet hur det fungerar, ja då sitter jag och mitt företag med hela tiden.
Har man nu idag ett avslag eller någon annan insats eller att man har råkat ut för dem här myndighetsstolaran och hamnat snett, då skall man vända sig till min verksamhet....jag driver alla sorters olika frågor, så det är en bagatell för mitt företag...alla frågor är inte dumma för mitt företag, utan här finns det ett företag som driver olika frågor, så nu kan alla sorters frågor eller alla ni där ute som sitter inne med ett avslag eller dyligt, vänd er hit.

Jag ger ut rådgivning genom mail, telefon eller ett personligt möte ute hos klienten/kunden.
Finns redan med ute på mitt företags hemsida och där kan man kika in och titta och även göra en bokning.
Sidan dit är
:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra 
R
ådgivning är en del utav mina insatser, så min verksamhets rådgivning skall inte vara så jobbiga utan här driver jag en rådgivning som en del utav verksamhetens frågor och den rådgivning är utlagd ute hos kund.
 Jag driver rådgivning genom telefon, man ringer och gör en bokning och min verksamhet bokar in er klienter och jag handlägger ärendet ute hos er klienter-alltså ute på plats hos er kunder.
Bara om man vill ha en bokning utav mitt företag, då handlägger jag ärendet ute hos er kunder.

Vill man bara ha lite råd, ja då går det bra att ringa eller maila.
Ha ett handläggande utav ett ärende, ja då bokar jag in er kunder och jag kommer ut till er vederbörande klienter och handlägger ärendet ute på plats.
Varför skall man behöva besöka ett rådgivningsbyrå, när ett företag/verksamhet som driver rådgivning etc kan faktiskt ta med företaget ut till kund.
Mitt kontor är ett s.k mobilt kontor, d.v.s att jag tar med mig kontoret ut till er kunder, så varför behöva besöka mitt kontor personligen , när jag kör mitt företag mobilt.

Kan man inte komma till företaget, ja då kommer jag ut med mitt företag till er kunder.
Kan inte kunder komma till ett företag, varför göra det så svårt, när man faktiskt kan ta med sig kontoret eller företaget ut till kunden.
Det finns ju bärbara olika maskiner eller datorer om man behöver, då kan man faktiskt ta med sig allt på hjul eller liknande, och har man ett bärbart dator, då kan man ta med sig datorn eller liknande till kunden och på så vis får man ett mobilt kontor.

Kunden skall inte behöva försöka att ta sig till företaget, utan här skall företaget kunna ta med sig kontoret ut till kund, det är precis vad mitt företag arbetar med.
Rådgivning genom telefonbokning eller via hemsidan, om man vill göra en bokning, rådgivning ges ut genom mail eller telefon om man väljer detta, vill man ha både rådgivning och även en handläggning utav ett ärende, ja då ringer man eller sänder ett mail till mitt företag, därifrån så bokar jag in er och handlägger allt ut på plats hos er kunder.

Känner man sig träffad och känner att man skulle vilja ha lite råd och hjälp, vänd er hit till detta företag.
Mitt företag är till för att hjälpa till.
Alla informations detaljer om mitt företag, det kan man hitta på hemsidan och gå gärna in på hemsidan och kika.
Sedan så kan man ju kika in här för att följa upp olika uppdateringar som jag skall göra kontinuerligt.
Jaha, det var nog till olika blandade inslag ifrån mig och mitt företag....och mycket välkomna till ett rådgivningsbyrå med det lilla extra som driver all slags frågor oavsett vad det gäller, vänd er hit till en byrå som har det mesta och driver det mesta och dem flesta ärenden.

När alla andra företag och kommuner  har gett avslag eller gett upp eller rättare sagt inte vill engagera sig eller har ork att ta hand om ett ärende, där tar mitt företag vid.
Så varför krångla till detta, när man har rätt att få hjälp.
Nu till er alla där ute....har man fått ett avslag eller att man har hamnat fel och emellan olika myndighetsstolar eller att man bara vill ha "en som lyssnar" och när man vet att andra myndigheter inte har tid att lyssna, där tar mitt företag vid, så alla frågor och svar är inte dumma, utan här kan man vända sig när man vill ha en som verkligen förstår och lyssnar och även tar vid där samtalet är också sekretessbelagd gentemot kunden och mitt företag.då skall man vända sig hit. 

Vill man ha en som lyssnar eller bara vill prata eller dyligt, då kan man också vända sig hit.
Gå in på hemsidan och där finner man all information om mitt företag och all uppgifter om mitt företag.
Så mycket välkomna till ett företag som är utöver det vanliga.

Det var mycket och lite till...lite utav varje....
Så mycket välkomna till mitt företag....

Välkomna hit igen!!!!!

Linda på det enskilda företaget Lindashjälpbyrå i Deje

Likes

Comments

Mycket välkomna tillbaka till mig igen!

Hoppas att alla som är här och läser, att alla ni har en fin sommar och har haft en fin semester.
En annan här har haft lite semester, men ändå försökt att ligga i med att skriva, men det är semestertider så då får man ta sig lite avkopplande semester och ledigt.

Nu skall man försöka att vara mer flexibel och försöka att vara här ute lite mera oftare och vara mer aktiv och göra uppdateringar & mer kontinuerligt.
Arbetar fortfarande med min verksamhet och kommer att ha fullt upp i höst med ett specialfall som har kommit in till min byrås kännedom.
Jag tar mig an dem mesta och dem flesta ärenden och diverse handlingar.
Om det är något ärende som verkar vara för arbetsamt åt er , som inte ni där ute har någon som helst ork med att handskas med, ja då kan man vända sig till min byrå.

Att starta en egen verksamhet, det är inte  så svårt som det låter.
Har man en idè om att starta en egen verksamhet, ja då skall man ta sig an den idèn och försöka att förverkliga sin idè till att bli en egen verksamhet.
Att komma igång med en verksamhet, det är inte så svårt som det låter, utan man går in via bolagsverket och loggar in sig med bankid och där har dem en sida som man kan gå in och ansöka om att få starta en egen verksamhet.
Väl inne på bolagsverkets sida, där fyller man in alla uppgifter och en affärsidé som man har och lägger in detta och när man har fyllt i allt, ja då skriver man under elektroniskt och skickar iväg detta, sedan så tar det ungefär 1-2 månader innan man får papper hem i brevlådan om att man har startat igång en egen verksamhet och utefter dem uppgifterna så kan börja att få igång sin verksamhet och nu har man även fått alla uppgifter hos skatteverket och bolagsverket att man har registrerat sin verksamhet.

Detta är kostnadsfritt att ansöka om att starta en egen verksamhet om man skall driva en verksamhet i egen regi, men skall man ha ett aktiebolag el handelsbolag, ja då kostar det en slant-ja upp mot tusenlappen ungefär att få ett aktiebolag el handelsbolag att bli registrerad hos skatteverket och bolagsverket.
Men till en början så är det klokare att starta med ett eget regi-alltså enskild firma till att börja med, sedan så kan man ju utveckla sin verksamhet efter hand.
Till er alla som är sugna på att starta en egen verksamhet, börja på bolagsverket och fyll i en affärsidé och vad man skall ha för verksamhet och efter det så är det bara att vänta på att få klartecken ifrån skatteverket om att verksamheten är registrerad och det brukar i vanliga fall ta ungefär en månad, ja till två månader om det är mer som skall kompletteras, men oftast så går det på en månad ungefär.

Till er alla, starta en egen verksamhet, det tjänar man på i längden om man verkligen är i dem tankarna och planerna, så starta en egen verksamhet, det är både roligt och att man får mycket backup ifrån andra myndigheter och man kan få många tips och idéer och man får även hjälp ifrån skatteverket och andra myndigheter om man ber om detta.

Till det roliga är också, nu kan man även börja med att marknadsföra sig och det gör man mycket klok i att göra en hemsida där dem blivande kunderna kan se er ute online.
Det finns en hel del gratis program om att göra en egen hemsida, gå in på google och sök på gratis hemsida, ja då kommer man få upp ett antal sökningar på just gratis hemsida.

