Header

ÖVRIGT

Idag är det inget mindre är kladdkakans dag! Det finns få bakverk som jag tror så många älskar som just kladdkaka. Det blir aldrig fel! En av de bästa sakerna med kladdkaka är att man dessutom kan toppa den med nästan vad som helst och det blir alltid gott! Gott + gott = gott!

För att få din kladdkaka så där extra god har jag två enkla knep: 1) tillsätt en nya salt i smeten. Saltet höjer chokladsmaken och det blir supergott! 2) Våga ta ut kakan innan den stannat helt i formen. Så länge du har möjlighet att kyla kakan över natten är det inte värt att riskera en torr kaka. Mitt ledord när det kommer till gräddning av kladdkakor är därav hellre en minut för lite än en för mycket.

En av mina absoluta favoriter när det kommer till kladdkaka är toscakladdkakan ni ser på bild lite längre ner. Den mörka chokladbotten tillsammans med den söta toscan är en riktig drömkombo! Ni hittar receptet via länken över bilden.

Mörk chokladkladdkaka med mockaglasyr 

Kärleksmumskladdkaka

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments