Header

En av de saker som jag längtar så otroligt mycket efter är tills jag fyller 18. Varför? För min del känns det som om jag kommer få ett litet paket med så mycket som jag längtat efter i flera år! Äntligen får jag lagligt gå ut på klubben, jag får lov att tatuera mig, jag har ingen som bestämmer över när jag ska vara hemma på kvällarna & jag kan ta körkort. Det kommer äntligen betyda att jag är fri. Fri på riktigt och jag bestämmer över mig själv till 100%. Visst, lite läskigt är det nog, men jag är redo!

En sak som jag kommer göra är definitivt att tatuera mig & jag tänkte dela med mig av mina tankar kring det. Jag vet om att väldigt många har en skev syn på tatueringar, "dem ska ju faktiskt sitta kvar under hela ditt liv", men det är ju samtidigt det jag vill ;)


För kanske tre år sedan så gjorde jag min egna lilla tatuering (inget som jag uppmanar någon till!!) & den sitter kvar än idag. Ångrar inte det för fem öre men man bör ju inte satsa på att göra det själv, utan salong är definitivt säkrast och bäst! Denna ska jag iallafall fylla i när jag fyllt 18 då linjerna är ganska ojämna och även för att den avtar med tiden. Den sitter vid höften (som på vänster bild) & när jag ska tatuera mig så ska jag bara ha vitt bläck.


En annan tatuering som jag bestämde mig för att jag ville ha redan i åttonde klass är en drömfångare på mitt högra lår. Jag tänker inte dra hela historien bakom detta, men jag gick igenom en väldigt tuff period i början av åttan. Enligt legenden så sägs en drömfångare dra åt sig drömmar. De bra och lyckliga drömmarna fångas in för att sedan färdas vidare via fjädrarna till personen som blir "skyddad" av drömfångaren. Mardrömmarna däremot fastnar i nätet och bränns upp på morgonen. Detta är då tänkt i symboliskt syfte där drömfångaren ska fånga in tiden då jag "levde i en mardröm" och sedan skydda mig från liknande tider.


Återigen en tatuering som kommer ha enorm betydelse för mig. Har ni hört talas om "semicolon project"?

"A semicolon represents a sentence the author could have ended, but chose not to. That author is you and the sentence is your life." - project semi

Har inte alls bestämt mig över hur denna ska de ut då det går att väva in i ett ord, men även fungerar helt separat. Så lite betänketid lär behövas, men tycker verkligen att det som ligger bakom projektet är så fint! Det blir liksom alltid som en påminnelse, både för min skull och för alla andras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Wiho, köpte ett oranget nagellack imorse & så fort jag kom hem så provade jag det & blev supernöjd med resultatet, lovely!!

Godmorgon snyggingar, hur är läget med er? Själv så mår jag toppen bra & är överlycklig då min förkylning inte riktigt slagit ut, utan det känns faktiskt bättre! Planerna för dagen är ganska luddiga men jag ska iallafall plugga igenom den matte läxan vi fått (får väll hoppas att jag kan ta tag i matten i 2an!) Jag planerar också på att beställa hem lite blandade saker från rean hos zara & hm, kanske även något från mango?
Ska även måla om min fönsterkarm då den har sina brister ;)

Likes

Comments

Har ni haft en bra lördagskväll snyggingar? Själv så har jag suttit på jobb från klockan fem & sitter här än, tur att man älskar sitt jobb iallafall!! Har väll mest kollat serie & redigerat bilder så det är ju ganska gött att få betalt för de ;)
Innan jobb så har jag varit jäkla produktiv. Städade hela rummet & satte sedan upp massvis med saker på de nymålade väggarna. Sedan blev det en tur till plantagen med mamsi för att köpa växter & därefter planterade vi allt, nu ska jag börja stänga ner kiosken, vi hörs!

Likes

Comments

Att organisera och renovera är definitivt något som den kreativa delen av min hjärna älskar! Att se något förvandlas och veta att man själv varit den som gjort allt slit som ligger bakom det (förhoppningsvis) fina resultatet! I veckan som gått har jag ju faktiskt fixat om totalt i mitt rum & trots att det är långt ifrån färdigt, så har jag faktiskt kommit en bra bit på vägen och jag är galet nöjd! Här får ni ett litet smakprov på hur det ser ut i nuläget. Kvar att göra är bland annat att köpa hem planter, fixa en tavelvägg, byta matta och hitta en detaljfärg.