Min verksamhet har jag liggandes på en hemsida som man kan gå in och kika och sidan dit är:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra.
D
et är inte så svårt att starta en egen verksamhet och man kan även driva en egen verksamhet vid sidan om sitt vanliga och ordinarie arbete om man vill det också.
Jag själv idag driver min verksamhet på heltid och jag har besökstider eller är tillgänglig alla vardagar mån-fre mellan 09:00-18:00 på kvällen och helgerna har jag också börjat nu med att vara tillgänglig och då har jag tider som är då lörd och sönd mellan 10:00-13:00 & 17:00-20:00.

Jag kommer nu f.r.o.m mån den 5 augusti att vara tillgänglig både via telefon och mail alla dem tiderna som finns utlagd här ute och mail går det att nå mig dygnet runt.
Via mail kan man skicka en förfrågan eller om man behöver råd och hjälp, ja då kan man kontakta mig genom mail och jag svara alltid inom 12 timmar.

Nåväl, nu kommer denna byrå att vara tillgänglig både via telefon och via mail och även via hemsidan.
Har man fastnat emellan någon myndighetsstol och känner att man inte fått den hjälpen som man anser att man har rätt till, ja då kan man vända sig till denna byrå.
Okey, hoppas att alla ni där ute har en fin semester och alla ni som har haft sin semester, ha en trevlig och bra fortsatt sommar och så hörs vi i höst och via online här ute.

Mycket välkomna till en ovanlig byrå med det ”lilla extra”.

Tack!

Likes

Comments

God Vecka till er alla.............

 

Har varit borta ett tag härifrån...men jag kommer ut nu idag med lite uppdateringar igen...till er alla som sitter hemma med att kan kanske ha hamnat mellan olika myndighetsstolar och fått eller känner sig kränkta och
överkörda ifrån sociala myndigheterna eller att man känner sig överkörd på annat håll.
Ja då har jag ett tips till er alla...vänd er hit till min byrå som handlägger och ger ut rådgivningar över per telefon eller via mail.

Idag så sitter jag själv med ett fall där min klient har både hamnat i trubbel utav en avslutande vårdnadstvist , men är tillbaka på ruta ett igen.
Handlägger också fall där man har ett behov utav hjälpinsatser såsom att få beviljad assistans och en del andra insatser.
Det jag handlägger och kan hjälpa till med är att vara med och fylla i alla ansökningshandlingar som skall skickas iväg till alla berörda instanser.

Sitter själv idag med ett fall som är byggt på tre uppdrag utav denna klient som jag handlägger.
handlägger just fallet med kronofogdansökningar, insatser till kommun för funktionsnedsättningar om olika hjälpinsatser och andra sociala infallsvinklar och andra sociala aspekter.
Jag har åtagit mig fall om att få bukt med olika insatser inom vårdnadstvister eller rättare sagt om olika uppgifter om umgängesfrågor och vårdnadstvistfrågor.

 

Jag driver idag ett fall med en klient om frågor som rör barns rätt om att få träffa sin andra förälder, men idag så är det föräldern som "strular" till det för den andra föräldern och nu sitter jag själv och driver dem här stora frågorna idag tillsammans med min byrås klient.
Ni alla som inte vet detta, det är så att jag driver en egen byrå som har rådgivning och handlägger allt ute hos kund och jag är med och driver fram olika frågor som rör funktionsnedsättningar till människor som har olika skador eller liknaden.

Driver också andra frågor såsom har med olika frågor som rör olika instanser inom umgängesfrågor som har med barn att göra eller har med att göra om vårdnadstvistfrågor etc.
Jag har idag åtagit mig dem här frågorna också idag, p.g.a att det dök upp en klient som behövde min hjälp-ja den klienten ville fråga mig om jag har hand om frågor som rör kronofogdsfrågor, nej egentligen inte, men jag svarade klienten att jag kan prova och testa att åta mig denna fråga och se vart jag hamnar och vips så hamnade jag på rätt tå och klienten valde att anlita mig som handläggare...senare in på uppdraget så upptäcktes det att det skulle bli mer uppdrag med kommun och nu sitter jag idag och handlägger allt som rör det sociala aspekter.

 

Jag driver inte idag själv att anlita personliga assistenter, men jag kan handlägga alla ansökningar, vara till hjälp att ansöka om dem olika hjälpinsatserna.

Nu har det blivit en utmaning för min byrå att få driva mer frågor som rör det sociala aspekter såsom om olika frågor som rör umgängesfrågor om barn och vårdnader om barn etc.
Varför?Jo p-g-a att jag själv satt i en sådan sits för ett antal år sedan och nu försöker jag hjälpa andra att hur man kan gå tillväga med att få rätt mot kommuner m.fl.
Har man hamnat i en knipa med en kommun eller annat, ja då skall man vända sig hit.
Jag finns ute på hemsidan och sidan dit är:
http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra

Det har blivit en jätte utmaning för min byrå att få driva sådan frågor idag och är det någon som har hamnat snett med en kommun eller liknande, ja då skall man vända sig hit.
All information om min byrå, det finns ute på hemsidan oc h där kan man gå in och kika.
Nåväl, nu var detta en del uppdateringar som jag kommer ut med och att jag återkommer snart igen med mera uppdateringar om min byrå och om hur man kan starta en egen verksamhet etc.
För er som är lite intresserad utav att starta upp en egen verksamhet, ja ni kan vända sig hit och ställ frågor under kommentarerna här ute.

 

Varsågoda att följa mig här ute igen...
Ha en trevlig sommar allihopa tills vi hörs igen.

Trevlig Sommar!

Linda på Lindashjälpbyrå I Deje

 Likes

Comments

Välkommen hit tillbaka igen...hoppas att ni alla där ute har det bra i sommarvärmen.
Själv har man gått genom en härlig och en underbar konfirmation som min egna dotter har gått genom.
Hon har läst sin konfirmation i tre veckor och det har gett henne mycket tillbaka.

Nåväl, det är som det är det.En härlig tid, ja hade man själv stått där framför altaret idag så hade det varit en underbar tid.
Den tiden som en annan själv gick genom sin konfirmation, den tiden skulle jag själv vilja gå genom en gång till.

Det är som om man själv gick genom sin egen konfirmation idag...
Jaha, det var den tiden undanstökat...nu är man tillbaka igen till sina egna rutiner igen och åter igen till mitt egna fall igen med en klient som har bekymmer-både med en anhörig som min klient vill ha hjälp med och b.la med en avslutad vårdnadstvist som har stökat undan, men många frågor och besvär dyker upp åter igen för min egna klient.

Har själv suttit i en svår och jobbig tid med frågor och osämja med min egna dotter om vårdnadstvist etc.
Vet med mig själv att det kan vara en mycket svår tid och framför allt när det kan gå ut över barnen och då är det illa.
Man gör allt för att sina barn skall må bra och att det skall också se till att det är till barnens bästa.
Om nu man sitter i en besvärlig sits med en vårdnadstvist eller om man nu behöver en hjälpande hand om olika ansökningshandlingar om ledsagare el personlig assistent-ja då kan man vända sig hit...till min egna byrå.
Om man nu har fått en avslutad tvist om en vårdnadstvist och man har kommit överrens om ett avtal som skall gälla för olika umgängestider o.s.v. ja då skall båda parter följa detta avtal, men är det att en partner(f.d partner) inte följer detta avtal, ja då skall man kontakta en tinsrätt åter igen och försöka att få umgängesrätten ändrad.

Det kan gälla att den andre föräldern trilskes med tiderna och skall försöka att få den andre föräldern att gå med på att man skjuter på tiderna och säger att kan man komma med barnen e.x runt tå-tre timmar senare än vad avtalet säger och man går med på detta för att vara lite snäll emot den andre förälder o.s.v.
Gör man detta, ja då kan jag bara rekommendera att inte "jämka med" utan att man måste lära sig att vara bestämd på den frågan om tiderna när det gäller olika umgängestider etc.
man får igen detta senare och man har allt att vinna om man inte är med och jämkar med den andre föräldern, ta den ena föräldern "ert finger", ja då tar den ene föräldern "hela handen".

