Header

Idag är det grått, trist och kyligt väder och man känner direkt att humöret inte är på samma nivå som när det är fint väder. Men idag ska jag försöka ta mig till tuna iaf, kolla lite butiker osv. Imorgon är det redan torsdag, gud så snabbt dagarna går men ack så skönt det är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sicken härlig tisdag!
Jag har verkligen börjat tagit vara på varenda dag känner jag. Hur mycket soffan och sängen än lockar så sätter jag mig inte där förrän jag känner mig klar med vissa saker!
Har insett att ju mer saker jag gör desto mindre flyger mina tankar iväg och det är så skönt. En annan rutin jag fått in sen jag flytta är att ta ett bad varje kväll, man somnar så himla skönt efter det. Man känner sig fräsch och varm, finns ju inget bättre?

Ska nu bädda ner mig och kolla klart Sverige matchen i sängen, kanske har det vuxit fram ett litet intresse för fotboll trots allt?

"Visst du kan skratta och låtsas som
ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är någon annan nu i och för sig men när du strippar och klär av dig är det samma grej."

Likes

Comments

Ost och broccolipaj, mums!

Likes

Comments

God förmiddag!
Solen visar sig idag med vilket känns så himla underbart. Efter jobbet ska jag och Jenny ta en prommis, dels för att hämta ut ett paket men också för att njuta av vädret.

Inatt sov jag så himla dåligt, vaknade i panik om vart annat och när jag skulle gå upp i morse kändes det som om jag kunde somna om stående.
Men efter lite kaffe och nu lite lunch så är man på benen igen.

Ha en toppendag!

Likes

Comments

Idag blev det en annorlunda dag på jobbet när man fick agera hemkunskapslärare, men det gick ju galant.
Efter jobbet åkte jag och fixade om mina naglar, lite vårfina och festliga. När Emmy slutade jobbet så åkte vi och storhandla, alltid roligare med sällskap.

Ska strax tappa upp ett bad och avsluta denna underbara måndag på bästa sätt. Myskväll ✨

Likes

Comments

Sovit som en stock och vaknar upp till solsken, känner på mig att det kan bli en bra måndag det här! Nu samtal innan jag far tillbaka till jobbet och en rast ute i solen.

Ha en underbar måndag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen hemma!
Borta bra men hemma bäst, så är det alltid. Jag landade hemma runt fyra och då kom Emmy över på en kaffe. Vi satt på balkongen och njöt av solen, som jag saknat henne.

Nu ikväll blev det middag hos mamma och pappa vilket alltid är lika mysigt. Har precis tappat upp ett bad och försöker förbereda mig inför en ny jobbvecka mentalt. Haft en riktigt skön semester men nu är det dags att ta tag i verkligheten igen!

Likes

Comments