Jeg vil gjerne dele noen ord fra dagens togtur. Magiske ord sendt fra universet. Det magiske universet som lever dypt inni meg.


Akkurat nå så sitter jeg på toget. Stilleavdelinga er fredfull. Den eneste lyden som deles er toget mot skinnene. Likevel så klarer jeg å stenge alt ute. Tankene mine sitter et helt annet sted. Så fint det er å kunne drømme seg bort slik, selv når man sitter på et offentlig sted. Jeg har kommet langt når det kommer til akkurat dette, og jeg føler meg stolt. Stolt over det og endelig føle meg såpass trygg med meg selv at jeg bare kan leve i mitt eget hode. Ingen frykt eller angst av det som skjer utenfor mitt eget lille univers.

Fingrene mine føles så lette i det de treffer tastaturet. Tastelyden gjør at jeg kommer i en slags transe hvor jeg ikke klarer å stoppe. Ordene treffer det blanke dokumentet som små dråper.

Jeg tenker på det magiske kalt livet. Hvorfor jeg havnet akkurat her. I min egen lille kropp. I mitt eget sinn. Det er som om jeg vet det. Jeg har lenge følt det, en sterk lengsel etter å utrette noe. Helt fra jeg var ei lita jente med blonde lokker. Som om det er en gave inni meg jeg bare må dele. Som et lys som aldri slukker, men som ofte blir bortglemt i en hektisk hverdag hvor egoet ofte overvinner. Hvor jeg lar samfunnet ta styring over mitt liv. Over mine tanker. Om hva som er rett og galt.

En halvtime igjen. Det føles som en evighet til det er min tur til å gå av toget. Trekke frisk luft i den varme sensommerluften. La føttene treffe bakken. La tankene vandre videre inn i fremtiden.

Likes

Comments

Skrivegleden min har vært litt fraværende de siste månedene, men nå er den endelig tilbake igjen. Jeg er også ferdig med livet mitt i England (for denne gang), og er tilbake i Norge igjen. Selv om det er ganske så vemodig å være tilbake, så er jeg likevel glad og lykkelig, og jeg er så klar for et helt nytt eventyr!


Håper dere vil følge meg videre her, for jeg har masse fine tanker, ord og bilder som jeg så gjerne vil dele med dere.

Så derfor spør jeg dere, er dere klar for en framtid fullpakket med positivitet, glede og kjærlighet?
(Sammen skal vi klare det)

Likes

Comments

Kvelden har kommet, og denne dagen, som alle andre dager, har bare rast av gårde. Jeg sitter alene i huset i Southampton nå, har tent noen lys og satt på litt behagelig musikk. Jeg sitter alene, men føler meg ikke alene. Vet at jeg er i ett med alt, og at alt er i ett med meg.

I kveld så vil jeg vise dere min favorittbok for øyeblikket. Da jeg var i bokhandelen på mandag hadde jeg ingen aning om hva jeg var på utkikk etter, men da jeg så denne, så visste jeg med en gang at jeg bare måtte kjøpe den. En bokhandel med hundrevis av bøker, så var det denne jeg ble dratt i mot. Universet, jeg elsker deg!

I morgen drar jeg hjem til Norge på påskeferie. I de siste par ukene så har jeg bare lengtet etter det, så det skal bli veldig godt å endelig sette seg på flyet med nesen vendt mot nord.

  • 201 Lesere

Likes

Comments

Som en del av det å bli bedre kjent med meg selv, og å vokse som menneske, så har jeg bestemt meg for å utforske nye steder. I dag har jeg valgt å besøke en kafé som jeg aldri før har besøkt.

Jeg har funnet meg en ledig stol ved vinduet. Jeg liker denne plassen. Det er noe magisk med det å se folk vandre forbi. Tenke over hvor nydelige alle er, på sin helt unike måte. Hvor ulike folk ser ut, men samtidig så like. Tenke over at vi alle til syvende og sist er del av noe sammen. At vi alle er én.

I et lite øyeblikk sitter jeg i mine helt egne tanker, men kommer tilbake til virkeligheten i det baristaen kommer bort med latten jeg bestilte meg. Jeg takker og smiler. Kjenner på hvor lite som skal til for å gjøre meg glad. Man må ta vare på slike små øyeblikk.


​Jeg liker denne kaféen. Musikken, atmosfæren. Alt får meg til å slappe av. Får meg til å føle meg hjemme. Hjemme på et sted som ikke er hjemme. Det er en fin ting det. Jeg tar en slurk av latten, kjenner på hvordan den smaker. Tar til meg alle inntrykk. Kjenner hvordan den glir nedover halsen og ned i magen. Jeg tar en ny slurk. Ja, den er god.

Fingrene mine bare taster som de aldri før har gjort. Som vinden, som bølgene, som noe som aldri tar slutt. Det føles fint å bare være i nuet og skrive. Skrive om alt jeg ser. Om alt jeg føler i akkurat dette øyeblikk.

