När jag kom hem från mamma och pappa tog jag en varm och skön dusch samt la en ansiktsmask vilket känns så lyxigt i slutet på veckan. Nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp te framför en film. Ibland älskar jag att byta ut soffan mot sängen, passa på medans man kan! Imorgon är det jobb igen och söndagsångesten smyger sig på.

  • 12 readers

Likes

Comments

Min favvo just nu!

  • 17 readers

Likes

Comments

Efter mycket slit med packning och ordna struktur här hemma så hoppade jag in i en dusch och svirade om till en festligare outfit. Mötte upp Daniella så köpte vi med oss pizza som vi mumsade på när vi kom till Amanda!

Amanda hade ordnat en mycket härlig förfest då hon fyllt 23år i veckan. Att jag bara känt Amanda i ett år känns så overkligt, för det känns som om jag känt henne i så många fler. Amanda och Daniella lärde jag känna ungefär samtidigt och jag är så otroligt tacksam för mina fina vänner. Är alltid så glädjande att vara med er och vi är en sån sjukt bra trio måste jag säga!

Efter en mycket bra förfest så gick vi ner på stan och dansade bokstavligen fötterna av oss. Idag har jag verkligen kramp i mina fötter, helt sjukt! Jag somnade inte förrän fem så idag är jag lite trött men inte alls så bakis som jag trodde jag skulle vara. Så skönt! Så nu ska jag svänga förbi max och sedan åka hem till mina föräldrar för lite söndagsmys.

Vilken underbar helg jag haft som bara har omringats av familj samt vänner. Lycklig.

  • 21 readers

Likes

Comments

Igår kväll blev det en spontan familjemiddag hos mamma och pappa då både jag och min syster åkte dit för lite mat. Blev tacos till middag och det smakar ju faktiskt bäst på fredagar. Satt och pratade några timmar innan det va dags att åka hem igen.

När jag kom hem väntades myskväll hos mig med tjejerna. Köpte lite gottis och tanken va en filmkväll men som snabbt ändrades till en myskväll fylld med snack och leta resor. En otroligt mysig och välbehövlig kväll, mer sånt i livet!

Nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig lite i ordning innan mamma kommer. Idag ska det packas mer samt tvätta mina fönster. Nu är det inte lång tid kvar tills flyttlasset går!

  • 44 readers

Likes

Comments

Äntligen fredag även om jag bara jobbat två dagar denna vecka så har det vart två otroligt jobbiga dagar. Tryck över bröstet, tvekar på mig själv och känner mig allmänt osäker på allt. Ny termin och nya krav, vet inte hur mycket man orkar. Men får kämpa mig igenom denna dag och sen får jag äntligen helg och avkoppling. Låt dom sista fem timmarna gå super fort, så jag bara får släppa jobbet för ett tag.

  • 57 readers

Likes

Comments

Nu vill jag bara ha vår och sommar, vinhäng i parker, AW med massa rosé och brunbrända ben. Slippa frysa och ständigt känna sig alldeles för påklädd.

  • 94 readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp lite piggare än igår men känner mig fortfarande inte helt återställd. Men blir att jobba imorgon ändå, lite småtrött på att vara hemma.
Men har hunnit packa en till kartong och min kära pappa kom över med mat så vi kunde äta lunch tillsammans. Älskade pappa!

Och nu under dagen har jag inväntat två paket och himla tur att dom kom nu när man ändå är hemma. Så dessa underbara skor är ett av mina paket, otroligt nöjd och att jag inte bara köper vita skor till våren/sommaren. Nu vill jag bara ha vår, skyndaskynda!

  • 102 readers

Likes

Comments

Blev hemma från jobbet idag med, migrän och känner mig febrig då jag fryser och är varm om vartannat. Så idag är jag nerbäddad i soffan och kollar serier. Dock somnar jag nästan hela tiden så får ge upp serietittande för nu är jag lite trött på att spola tillbaka hela tiden.
Hoppas på att känna mig piggare snart, vill bara tillbaka till jobbet nu.

  • 121 readers

Likes

Comments

Exakt som rubriken lyder så blev det en sömnlös natt. Fick inte ens sova en timme i sträck utan små sov till och från hela natten men var klarvaken mellan ett och fyra. En sömnlös natt med kramper i magen, illamående och yrsel fick resultera i att jag blev hemma idag. Min inre stress har gått lite för långt nu och kroppen säger ifrån mer och mer

Så idag har jag legat i soffan med ett undantag för lite städning. Men jag är fortfarande helt slut och skulle vilja sova hela dagen!

  • 140 readers

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp Michelle och vi gick och handlade vin och mat för en myskväll. Våran myskväll ändrades och vi gick ut istället. Spontana kvällar är alltid bäst.

Igår var jag inte så kaxig men hade planerat att åka till Madde för en förfest samt utgång. Så det va bara att vila under dagen och svira om för ännu en kväll ute. Idag är jag sjukt sliten efter två otroligt sena kvällar. Har inte somnat innan fyra någon dag.

Så idag har jag ätit pizza och kollat serier hela dagen. Har vart väldigt skönt ändå att bara vara, trots min ångest som smyger sig på och vägrar låta mig vara.

  • 159 readers

Likes

Comments