View tracker

Otrohet är något av det värsta man kan gå igenom. Att bli utsatt av otrohet leder till en orolig känsla i hela kroppen. Magen vill vrida sig, man känner sig värdelös och inte tillräcklig. Man jämför och ställer den dagliga frågan hur fan kunde han göra så mot mig. Det är så tufft och tar så mycket av ens krafter att gå igenom detta. Man kommer att ha ärr resten av livet, hur ska jag kunna lita på någon i framtiden speciellt när det inte är första gången man blivit utsatt av det. Usch vad trött jag är på att bli sviken, jag ska aldrig mer bli utsatt för detta! Det är man fan inte värd, ingen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag trodde aldrig jag skulle träffa någon som sårar mig som du. Jag ville inte tro detta om dig men du visade det så tydligt, du har inte förändrats. Du är samma person och inget har ändrats. Allt gör så ont i mig och jag vill bara släppa det där sista, jag förstår inte vad det är som tar emot och inte gör det? Jag vet att jag inte är värd det här och det är inte det här jag vill ha, men ändå är det något som gör att jag inte kan klippa det sista bandet. Men det är nog bara att vänta ut det tills jag är redo att kapa alla band som tillhört dig.

Likes

Comments

View tracker

Bjöd mina underbara kollegor på en pepparkakscheesecake idag, älskar våra torsdagar på jobbet! Imorgon är det äntligen fredag och helg, tror denna helg kommer bli galet bra.

Likes

Comments

Ja vart ska man börja? Livet blir aldrig som man tänkt sig. Man tror man befinner sig runt underbara människor som bara vill en väl. Man tror man är älskad av en person som visar sig vara falskt. Man tror människor uppskattar varandras förhållanden men så är det absolut inte. Jag äcklas av denna stad samtidigt som jag älskar den. Människor har inte sympati för andra och går bara på det dom själva vill göra.

Något jag börja tänka på är att jag måste börja leva. Att lägga något vackert bakom sig är inte svårt eftersom det inte blev så vacker i slutet. Sårad, äcklad och lurad. Jag vet att jag är värd något så mycket bättre och det blir jag peppad av alla varje dag. Så har god lust att säga "varsågoda, nu slipper jag dela med mig" och bara göra det jag själv vill.

Röriga ord och röriga tankar men allt detta är det som rör sig i mitt huvud dagligen. Men så långt jag har kommit, även om jag kände mig på botten under helgen så blir jag bara starkare nu. Ditt val inte mitt, din förlust inte min. Det är positiva och peppande tankar jag måste ha dagligen. Jag vet att jag en dag kommer vara lyckligare än någonsin.


En underbar midsommarbild får avsluta detta luddiga men otroligt sanna inlägg!

Likes

Comments

Söndag och slutet på veckan fick mig att skaffa denna sida. Fick något ryck och tänkte därför testa och se vad jag tycker om att ha den här sidan. Kanske blir det bra eller så blir det dåligt men kan vara skönt att få skriva av sig vissa dagar.

Likes

Comments