Sitter själv idag med en klient som har hamnat i en svår dilemma med återupptagande olika dispyter med olika umgängestider o.s.v.och även i ett dilemma med att göra en ansökan om olika hjälpinsatser för sin anhörig och nu "råkar" den andre bekant att sätta sitt finger i mellan och inte går med på detta, men om det nu är två styckna föräldrar som har gemensam vårdnad och barnen e.x bor hos den ena föräldern och den andre sätter sig sina fingrar i mellan om att man ansöker om olika hjälpinsatser, ja då skall myndigheterna gå efter vad den ena partnern vill åstadkomma, det har inte med att göra om vad bägge partner vill ha, utan känner man att den ene föräldern skall då söka om olika insatser till sin son eller dotter eller en anhörig- ja då skall det räcka med att den ene förälderns utsaga och det skall räcka med att den ene föräldern söker om olika insatser för att man har sina barn boende hos sig etc.

ja, det skall räcka med att den ene föräldern söker om dem behoven, och att man inte skall ha bägges partners underskrift och godkännande utan det skall räcka med en ger godkännande utav detta...
Fungerar inte detta, ja då kan man vända sig hit till min byrå så kan jag och min byrå vara till hjälp med detta.
Har man fastnat i någon el något dilemma med olika insatser eller olika ansökningar eller att man har fastnat emellan olika myndighetsstolar...vänd er hit...

Denna byrå kan vara till hjälp och vara en hjälpande hand.
Kan vara med och följa med en på vägen hela biten och vara en stöttepelare om kunden/klienten vill detta.
Har man fastnat med olika frågor som man inte har fått något svar på...vänta inte för länge med detta..vänd er hit till denna byrå som finns ute på nätet redan idag...
Nåväl, kommer att lägga upp flera tips och idèer om hur man kan gå tillväga med olika frågor och ansökningar som man har fastnat i och man är väldigt mycket välkommen hit till denna byrå som driver all frågor direkt ut i fingerspetsarna och denna byrå lägger inte ner sig direkt på "golvet" utan här kan alla obesvarade frågor få ett svar.

Har ni alla där ute fastnat i något dilemma och känner att man vill ha någon som verkligen "lyssnar" på en- ja då skall man vända sig hit.
Alla frågor är välkomna.

Mycket välkommen till en byrå som är utöver det vanliga...

Tack!

Linda på Lindashjälpbyrå I Deje

Likes

Comments

Välkomna igen…varför sitter jag med en verksamhet som skall rikta in sig på människor som har någon form utav funktionsnedsättningar?Jo, det ända svaret som jag själv kan ge svar på, jo det är bara för att dels så har jag själv arbetat med människor som har alla möjliga funktionsnedsättningar och har i mitt arbete stött på olika människor som har olika behov, sedan så står detta ämne väldigt varmt om hjärtat.

Dem här människorna har också ett värdigt liv och har lika rätt som vi alla andra att kunna leva ett normalt liv som möjligt och att dem skall också kunna få leva på lika villkor som vi alla andra gör.
Ända sedan som en blev sjukskriven och fick inte själv den hjälpen ifrån sitt vardagliga arbetsplats, ja då blev det så att en sade upp sig och började att nysta i att starta upp en egen verksamhet inom funktionsnedsättningområdet.

En annan person som jag då känner att detta område med olika människor som har olika behov utav hjälpinsatser, dem vill jag själv hjälpa till och att dem också skall kunna få leva ett sådant normalt liv som möjligt.
Stötte på ett antal människor med många olika hjälpbehov och inte fick det som dem har rätt till…nja, det är inte bara att lägga ner sig utan man måste kämpa vidare enligt dem svenska myndigheterna…men nu får man inte så mycket hjälp om man inte har någon i närheten som kan myndighetens språk etc.
När en som jag själv då, sade upp mig ifrån mitt dåvarande arbete som personlig assistent, ja då hann jag vara med om ett och annat och hann och se det mesta och dem här människorna kan faktiskt mer än vad vi vanliga människor har kunnat gjort på länge.

