Header

Efter midsommar följer jag med Emmy och hennes familia till Malta, blev tillfrågad då det fanns en plats över och ledigheten har gått igenom. Flyget är bokat och jag bara längtar tills vi åker, ska bli himla roligt och mysigt att besöka Malta igen. Nu var det ändå tre år sedan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Många gånger så tänker jag hur vissa människor beter sig. Hur dom tänker i vissa handlingar dom gör eller hur dom kan stå för vissa saker som dom säger men gör helt tvärtom. Ibland skrämmer dessa tankar mig och hur man ens kan beblandas med såna människor.
När jag låg vaken några timmar inatt så kunde jag inte sluta tänka på detta. Det gör inte lika ont i mig längre, jag är liksom van och inget förvånar mig.
Men jag är så glad att jag kommit till insikt och till den punkten här i livet då jag vet vad som är värt det eller ej.

Har sagt det förut och gör det igen, ta ingen skit och låt ingen förstöra ditt liv och ditt mående.

Likes

Comments

Måndag igen och en hel arbetsvecka står på schemat. Man blir lite bortskämd när man är långledig, men det är ju för skönt!

Har för tillfället rast och snart är det övning inför skolavslutningen. Inte långt kvar nu. Efter jobbet har jag inga planer alls förutom lite sol på balkongen kanske. Rätt skönt att inte ha något planerat!

Ha en härlig måndag i solen!

Likes

Comments

Som varje år när pappas rapsfält vuxit upp och blivit så gula och fina tar han kort. Idag när jag var påväg ut till mamma och pappa så stannade jag bilen där han stod vid sitt fält. Då passade vi på att ta lite bilder nu när den är som gulast. Kul att vi nu har bilder från några år tillbaka och lika kul att kunna se tillbaka för varje år som går!

Likes

Comments

Igår hade Anna och oliver styrt en vårfest med härliga människor. Dock vägrade min bakfylla släppa vilket resulterade till en kort utgång innan jag gick hem och sov.

Idag har vi familjedag hos mamma och pappa. Välbehövligt och mysigt. Sitter för tillfället med en iskall lemonad i solen vid poolen och bara njuter. Känns ändå helt okej att jobba imorgon eftersom man är såpass pigg idag! Men det kan ju ändras framåt kvällen..

Likes

Comments

Min mamma, en av dom bästa jag har här i livet. Du är värd allt och det bästa. Jag älskar dig världensbästa och idag är det din dag.

Likes

Comments

Gårdagens bravader har satt sina spår, idag är jag inte kaxig. Men lite häng i solen med pinglan på bilden är inte helt fel!

Likes

Comments

Fredag hos Emmy med bubbel och sol. Ikväll blir det inflyttningsfest för hela slanten, ska bli sååå kul!

Likes

Comments