View tracker

​Oj nu var det väldigt längesen det hände något här! :S Men men bättre sent än aldrig! :) 

Vad som har hänt de senaste typ halvåret?

- Har pluggat klart! 

- Jobbar inom vården!

- Söker jobb!

- Flyttat till Sveg i en mysig tvåa! 

Ja det var väl typ allt! :)

Inte allt för mycket alltså, men det är bra! Allt är lugnt nu och jag känner mig inte lika stressad som jag har gjort, men jag får fortfarande väldigt lätt panik och blir frustrerad vilket är lite jobbigt! Men det löser sig! :)

Jag jobbar just nu inom vården men har sökt två jobb så jag håller tummarna! (Jag söker ALLA jobb som kommer upp här i Härjedalen, för jag vill INTE flytta, inte nu iaf)

Just nu så väntar jag på Humorgalan och imorgon ska jag nog ringa Bemaningen och försöka få intro på lite fler platser så att jag har möjlighet att jobba lite mer! :)

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika! Ha det! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej nu var det ett tag sedan igen!

Jag håller just nu på att pluggar från 8-17 varje dag för att hinna med allt som ska vara klart! :) Nästa vecka har vi slutredovisning och tenta i en kurs och nu på fredag ska jag göra en tenta i matte, sen drar C-uppsatsen igång! Jag har redan kommit igång lite och har börjat skriva projektprotokoll och även pratat med min handledare utanför skolan (fått genom kommunen) i nån timme för att få lite tips om hur jag ska börja, så i början av april kommer första utmaningen att ta sig ut och ta vattenprover! men detta ska nog gå bra :)

Blandar allt detta plugg med att träna och det går bra och det är ganska skönt efter en pluggdag men vissa dagar är det bara vila efter plugg som gäller när det har blivit för mycket för mitt lilla huvud! ;) Men det ska gå och det går framåt och inte bakåt iaf! :D Har testa en "frukostdrink" som jag brukar ta vissa dagar på morgonen när jag absolut inte orkar äta någonting, då håller jag mig mät länge! :)

Likes

Comments

View tracker

Hej igen

Nu har nya kursen startat och den verkar faktiskt riktigt intressant så dessa två månader kan nog bli riktigt roliga! :)

Träningen går bra den med och jag känner mig riktigt pigg så det är väl bara att hålla i detta så går siffrorna på vågen också ner :)

Ha en riktigt bra vecka :)

Likes

Comments

Jag kan känna frågan varför gör jag detta? Varför pluggar jag? Varför stressar jag sönder mig själv för minsta lilla? 

Jag känner ibland att jag inte orkar, utan jag struntar i det här... Men så hittar jag något som är intressant och jag vill fortsätta! Jag kommer kunna bli det jag vill när jag blir "stor"! Det är värt att stressa, det är värt att gråta för att det blir jobbigt, att sitta uppe sent in på kvällar för att hinna klart! När jag är klar kommer ingen kunna säga att jag inte klarar det! Jag kommer kunna komma ut och göra det jag tycker är viktigt, och det är det som gör att jag orkar! 

Nu är det bara ett halvår kvar och sen ska jag ta en välförtjänt paus och bara vara! :D


Likes

Comments

Efter en vecka utan onyttigheter och promenader känner jag redan skillnad! Det är så skönt! :)

Och jag kan säga att här är det inga dieter!! Sluta med onyttigheter och röra på sig så går det! :) Aldrig att jag börjar med nån jädra diet! :) Det går ändå, finns inga genvägar! :)

Likes

Comments

Jag har nya mål för mitt liv! Jag ska göra sånt som får mig att må bra, och det skriver jag här nu för att inte tappa fokus eller något sådant.

Jag ska komma i form igen, jag gör de för att tappa lite i vikt men även för att jag är så stressad och får ångest lätt och det kan också sluta i panikattacker vilket jag inte gillar och om jag går ut och tar en power walk eller gör nånting så lugnar jag ner mig. Så här kommer nya Linda!

Likes

Comments

Hej, ska försöka göra en nystart på detta, att bli bättre på att blogga, kanske ;)

Idag har vi faktiskt varit nere och åkt skridskor! Det ni det var inte igår, men roligt var det iaf! :)

På tal om ingenting så börjar jag bli trött på att läsa till höger och vänster på olika sociala medier att man "ska ta bort vänner" för att dom tycker si och så.. Det är riktigt tröttsamt, folk ska få ha sin åsikt lika mycket som du! och nu är det speciellt politiken som spelar stor roll i detta! Jag kan säga att jag är socialdemokrat, men jag tar inte bort någon som vän för att dom skriver något jag inte gillar?? Så alla som predikar om allas lika värde och demokrati överallt ska inte komma och säga att jag tar bort alla som röstar så eller jag tar bort alla som gör detta? Det är ju inte rätt, i ett demokratiskt land ska alla få ha rätt till sin åsikt och visst man själv kan tycka att de är fel, men istället för att säga att den personen är dålig för att den har en annan åsikt kan man väl istället fråga varför?

Åh jag vet inte om det där är logiskt men nu fick jag ur mig det! :)

Ha en trevlig fortsatt helg! :D

Likes

Comments

Ja gott nytt år på er alla! Jag säger gladeligen hej då till 2014, även om det är ett år som kommer följa med mig resten av livet...

Just nu är jag ledig men börjar plugga på måndag igen, jag känner på mig att detta halvår kommer bli en stor prövning för min del, jag kommer inte vara allt för trevlig hela tiden och kommer kämpa för att bli klar! Blir jag inte de, så har jag alltid sommaren på mig, men det hade varit skönt att vara helt klar i Juni!

Jag har inga löften för detta år, förutom att jag ska ta hand om mig själv, jag ska må bra! Jag ska inte vara rädd när jag kör bil, jag ska inte må dåligt för att jag blir stressad, och jag ska inte ta på mig mer än vad jag själv klarar av! Det kan ta ett tag men det kommer gå bara jag tror på mig själv!


Ha det bra allihopa så ska jag kanske bli bättre på det här!

I miss u everyday, and i think about our conversations when i'm feeling sad, so it puts a little smile on my face

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sedan igen, jag pluggar på som vanligt men nu är det så stressigt så jag kan inte direkt slappna av! Ena kursen är så stor så jag pluggar den i stort sett varje dag (även helger) och då läser jag ändå en kurs till som har varit lite på sidan då man inte har tid! :S men nu har vi sagt till att fortsätter de så kommer nog någon gå in i väggen eller hoppa av kursen! Men för tillfället har jag klarat allt, så det är väl bara att bita ihop och fortsätta! Men jag ska bli bättre på de här :P


 

Likes

Comments

Igår gjorde jag min sista dag på mobacka! Det betyder då att jag snart börjar mitt sista år i skolan och snart är utbildad Ekotekniker! YEAH! ;) 

Haha hej så länge! :P


Likes

Comments