​​Nå kommer det flere og flere inn døra. Jeg ser folk smile og hygge seg. Lever livet. Jeg smiler for meg selv. Jeg blir glad. Klokken nærmer seg halv tre og jeg har bare få slurker igjen av latten min. Tenker over at dette har vært en fin dag til nå. Og at den bare kan bli bedre.

Likes

Comments


I dag har jeg fri.

Jeg skal puste inn den friske sjølufta. Lytte til mine innerste tanker.
Kjenne på følelsen av å være i live, og at livet er her og nå. Og jeg skal være til stede. I nuet.

Frihet.

  • 287 Lesere

Likes

Comments

Jeg husker tilbake til da jeg var ei sjenert lita jente, som nesten ikke turte å snakke med fremmede. Ei jente som drømte masse. Ei jente som innerst inne følte noe stort.

Den jenta er inni meg fortsatt. Jeg har vokst masse, og har vel blitt en del sterkere med åra. Men, jeg er fortsatt den jenta som drømmer, og den jenta som funderer. Masse. Over livet. Over universet.

Vi lever i en verden som er blitt så besatt av å leve etter det perfekte, at vi nesten har glemt at vi faktisk lever. At vi en dag skal dø. Det snakkes ikke lenger om.

Er vi redde?


Jeg har lovet meg selv, at i 2016, da skal jeg lære å like meg selv. Lære meg å ta vare på meg selv og mine behov. ikke tenke så mye over hva andre tenker. For dette livet jeg lever, det er ingen andre enn mitt eget. I den siste tiden så har jeg følt en større og større dragning mot det spirituelle, mot det å leve og tro på ting som veldig få snakker om. Det å føle at det er noen som passer på meg, en sjel eller ånd som jeg ikke ser. Og det å føle at jeg er en del av noe større. At vi alle lever i et univers hvor alt er mulig.


Loven om tiltrekning er det som har gitt meg håp. Det er den som har gitt meg selvtillit, og det er den jeg skal fortsette å tro på, da jeg vet at undre skjer om man bare tror. Tror på seg selv, og tror på sine drømmer. For ingenting er umulig for universet. Det er jo uendelig, ikke sant?


Jeg skriver ikke her for å få deg til å gå en annen vei enn hva du går nå. Jeg vil bare opplyse om mine egne tanker, mine egne opplevelser.

Hvis jeg sier det slik: Universet er uendelig. Det er så stort at vi ikke en gang klarer å forestille oss det. Er det ikke da mulig at også våre tanker er så store? Uendelige? Er det ikke da slik at vi kan drømme og tro på ting, og at det så går i oppfyllelse? Vi er jo alle en del av dette universet. En del av det uendelige. En del av en evig sirkel som aldri tar slutt.

Livet er fint. Det er tid for å leve. Tid for å tro. Tid for å gjøre det man selv har lyst til. Lag deg en drøm, tro på den. Fordi:

If you see it in your mind, you can hold it in your hand!


Aldri stopp å tro!

Jeg kommer snart til å poste et eget innlegg hvor jeg går dypere inn i forklaringen av loven om tiltrekning. Med mine egne ord, og med egne opplevelser.

Likes

Comments


Pusten. Den føles så lett. Og den følelsen du har i kroppen får deg til å sveve. Sveve innvendig. En ro som gir sjela di fred. Fred til å blomstre. Den freden du trenger til å uttrykke deg på din helt egen måte.


Jeg elsker at jeg har fått den selvfølelsen jeg trenger til å være meg selv akkurat slik jeg vil. Lenge har jeg lengtet etter noe mer, men endelig har jeg funnet det jeg så lenge har lett etter.

Dette svaret kommer jeg til å poste i et innlegg som kommer på mandag. Jeg er i en spennende fase i livet, og har veldig lyst til å dele det med dere!


Ønsker dere en super fredag. Ta vare på de rundt deg, både nære og fjerne. Sammen er vi én!

Likes

Comments

På lørdag tok jeg meg en liten dagstur til London for å møte en barndomsvenninne som jeg ikke har sett på lenge, noe som var kjempehyggelig! Har tidligere aldri vært i London før, så det var utrolig gøy å oppleve storbyen og. 

Jeg skal definitivt tilbake til London så snart jeg har tid. Man klarer ikke å oppleve London skikkelig på bare noen få timer..

Likes

Comments

Noen bilder fra forrige helg da kjæresten var på besøk her i Southampton.

Jeg er egentlig veldig glad i høsten, og jeg mener virkelig at hver årstid har sin helt egen sjarm. Man kan finne gull i hver eneste ting, men man må kanskje lete litt ekstra om man ikke ser det med første øyekast. Det at sommeren er over og at kulden kommer sakte men sikkert, det trenger ikke å bety "slutten". Høsten kan også være en fin start for noe nytt. Kanskje er det i de nærmeste dagene at du får en av dine drømmer oppfylt? Lov meg at du aldri slutter å tro på deg selv, for du kan virkelig få til alt. Du må bare ikke gi opp drømmen din, og aldri slutte å tro!

Jeg håper dere får en fin fredag, og en riktig fin start på helga. Husk å ta vare på hverandre i høstmørket!

Likes

Comments