Hej fina ni. Hoppas ni mår bra.

I fredags var en härlig dag då mina bästisar Ida & Linda tog examen. De är nu förskollärare och kunde inte vara mer stolt. Otroligt glad för deras skull. Det här firades såklart så åkte till Falkenberg för att fira Linda med ett gäng härliga människor. Åt god mat på Harrys och åkte tillbaka hem till Linda för presentöppning och tårta. När klockan var vid halv 1 bar vi oss mot övernattning på kustvandrarhem i Falkenberg. Det var mysigt.

Nu blir det bara att ta det lugnt hemma. Behövligt. Hörs imorgon <3

​// lindaraisanen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej hjärtan <3

Ikväll har jag och Jesper firat att vi har 4 månader. Det gjorde vi genom att käka en middag på restaurang Angelos i stan, där vi hade vår allra första dejt. Hur mysigt?! <3 Mätta och nöjda åkte vi därifrån och nu är det snart läggdags för mig, mina ögon går snart ihop så trött jag är. Imorgon är det fredag och det ska spenderas med mina fd kollegor Anna och Fanny.

Hörs imorgon <3

​// lindaraisanen

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget för det jag nu kommer skriva om är något väldigt aktuellt, jobbigt, hemskt. Det handlar helt enkelt om liv och död kan man säga.

TILLSAMMANS MOT CANCER.

Var det någon av er som såg det programmet i måndags? Själv var jag på handbollsmatch så jag kunde inte, men så fort jag hör ordet cancer får jag en klump i magen. Man tänker ju direkt på att det förknippas med död, för är det något den här hemska sjukdomen gör är det just att ta för många liv ifrån oss, både stora som små. Jag blir lika ledsen inombords varje gång jag ser det här programmet och har gråtit både en och två gånger under tidigare program.

Jag har länge tänkt att jag en dag skulle vilja göra något för att hjälpa till i kampen mot cancer. Och vet ni vad?! JAG HAR GJORT DET!!

Jag har startat en insamling till cancerforskningen där mitt mål under 2018 är att få in MINST 1 MILJON KRONOR. Jag tror och hoppas att vi tillsammans kan skapa något fantastiskt. Att vi kan nå det. Gör vi det innan året är slut så skulle jag bli världens lyckligaste. Jag har haft den här tanken så länge och om den en dag kommer bli sann, om jag bara fick hjälpa en enda människa ur den här hemska sjukdomen, skulle jag vara tacksam för resten av mitt liv.

Alla känner vi någon, som känner någon, som känner någon... som fått en cancerbesked. Tänk på dem personerna.. Jag tror alla som förlorat någon i cancer tänker "Om jag bara kunde ta tillbaka personen i mitt liv och att han/hon mådde bra"..

Alla drabbas när en person får ett besked.

Så jag hoppas ni är med mig på den här resan och vill ni också bidra till att färre ska dö i cancer så kan ni klicka nedan på länken för att ge ETT VALFRITT BELOPP. 

(Kopiera och klistra in i ett nytt fönster om det inte går)


https://www.cancerfonden.se/insamlingar/lindas-insamling-till-cancerforskningTACK FÖR ATT DU ÄR MED I KAMPEN MOT CANCER <3

​// lindaraisanen

Likes

Comments


Hej.
Wow, vilken dag. Klockan ställdes på 05.30 för att jag skulle hänga med Jesper till Växjö då det vankades någon loppis kring bilar. Just den delen var väl roligare för honom än mig men allt annat har varit mysigt. Var hemma till 16 igen och kollade då handboll (Sverige-Ungern) och det blev lika.

Nu är jag hemma igen och har precis ätit sallad och kollar nu Stjärnorna på slottet. Ska snart slockna för är så trött. Äntligen sovmorgon imorgon!

Hoppas ni haft en bra dag. Kram <3

​// lindaraisanen

Likes

Comments


Ikväll har jag och älsklingen vart på bio och sett Ted, för kärlekens skull. En riktigt bra film. Bättre än förväntat. Man fick verkligen en inblick hur låtarna gick till osv. Riktigt spännande.

Nu ska jag snart sova, men först kolla JVM i hockey. Sverige - USA.

Godnatt <3

​// lindaraisanen

Likes

Comments