Vaknade till tidigt idag, innan fem och med begynnande gryning. Sällan jag är vaken och får se solen gå upp så tänkte att nu ska jag passa på. Gick till balkongen och himlen blev mer och mer rosafärgad. Det var dock så disigt att jag inte fick se själva solen komma fram under den halvtimmen jag stod där.
Det var dock förvånansvärt många ändå som rörde sig på vägen nedanför. En av fiskarna var redan på plats när jag först tittade ut, då gryningen knappt börjat. Visst, vardag, men ändå en hel del människor i rörelse så tidigt.

- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Efter en lång sommar i Sverige är vi nu tillbaka i Kina. Här är det varmt, pendlar mellan 35 och 40, skönt med AC inomhus.
Utsikten är kvar och de flesta av våra blommor har klarat sig.

- Hangzhou, Kina -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Regn, regn, regn. Det har varit mer eller mindre dagsregn i över en månad nu och runt fem till åtta grader på dagen och runt en till två grader på natten.

Vi gick till den indiska restaurangen i Powerlong för att äta middag. I stort sett fullt idag så här en lördag kväll. Träffade också på två av lärarna på tjejernas skola som också åt middag där. På hemvägen köpte vi med oss melon från fruktaffären till efterrätt hemma.

Mycket sämre väder än förra året, då var det vår nu och mycket oftare sol. Hade gärna sett lite sol och lite varmare så det inte är så kallt utomhus. Luftkonditioneringen går att ställa om och ge värme, men den lagras inte på samma sätt samt så mycket sämre isolering så det är ändå kallt och rått inomhus. Tofflor, plädar och fleecejacka är det som gäller.

Men, men, snart ska det väl vända och bli vår och alla träden blommar igen.

-Hangzhou, Kina-

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer