Svenska hollywoodfruar. Sofias änglar. Wahlgrens värld. Gåsmamman 3. Hassel. Unga mammor. Unga föräldrar. Paradise hotel. Temptation Island. Syrror.

Tror det va alla :) älskar serier! Men någon är nog glömd, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er.

Nu var det ett tag sen jag skrev här faktiskt. Men har väl inte hänt så mycket sen sist iofs. Jag eller ja vi jobbar väl mest och Moalie går i skolan mån-tors. Men förra veckan va jag sjukskriven 1 vecka pga min ångest. Men det va väl inte så mycket skillnad som blev mer än att jag fick sova lite iaf, vilket jag inte fått annars. Men annars rullar livet på, dom andra två mår bra och öser på med jobb skola och bus. Vi har precis värderat huset och får svar nästa vecka va mäklaren tycker. Men det har iaf gått åt rätt håll, väldigt kul :)

Michel är iaf iväg och kommer hem om en stund. Moalie hon flänger runt och grejar och brötar och har sej, haha. Nej men nu ska jag fixa lite kvällsmat och mysa lite med Moalie om hon vill va still ;) haha

Hoppas ni har en toppen lördag!

Likes

Comments

1: Jag har ingen utbildning alls, inte ens grundskola.

2: Jag har separationsångest när jag är ifrån Michel, vi är nästan aldrig ifrån varandra. Men det längsta vi varit ifrån varandra är i 9 dagar. Då var M i Dubai med sin pappa och bror medans jag va hemma med Moalie som då va 3 månader. Numera jobbar han ju natt också så tex Han åker måndag kl 18 och kommer hem igen tisdag kl 21. Men det va bara någon månad sen han börja jobba så, men annars så nej vi är alltid med varandra.

3: Jag mår väldigt dåligt psykiskt. Sist jag bad om hjälp så ringde jag vc och hon i telefonen skrattade åt mej när jag berättade hur min ångest va så skratta hon och sa att nej men så farligt är det väl inte.. Jag sjukskrev mej en vecka nyss för att jag mådde så dåligt men jag vågar inte be om hjälp igen..

4: Jag är seriöst konstant trött. Jag kan sova dygnet runt.

5: Jag är skit dålig på visa känslor.


Ja där va lite dålig fakta om mej! Va bra och normal man känner sej nu..

Likes

Comments

Godkväll!

Om några timmar väntar jobb, sen en ledig helg. Som kommer bestå av stor kalas och massa massa städ och fix. Den nya sängen ska ställas i sovrummet och den gamla ska ner i gästrummet, garderobs dörrarna ska iväg på målning (äntligen!), vi ska städa varenda skrymsle i huset då vi ska värdera huset nästa vecka.
Helt enkelt mycket att fixa tills dess! Men det ska vi nog hinna med. Hoppas jag ;) det värsta iaf.

Måste försöka ta ikapp med tvätten också!!!

Nej nu måste jag sova, sov gott!

Likes

Comments

Godkväll :)

Snarare godnatt egentligen då klockan är över 00.. Men ja nattmänniska som man är så är man uppe fortfarande. Men ska försöka sova snart, ska jobba imorgon 14:45 - 21:45, ännu en helg med jobb. Känns som jag inte gör annat än och jobbar helg eller jobbar överhuvudtaget..

Ganska onödigt inlägg då jag egentligen bara ville säga hej! :)

Nej nu ska jag kika klart på John from Cincinnati, sen försöka sova. Hoppas på en natt utan panikångest. Dom senaste nätterna har vart vidriga!!

Godnatt, hoppas ni sover gott!

Likes

Comments

1. Hur många syskon har du?
Jag har fyra st halv systrar och två st hel brorsor!

2. Vem är äldst/yngst?
Maria är äldst och jag är yngst ;)

3. Vad är bra och mindre bra med ditt/dina syskon?
Att dom finns där när man behöver dom. Att kontakten inte är den bästa med alla.

4. Roligaste/bästa minnet?
Har ett bra minne med Johan och det är när vi är på Hultsfredsfestivalen 2007 och jag ville så gärna se 50 cent spela så Johan följde med mej dit och vi stog längst fram för vi stog där 1 timme innan han börja spela och Johan stog bakom mej så jag slapp få massa knuffandes människor på mej och jag märkte inte någon där bland alla människor - det är ett fantastiskt minne och oförglömligt!
Ja med Anders har jag min första fylla med hembränt och slots vid hundbadet, full som en kastrull tillsammans med han och hans vänner (haha) och kl 04:30 va det dags att dra hemåt så jag fick skjuts av Anders kompis på en moped och det gick vingligt och han hade en cowboy hatt jag skulle hålla i hela vägen hem (Hahahaha). Ja asså det va ett minne det med! Har många galna minnen med Anders!
Tre av mina äldsta systrar har jag inga minnen med då jag inte har direkt kontakt med dom, men har en del med Anette då jag hängde med henne och hennes familj mycket som liten då hennes dotter är 4 år yngre än mej. Har många fina minnen med tre av mina syskon iaf :)

5. Beskriv ditt/dina syskon med ett ord!
Jag skippar dom jag inte har kontakt med.
Johan: Omtänksam.
Anders: Rolig.
Anette: Snäll.

6. Ett gemensamt barnminne tillsammans?
Jag har så dåligt minne.. Kanske återkommer!

7. En sak som du kan göra som inte ditt/dina syskon inte kan göra?
Va så jävla bäst såååååklart! ;)

8. Visa oss en gammal syskonbild!
Har ingen på mobilen, tyvärr.

Likes

Comments

Igår hämta vi ut Moalies nya glasögon, hennes första par :) nu väntar vi på dom andra ska komma också. Hon passar så bra i dessa, mammas fina tjej!

Likes

Comments

Att jobba 5 dagars helg är inte okej, fyfan va trött och seg jag är. Nej detta går inte! Längtar tills sängen senare..

Såhär känner jag mej typ!

Likes

Comments

1. Beskriv hösten hittills med tre ord!
Mysig, kall, trött.

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Jag älskar att det blir lite mörkare och man kan tända massa ljus och dricka massa te. Men samtidigt är det jobbigt att det är så märkt för jag blir så trött.

3. Hur höstmyser du?
En bra serie/film, tända ljus och te.

4. Din favorit outfit i höst?
Svarta kläder, svarta kängor eller vita sneakers, skinnjacka eller kappa.

5. Ett måste i höst?
En bra serie att följa!

6. Te VS varm choklad?
Te alla dagar i veckan.

7. Vilken är den höstligaste maträtten enligt dig?
Den va svår, äter samma varje års tid, haha.

8. Filmkväll VS höstpromenad?
Filmkväll.

9. Äpplen VS plommon?
Inget av det.

10. Avsluta med en favoritbild från hösten 2016?!

Likes

Comments