Varför ta bort detta för dem här människorna…?När någon person som sitter inne med en insats som dem har rätt till och får ett avslag, ja det blir det ett förödelse för dem människorna/personerna, och varför låta detta bli ett passè för dem här?
Nej, det är därför som jag själv driver idag denna verksamhet och jag driver även frågor som rör barn och ungdomar som har någon form utav funktionsnedsättningar med familj och även familjer med olika symtom eller sitter ikläm med olika myndighets-”rappa kalja” snack och inte får någon som ”lyssnar” och ingen hjälp, ja då skall det kännas bra att det finns en byrå som har detta och kan detta vad det handlar om inom myndigheternas rappakalja.

Har man nu hamnat snett inom myndigheternas stolar-ja då kan man vända sig hit till denna byrå och få hjälp med det mesta som rör frågor inom funktionsnedsättningar och ända till frågor som rör alla frågor inom umgängesrätt med barn och ungdomar och olika vårdnadstvister…här har denna byrå börjat att utöka sina resurser…
Har man fastnat inom myndigheternas stolar och blivit illa behandlad, ja då kan man vända sig hit.

Är det något som jag inte kan, ja då tar jag reda på detta eller forskar mer om detta och återkommer till den blivande kunden inom 12 timmar.
Alla dem här frågorna ligger varmt mig om hjärtat, så är det något som jag inte kan, ”ja det tåls inte att ta reda på”-ett utav dem svenska ordspråket.
Har man fastnat inom något inom myndigheternas stolar, ja då kan man vända sig hit.

Har man stött på något…vänd er hit.

Mitt egna företag kan kanske vara till någon hjälp.

Mycket välkomna till en mycket annorlunda byrå.

Lindashjalp!

Likes

Comments

Välkommen hit tillbaka..har inte vart här på ett tag igen...nått nytt på gång tro..jodå,här hos mitt företag så rullar det på som i vanlig ordning.
Vad har hänt sedan sist?Jodå, det har inte hänt så jätte mycket, men mitt företag har fått nysta i ett nytt projekt..det handlar om att en "klient" har vänt sig till mitt företag om lite hjälp, dels så vill klienten har en rätsida med en bank, och då handlar detta om att få rätt genom banken om att få en ersättning för ett lån som två styckna personer har tagit när dem två var tillsammans och detta lån hängde det på att den ena personen tar lånet och den andre personen gör en betalning till den andre personen och på så vis så kan den förste personen göra en betalning till banken...ja nu i detta läget så drar ju den ansvarige banken den summan ändå ifrån den respektive kontot varje månad.

Nu åter till fallet...nu har dem här två personerna gått skilda vägar och nu behöver den respektive person hjälp med att få hjälp med att få en ersättning om att banken skall lämna ersättning för den summan som personen redan har betalat och resterande skall övergå till den andre personen som egentligen detta lån var asvsedd för.
Den ansvarige personen som skall egentligen stå för betalningen, det skall den andre personen göra...
När det dyker upp sådan frågor så kan man faktiskt få rätt till ersättning enligt en rätt som heter & kallas för "Regressrätten".
Genom denna rätt så kan man få rätt genom denna rätt...

Jag och mitt egna företag handlägger också sådan frågor, jag själv kan ge rådgivning med att hur man kan gå tillväga, men orkar man inte med all pappersexercis, ja då kan man vända sig hit till mitt företag...kan vara till hjälp.
Jag handlägger inte bara frågor som rör funktionsnedsättningar och dess dilemma, utan jag handlägger all andra diverse handlingar..
Har man nu fastnat emellan olika myndighetsstolar etc...ja då skall man vända sig hit till mitt företag.

Nu åter till mitt projekt som jag handlägger för tillfället..ja det låter kanske jätte invecklat, men det är inte så invecklat som det låter.
Har själv åtagit mig detta fall och fick nys om att man kan faktiskt få rätt genom denna rätt:Regressrätten.
Slår man upp detta på google så får man fram att man kan få rätt genom denna rätt och det går att få rätt om man vet hur man skall gå tillväga.
Be någon som är en jurist eller ett ombud om att den skriver en fullmakt åt er och att den fullmakten skall ge rätt att ombudet har rätt att plocka fram uppgifter åt er och att man går genom denna rätt:regressrätten.
Genom den rätten så har man rätt att få en ersättning som egentligen en annan person skall stå för fast den personen kanske inte brytt sig om att göra en betalning och på så vis så kan den personen "komma undan" med detta...men skall rättvisa komma fram så har man rätt att få rätt genom denna rätt.

Nu har jag själv och mitt företag kommit fram till att min klient skall få rätt genom den rätten och nu är det bara en liten pusselbit kvar och det är att göra en förhandling med den ansvarige banken som denna rätt skall utövas på och till den andre personen som i detta fall handlar om.
ja, det är en liten del utav vad mitt företag handlägger för tillfället och återkommer i detta fall om hur det gick sedan.
Återigen till min klient, ja nu behövde denna klient hjälp med en annan uppdrag och det är att få hjälp med att få insatser till sin son som har har två diagnoser och i detta fall gjorde en ansökan om insatser, men fick ingen hjälp p.g.a att min klients f.d man sade nej, för han tyckte att han kunde ta hand om sin son, men i detta fall så kan inte pappan ta hand om sig själv egentligen, när sonen skall vara hos pappan, ja då vill ju sonen hem tillbaka till sin mamma och tycker inte att det fungerar så jätte bra hos sin pappa, p.g.a att pappan lever idag tillsammans med en annan kvinna.

Min klient har tre barn och det är sonen som behöver hjälp och kommunen gjorde ingen som helst utredning eller någon annan insats utan min klient fick nej, p.g.a att pappan sade nej.
När jag själv fick höra om denna incidens, ja då "flög jag själv" upp i taket att detta är vansinnet att kommunen inte ville bevilja insats eller inte gjorde någon som helst utredning.
Är det något som ligger så varmt om hjärtat på mig så är det alla kommuner och olika instanser som inte orkar att göra någon som helst utredning och bara berättar att nej ni får ingen hjälp, ni får klara er själva....

Nu skall den ansvarige kommunen få en blåsning ifrån mitt företag...att detta är rent ut sagt förjävligt att kommunen kan ens igång sätta en ensamstående mamma med tre barn och ingen hjälp alls.
Det ena barnet är behov utav hjälp så det knakar...
Så nu handlägger jag också detta fall...
Jag återkommer tillbaka i detta fall igen och berättar om detta i nästa skede om hur det gick sedan...
Nu över till alla handläggningar som jag och mitt företag handlägger, ja det är allt ifrån olika hjälp med att få rätt genom olika kommuner och andra instanser, är det något som jag inte vet eller har riktigt svar på, det tar jag reda på och nystar i och återkommer till den respektive klient om detta i ett senare skede.

Men allt detta som har olika frågor med olika hjälpinsatser att göra eller att man har fastnat i emellan olika "stolar"-sitt inte inne med detta, utan vänd sig hit till mitt företag, det finns alltid en lösning och inget är omöjligt...
Det finns hjälp att få.
Jag själv har själv arbetat i många år som har med funktionsnedsättningar att göra, så är det något som berör mig djupt det är när en människa inte får den rätten som den har rätt till, det gör mig djupt ursinnig, att dem får göra så här...men det är såsom det fungerar i dag ute i vårt samhälle idag, ingen kommun vill ta det ansvaret, men dem är skyldiga att hjälpa oss invånare med detta, det står klart och tydligt i vår lag att dem är skyldiga att ingripa och hjälpa till så långt det bara går.

Men det är så som det fungerar idag...det finns hjälp att få...har man fått ett nekande svar, ja då har man rätt att få hjälp med detta, och gör som min egna en utav mina klienter har redan gjort, vänd er hit, kan vara till hjälp.
Det är ett utav mina projekt som pågår just nu och återvänder snart igen om detta och om hur detta fall gick sedan.


