Men jäklar vilken bildbomb ni får idag!!

Mina favorit inlägg att läsa på andras bloggar är ju faktiskt inlägg fyllda med härliga bilder och det är främst därför som även jag försöker göra sådana inlägg så ofta jag kan. Dock behövs det ju alltid en duktig fotograf och det är inte allt för lätt att hitta någon som ställer upp frivilligt men idag hjälpte Ellen till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen då mamma precis hämtat upp mig och vi är påväg mot pappas jobb. Efter att jag slutat så satte sig Ellen och jag på en bänk i stan där vi njöt av solen i cirka en timme. Vädret gör mig otroligt glad och jag blir mycket piggare.

Ikväll eller imorgon så bjuder jag på ett inlägg fyllt av bilder som vi tog men nu hinner jag inte riktigt kolla igenom allt så ni får nöja er med det lilla i detta inlägget. Puss

Likes

Comments

Vi har fått bilderna från fotograferingen som ägde rum förra veckan, jag är inte helt missnöjd men jag kunde ju verkligen blivit bättre...

Frulle

Snart är det helg så nu jäklar håller vi ut! Just nu sitter jag på en samhälls lektion och vi har inte lunch förens ett, fattar ni hur hungrig jag är??

Efter skolan ska jag stanna kvar i en timme och jag får väll försöka plugga lite då, men det kanske blir en tur ner på stan istället. Sedan hämtar mamma mig tjugo i fyra och vi åker upp mot pappas jobb där jag ska jobba hela kvällen på något evenemang.

Likes

Comments

Kände verkligen att det var på tiden att bjuda på en bildbomb på mina fluffbollar då dem är sååå gosiga. Zafira har blivit HELT GALET fluffig, alltså hennes päls är rena drömmen och Zack är inte mycket sämre.

Nu närmar sig klockan elva och jag ska strax släcka ner för att sova. Imorgon blir det en lång dag då jag först går i skolan tills tjugo i tre och sedan ska jobba hos pappa hela kvällen... Kommer inte heller få något plugg gjort, men pengar får väll gå före.

Fotbollsträningen idag gick väldigt bra och jag tyckte att det var super kul vilket är ett gott tecken då jag verkligen vill hitta min motivation igen!

Likes

Comments

Är just nu påväg mot fotbollsträningen vilket ska bli jäkligt skoj då jag är fylld av energi!! När jag kom hem från skolan slängde jag ihop en smoothie och precis innan jag åkte mot träningen så gjorde jag en till. Vi hörs senare ikväll

Likes

Comments

Åhh vilken dag... Har haft det super mysigt i vårsolen och under idrottslektionen var det bara lekar vilket var väldigt kul.

Jag kom hem strax efter två och ska snart ta itu med mitt plugg. Ikväll har jag fotbollsträning men beroende på hur mycket plugg jag har framför mig så får det väll avgöra lite hur jag gör med träningen.

Likes

Comments

Idag har jag haft en toppen dag som spenderats med världens mest saknade tjejer. Vi brukade träffas sååå ofta när vi slutade samtidigt men nu går vi i olika klasser och har hittat massa nya kompisar så vi passar inte riktigt på att ses som förr (vilket det skall bli ändring på!!)

När vi kom fram till Hanna så fixade vi först ihop ett jättegott mellis som ni ser på bilderna högst upp. Det bestod bland annat av smoothie, kardemummabullar och färsk frukt. Sedan pratade vi och uppdaterade varandra om ALLT i livet vilket var behövligt. När klockan blev halv sex så gick vi ner på stan för att köpa kvällsmiddag, det fick bli vars en sallad ifrån Salads & Smoothies. Strax innan åtta så hämtade pappa mig och vi åkte hemåt.

Likes

Comments

Goddag snyggingar!

Jag slutade strax över två idag och sen dess har jag pluggat på skolan medans jag inväntat Hanna och Emma. Har faktiskt fått en del gjort på historien vilket är jäkligt skönt. Nu ska vi hem till Hanna och bara mysa järnet samt snacka av oss. Vi hörs

Likes

Comments

Skollunch

Mellis

Kvällsmiddag

Godkväll godingar!
Jag har precis kommit utifrån duschen och en varm dusch satt precis rätt efter en regnig fotbollsträning. Att spela fotboll i regn är galet kallt och man kommer alltid hem med en vattenpöl i skorna...

Nu ska jag försöka kolla på lite plugg då jag har en redovisning i företagsekonomi under morgondagen. Måste även skriva lite på en annan uppsats i svenska/samhälle.

Likes

Comments