Header

FREDAG! Gud så jag längtat, trots en jobbig vecka så har veckan gått otroligt fort. Idag jobbar jag endast på förmiddagen innan jag äntligen tar helg. Är inte alls van att sluta tidigt men när jag ändå gör det ska jag passa på att storstäda och ta en prommis om vädret tillåter. Kan inte starta min helg på ett bättre sätt!

Likes

Comments

En långfika hos Michelle efter jobbet, välbehövligt och mysigt! Snart en välbehövlig helg.

Likes

Comments

Igår efter jobbet och besiktning av lägenheten så åkte jag till Lollo och hennes mysiga familj. Blev kaffe och snack i soffan innan minstingen kom hem från förskolan. En mycket välbehövlig stund ute hos dom!

Efter några timmars mys så åkte jag hem till Ebba för att hämta upp henne. Vi hade nämligen bestämt att hon skulle sova här, lite vardagsmys sådär mitt i veckan.

Jag hade dock hoppats på en natt med bra sömn men det var bara att glömma. Mellan två och halv fyra var jag vaken igen och idag är jag så himla slut. Låt denna jobbdag gå snabbt!

Likes

Comments

Efter att jag landat hemma en stund så mötte jag upp Emmy för ännu en promenad men denna gång runt ån. Så himla skönt att vara ute i detta väder och man vill aldrig gå in. Behöver suga in all sol som jag bara kan så fort den är framme.

Efter ett besök i gamla lägenheten för att slänga det sista som inte tillhör mig och hämtat hit min cykel så bakade jag scones. Älskar scones och älskar te så det kunde inte bli ett bättre avslut på denna kväll. Ska strax ta ett bad innan jag tar kväll på riktigt!

Imorgon ska lägenheten besiktas och nycklarna lämnas in, har haft ångest över det och vart leden. Men det ska bli skönt att bli av med ett av mina tyngsta problem som hänger över mina axlar just nu.

Likes

Comments

Trots den hemska snön så kom solen fram idag och man känner lite lycka igen. Jag och Tanja tog med en elev för fika på Svea och en lång promenad i solen. Att få prata av sig idag var välbehövligt och jag kände att det gav något, något som just nu känns bra. Så idag har jag haft en otroligt bra dag på jobbet och hoppas dagen kommer att fortsätta så för det behöver jag!

Likes

Comments

Vaknade en halvtimme innan klockan skulle ringa, vakna i panik vilket börjar bli en vana för mig. Men vaknade inte bara av panik utan med ett tungt huvud och en tjock hals, vill absolut inte bli sjuk nu!

Ska strax åka till jobbet, det positiva med lov är att vi jobbar kortare pass vilket är riktigt underbart. Hoppas på en bra jobbdag trots den här dumma snön som har kommit under natten. Inte vad jag behöver just nu, jag vill ha vår, sol och värme.

Likes

Comments

Ikväll bjöd mamma och pappa mig på middag då jag varken hade lust eller ork till att laga något hemma, sen är det alltid mysigt med sällskap!

Likes

Comments

Spenderade två dygn med denna pärla och det behövdes verkligen. Är så glad att jag har dig i mitt liv och jag vet att du är starkare än du tror. Himla tur att vi har varandra i dessa tuffa tider för utan varandra hade det blivit svårt. 💗

Likes

Comments

Det spelar ingen roll hur jag än vrider och vänder på mina tankar, det blir ändå så himla negativt tänkande. Jag kan inte förstå hur en annan människa kan påverka så mycket eller att en annan människa kan få en så ledsen.

Det har vart ännu en tuff helg som har bestått av kaos och tårar. Jag vet inte varför eller hur det kommer sig att det aldrig får vara bra. Magen vrider sig på mig och tårarna tar aldrig slut denna natt. När ska allt detta ta slut? När ska jag kunna få må bra igen?

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma och Jenny till Sthlm för att hälsa på min bror och hans familj. Vi drack kaffe, åt god mat och hade en supermysig dag. Älskar all tid som jag får med min underbara familj!

På kvällen kom Emmy, Daniella, Amanda och Jenny till mig för några glas vin. Idag känner jag att det blev alldeles för mycket vin och drinkar då huvudet är tungt, jag får panikångest och mår illa men lite värt är det ändå.
Emmy sov här inatt så när vi vaknade beställde vi pizza och pommes som vi har mumsat på. En mysig söndag helt enkelt.

Likes

Comments