Likes

Comments

Min fredagskväll blev en rejäl mysig sådan; Film, poppisar, gottis & familj. Klockan passerar iallafall snart halv ett & jag ska därav försöka släcka ner då jag har en hel del saker att göra imorgon (som ni kan se på bilden ovan). Har väll inte riktigt kopplat att vi börjat skolan än men när jag väl inser det så lär ju även min hjärna inte orka med att hitta på en massa saker under vardagarna & därför försöker jag få gjort så mycket som möjligt under helgerna.

Har föresten knappt snackat om skolan med er, men är kanske inte det mest intressanta heller?
Läser iallafall en hel del nya kurser & diggar verkligen psykologin & naturkunskapen; både för att jag gillar ämnena & för att lärarna är rejält grymma! Men nu blir det nattis

Likes

Comments

Wiho, äntligen är uppdateringen på kanalen igång igen! Älskar att syssla med youtube så när jag upplever så mycket motgångar med tekniska problem osv så är det ganska surt, men utan motgångar; inga medgångar ;)

Likes

Comments

Tröja: Kenzo, Byxor: Zara, Skor: Wish(<3), Brillor: Spanien, Klocka: MK


Well hello snyggingar, är allt bra med er? Jag har nyss kommit hem från skolan och just nu överväger jag främst vad jag ska hitta på ikväll. Känner mig lite småsjuk och därför lockar en kväll med snacks och film ganska mycket. Samtidigt vet jag att fredagar och lördagar kommer vara de enda dagarna där jag kan hitta på roligare saker så därför kanske det är lika bra att passa på? Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Halloj godingar & sorry för den katastrofala uppdateringen... Min morgon startade klockan sju då jag hade lite att ta itu med innan skolan startade vid tio över nio. Sedan befann jag mig på skolan fram tills tio över fyra. Vi hade nämligen en kickoff med ekonomi klasserna där vi skulle skapa olika filmer, ganska kul men även jobbigt att behöva vara där så länge.

Mamma hämtade mig som tur var & väl hemma slängde jag i mig en macka för att sedan bege mig mot jobb där jag befinner mig just nu. Blir väll hyfsat chill idag med tanke på blåst & att alla börjat skolan igen. Men chill = serier = Nice!!

Likes

Comments

Meh alltså shit nu är mitt lov slut?

Idag vart alltså första dagen i skolan, trots att vi endast träffades för att typ käka tårta. Imorse körde finaste Sara mig till skolan (haha hon såg mig på hållplatsen & jag fick skjuts). Först mötte jag alla tjejer i klassen på Paolos där majoriteten käkade mat & sedan gick vi mot skolan. När tårtkalaset vart slut så bar det av mot stan med tjejerna & det slutade med att vi satte oss på EH i norra hamnen där jag beställde in en bagel.

Senare gick jag vidare till några andra tjejer som ni ser på bilden ovan, & vi satt oss på terasstrapporna för att snacka igenom allt som vi missat. Nu är jag hemma & håller på att publicera en vlogg & medan allt laddar så ska jag fixa det sista inne på nya rummet ;)

Likes

Comments

Lite färg överallt?

Ytterligare ett inlägg där jag måste få skryta om hur grym jag varit idag! Har verkligen inte gjort något annat än att måla & nu är jag helt slut i kroppen!! Kvällen avslutades med ett varmt bad (främst för att lösa upp färgen) & nu ligger jag nere i gästrummet för att strax släcka ner. Hoppas dock att jag kan få lite massage av mamsi först, för att måla är tydligen slitsamt ;)

Meh på tal om något annat; imorgon börjar jag alltså skolan? Har jag ens haft lov? Helt sjukt hur snabbt dagarna går, & förhoppningsvis är jag även 18 snart! Imorgon kommer jag möta upp tjejerna från klassen på Paolo's ungefär en timme innan vi börjar & sedan beger vi oss tillsammans mot skolan, blandade känslor inför detta....

Likes

Comments