Har man fastnat i någon myndighetsstol, vänd er hit...jag och mitt företag finns även med på twitter som man kan gå in och följa och vägen dit är:http://www.twitter.com/koling14 & www.twitter.com/lindashjalpbyra .
Markera dem här två länksidorna och kopiera i er webbläsare och klistra in detta och klicka er fram till dem här två sidorna så kan ni vara med och följa med mig på twitter.
Finns också med  på google+ och sidan dit är: https://plus.google.com/u/0/114685713011571265116/posts

Här kan man också vara med och följa med mig på denna sida.
Varsågoda att hänga med mig på några utav mina sidor som jag finns med på.
Vill man komma i kontakt med mitt företag, ja då kan man gå in här och skriv en kommentar till mig så kontaktar jag er igen om ert projekt eller vad det nu kan vara.
Man kan även gå in på hemsidan och vägen dit är då:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra.

Nåväl, det var allt för idag, men jag återkommer igen med nya uppdateringar och nyheter snart igen.

Hoppas att er helg blir lika fint som en annan skall försöka att tillbringa denna helg med.

ha en bra helg till er alla.

Vi hörs snart igen!

"Lindashjälpinsatser"

Likes

Comments

Mycket välkomna hit till min egna byrå…
Nu tillägger jag ett litet inlägg till..
Alla ni som kanske har glömt vad jag själv sysselsätter mig själv med under dagarna…
Driver idag ett eget företag/verksamhet om olika frågor eller rådgivning till både privatpersoner och företag om hur man kan gå tillväga med olika ansökningar som skall till försäkringskassan eller till olika kommuner när det gäller olika frågor om olika insatser om hjälpinsatser.

Har man själv något funktionshinder/eller någon funktionsnedsättning som gör att man kanske har gjort en ansökan och man har fått sin ansökan ett avslag och inte orkar med att driva sin fråga vidare, ja då har man möjlighet att vända sig till min byrå..
Jag handlägger allt inom olika områden…
Kör rådgivning genom mail eller via telefon…
Har man egna barn och man har ett barn som har ett funktionsnedsättning och man har kanske ”hamnat emellan olika myndighetsstolar” och känner att man inte fått sin ”röst hörd”.

Ta kontakt med min byrå snarast om man känner att man har fått en oro i sin omgivning som gör att man orkar inte med att driva sin fråga vidare…
Kontakta min byrå genom mail eller per telefon.
Min byrå med telefonnummer och andra kontaktuppgifter, besök mig
här…http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra

 

Jag driver idag en byrå som jag driver direkt ifrån mitt egna hem och vill man att min byrå skall handlägga ett ärende…ja då kan man kontakta mig genom mail eller per telefon och gör en bokning och då kommer jag och min byrå ut till er kunder istället för att man skall besöka mig personligen.
Jag kommer hem till er kunder istället för att ni kunder skall komma till min byrå.
Jag och min byrå finns även ute på skype och skypenamnet är:lindashjalp.

Sök upp mig på skype  för er som har tillgång till internet och har skype tillgänglig.
Jag handlägger allt inom olika funktionsnedsättningar-allt ifrån vuxen ålder till barn och ungdomar.
Jag kör även under sommaren…det är bara att kontakta mig och min byrå om man har dykt på ett ärende som man vill ha hjälp med.

Mycket välkomna till en byrå utöver det vanliga.

Tack och en trevlig sommar!

Linda på Lindashjälpbyrå i Deje

Likes

Comments

 

 

 

Mycket välkomna tillbaka till mig igen..nu har jag och många i min närhet som arbetar tillsammans med mig, nu har vi plockat ihop ett stort parti med olika märkeskläder till kampanjerbjudande och det är nu mycket som är nytt och fräscht.

Passa på redan idag nu att shoppa loss redan idag...ett utav dem plaggen som finns ute nu...dem tycker jag själv är så himla snygga och jag går själv i sådana toppen fräscha plagg och dem är inte för trånga eller att dem inte skulle sitta bra, utan dem är helt perfekt och vi har nu ett helt nytt sortiment med mycket nytt...

passa på idag att shoppa loss redan idag hos oss...varsågoda att besöka oss här:http://www.bloggerfy.com/se/redirect?catalog_id=5096524&profile_id=3801496&service=mylovebasket

VÄLKOMNA!!!!

 

Likes

Comments