Header

Min älskade syster, saknar dig redan men lever fortfarande på helgen som varit!

Idag blev det en låååång dag på jobbet. Hade stängning plus föräldrarmöte efter det men det gick bra. Va dock en rätt tuff dag på jobbet och vissa stunder ville jag bara fly.

Efter mötet köpte jag med mig mat hem och ska snart förflytta mig från soffan till sängen, är helt slut! Men imorgon är det redan onsdag, veckorna går så fort. Blir nog lika chockad varje vecka faktiskt..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste bara visa upp mina nya underbara naglar. Alltid lika nöjd och börjar äntligen få en bra längd på mina egna, glasfiber är det bästa jag haft!

Blev middag hos mamma och pappa ikväll så innan jag åkte hem sprang jag in på rusta och köpte ett brickbord. Blev riktigt fint och mysigt i sovrummet! Mitt projekt under hösten är att inreda sovrummet samt få upp tavlor och andra saker som jag inte orkat tänka på!

Likes

Comments

Älskar verkligen min nya kappa, perfekt till hösten lagom tunn och tjock!

Efter jobbet ska jag äntligen till bästa Emma för att fixa naglarna. Blir en höstfärg idag!

Likes

Comments

Ett otroligt mysigt kalas för min kusin Malte som fyller idag. Kalaset avslutades med Elliots match som dom vann!

Nu är jag hemma och dags att dejta kudden. Imorgon är det måndag och åter på jobbet igen! Men vilken underbar helg jag haft, bästa på länge!

Likes

Comments

Igår tog vi båten över till Djurgården för att hitta ett mysigt fik. När vi kom till Waldemarsudde så hittade vi ett sypermysigt café. Satt där i någon timme innan promenaden fortsatte!

När vi kom till gamla stan så testade vi stikkinikki glass och den va riktigt god. Därefter gick vi till söder för att sätta oss på Mosebacke för några glas cava!

Vid halv nio va vi hemma igen med pizza och gottis för filmkväll! Dock somnade vi alla efter tio och sov elva timmar men så skönt det va.

Idag blir det kalas för Malte som fyller 12år! Vilken underbar helg jag haft, välbehövlig och vill inte åka hem.

Likes

Comments

Kom till Sthlm runt sex igår och då förberedde vi middag och jag tog en skön varm dusch. Blev en jättegod pasta med några glas rödvin!

Vid tolv tog vi oss till söder för en drink och va hemma med en varsin subway vid halv tre. Sov som en stock till halv tolv idag, så skönt att bara sova ut!

Jag och Jenny tog en promenad till affären med Sofia för att handla hem till brunch. Så skönt väder och en halvtimmes promenad va så underbart!

Idag ska vi ta båten till Djurgården och bara strosa runt, så mysigt att äntligen spendera en helg med min syster!

Likes

Comments

Välkommen onsdag!
Hoppas på en bra jobbdag och inte långt kvar till helg igen.

Likes

Comments

Vilken tisdag!
Innan jag åkte till jobbet imorse så kände jag mig så pigg och fylld med massor av energi. Den energin försvann dock efter lunchen, livet är skört ibland måste jag säga.
Blev en tuff och en tung eftermiddag på jobbet och en del tankar har inte försvunnit än. Men hoppas på en bättre dag imorgon!

Just nu längtar jag så mycket till helgen då jag ska till Sthlm för att besöka Jenny & Rick. Ska vara där fredag - söndag och det är vad som behövs just nu!

Likes

Comments