Välkommen vår älskade nya lilla familjemedlem, våran lilla Elsa!

Rättare sagt MOALIES lilla Elsa, men åh jag är så kär i den lilla godingen, hon är så liten fortfarande men en sån mysig tjej. Efter allt som hänt oss och runtomkring så kom Elsa som en liten räddande ängel för Moalie, så tacksam för lyckan hon ger henne! Älskade Elsa..

Skriver ett enskilt inlägg om allt som hänt oss och runtomkring.. Så mycket saknad känner vi! Ingen kan ersätta det som hänt men en liten trav på vägen till glädje igen! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen vart och klippt och färgat håret, så nöjd!

Likes

Comments

Väldigt personligt inlägg.

Jag tänker ofta tillbaka till min barndom. Det är så mycket dåligt jag minns att jag inte minns dom bra. Om jag hade några bra? För jag minns så mycket dåligt.

Den där onda känslan i magen. Som jag hatar den och så livrädd jag är för att Moalie ska få känna på den. En stor rädsla jag har att hon ska få känna på den. Om den dagen kommer ska jag göra allt för hon ska slippa den. Jag hade min varje dag och det är något JAG själv fått försöka göra något åt och som jag jobbar med än idag trots att jag är 26 år idag!

Den där känslan i magen som gjorde så ont av att gå till skolan "för vad ska dom reta mej för idag" eller "för hur dålig kommer jag vara på provet idag". Usch det gör så ont i mej att tänka tillbaka. Att jag aldrig fick dom där fina kläderna, väskorna, leksakerna osv som man skulle ha. Det största fasan var att en person ofta reta mej för att mina föräldrar var väldigt gamla och lika gammal som "hens" mor/far föräldrar. Det gör så jävla ont att tänka tillbaka på! Det värker i hela mej! Pga dom orden "hen" sa så bestämde jag mej för att inte skaffa barn, men idag som 26 åring har jag en dotter på snart 5 år och jag kommer inte va en gammal förälder, DET är jag glad för! Jag skyller inte på mina föräldrar att dom skaffa barn som 40+ men det gjorde så jävla ont rent ut sagt att höra och jag skämdes otroligt mycket för det som barn.

Idag köper jag otroligt mycket kläder billiga som dyra, leksaker jag tycker verkar kul och som Moalie vill ha. Moalie ska få det jag inte fick! Hon ska ha en barndom som är kul att tänka tillbaka på!

Jag ska göra allt jag kan för att min dotter inte ska må dåligt av att gå till skolan eller må dåligt av något. Jag ska ha koll och vi ska kunna konversera om allt. Jag vill aldrig se henne må dåligt och att hon får känna som jag kännt. Vi ska ha en mor/dotter relation men vi ska ändå va som vänner! En stor önskan som jag verkligen hoppas slår in.

Jag ska få Moalie att se positivt på skolan och få henne att tycka det verkar kul. Inget negativt! Och försöka få henne att inte va så blyg (som jag va/fortf är) och våga mer!

Jag själv är fortfarande livrädd för att gå tillbaka till skolan fast jag egentligen måste, men jag vågar inte ta tag i det.. Jag känner mej fortfarande lika dålig på allt och tror inte på mej själv att jag kommer klara alla prov osv.. Som sagt jag jobbar fortfarande på mycket med mej själv!

Tillägger: Det är inte det att jag inte hade vänner för det hade jag. Jag hade många. Men det va några speciella som retade mej. Idag är jag vän med en av dom!


Idag är jag otroligt tacksam för att jag hade min vän Linn vid sida och har fortfarande efter 17 år. Utan henne hade jag fallit för länge länge länge sen. Hon är systern jag aldrig fick, min absolut bästavän!

Och han som stal mitt hjärta - Michel. Nu har vi 9 år tillsammans bakom oss. Hade han inte kommit in i mitt liv.. Ja asså då hade jag nog vart grovt deprimerad och haft ett väldigt svart liv! Han har fått mej att må bra och att se framåt. Jag är så glad och tacksam att få leva tillsammans med honom! Han är guldvärd!

Och så min älskade fina dotter, min skatt! Så oplanerad, men det bästa beslut jag tagit. Hon får mej att må så bra och gör mej glad varje dag. Det finns inget finare att se än att se när hon lärt sej något nytt. Det är så fint. Eller när man köpt en present till henne och hon blir så glad! Hon är min stora kärlek i livet och min lycka! Jag är så tacksam att ha henne vid min sida!

Jag är också väldigt tacksam för mitt jobb och för att få jobba med så himla fina arbetskompisar - bästa teamet som finns!

Och det finns faktiskt också tre killar jag är tacksam för att jag hade i högstadiet och uppåt. Tyvärr noll kontakt med två av dom idag och den tredje pratar jag med ibland och springer på ibland.

Idag kan jag även se framåt, må bra och är tacksam för va jag har idag!!!


Så mycket mörkt bakom mej, men jag ser ljuset i tunneln som närmar sej.

Likes

Comments

Dessa två ska Moalie få som sommar present i år :)

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen -

En festival (haft SÅ kul på festivalerna jag vart på!), att få tatuera mej och att ja jag vet inte mer, haha.

Tre saker jag uppskattar -

Min familj, mitt liv (med jobb, pengar, mat på bordet mm.) och att få ta en lång dusch - världens bästa egen tid!

Tre saker som jag vill ha -

Åh det är mycket. Men att vårat hus kommer bli så som vi tänkt oss nu när det ska putsas och att staket och gräsmattan blir så fin som vi tänkt. Men lite ny inredning och ett par nya tuttar vill jag ha, haha.

Tre saker jag älskar att göra -

Sova, va med familj/vänner och att shoppa.

Tre ord som beskriver mig -

Glad, konstig och snäll.

Tre saker jag vill bli bättre på -

Mycket bättre tålamod, mer framåt och inte så jäkla blyg!!

Tre saker jag inte kan vara utan -

Min familj/vänner, choklad och duschen!

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga -

Att jag kommer lyckas gå ner i vikt och ha råd att fixa mina tuttar, att vi gifter oss och att vi alla får må bra!!

Likes

Comments

Dagens lista!

Dagens humör: Otroligt trött och seg.

Dagens borde: Många! Får absolut ingenting gjort idag. Luften är som bort blåst från mej..

Dagens frisyr: Hängande och otvättat.

Dagens smink: All natural.

Dagens klädsel: Svarta harems byxor och ett svart/vitt linne.

Dagens planer: Ta en varm dusch och måste Bada Bobo. Myskväll med Moalie för att ta igen min jobbhelg så jag missa myshelgen.

Dagens materiella vill ha: Jag kollar massor med dekoration osv till vårat bröllop. Vill bara shoppa allt fint!!

Dagens fundering: Dom är faktiskt privata..

Dagens tråkigaste: Vädret.. Vart tog solen vägen?

Dagens längtan: Semester och vårat bröllop nästa sommar!

Likes

Comments

Tiden går fort, så otroligt fort. Den 11 Maj 2007 är dagen då jag och min fantastiska sambo blev tillsammans. Alltså 9 år sen. Och ändå så älskar jag honom mer och mer för varje dag som går, min underbara. Och nästa sommar blir det vi på riktigt för då ska vi gifta oss. Äntligen! Som jag väntat på den dagen. Planeringen är i full gång och det är en lång väg att ta sej igenom, men så kul! Längtan är enorm!

Min älskade Michel!

Likes

Comments

Mys dag i solen! Älska lediga dagar!

Likes

Comments

Våran vackra kloka underbara tjej. Du växer alldeles för fort. Vi älskar dej mer än något annat i världen! <3

Likes

Comments