Andas in, andas ut. Jag har lagt mig för natten och känner hur andningen varit mer och mer högt uppe under veckans dagar och känner att jag behöver få ner den igen. Ner i magen, djupandas. Så syret kommer ut i kroppens celler ordentligt.

Detta syre som vi så väl behöver, som kommer från växtligheten i kombination med solen. Jag läste förresten härom dagen om en mamma med ett barn som skrek mycket på kvällarna men lyckades lugna ned genom att vandra barfota på gräsmattan. Elektroner från marken som vandrar in i oss och grundar.

Syre i luften och syre i vatten, H2O, två väte och en syre.

Långa, djupa andetag, även nu när jag skriver. Slappna av i axlar och speciellt i käkarna. Visualisera någon trevlig känsla i något minne eller kommande händelse, som jag ser fram emot eller vill se mig i.
Tacksam för syre, och tacksam för en trevlig dag.
Nu ska jag stänga av tankarna och sova.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Nu så här på eftermiddagen är det uppehåll och runt 20 grader. Riktigt behaglig temperatur.
Det var flera, inklusive vi, som köpt någon form av sommartält utan vattenskydd, så det hade läckt in vatten när det började regna framåt småtimmarna. Många blöta saker att hänga på tork när tjejerna kom hem.
Efter lunchen på eftermiddagen gick vi bort till Decathlon i gallerian Powerlong för att titta på ett nytt tält, som är vattentåligt. Vi fick hjälp av personalen som kom fram när vi stod där och tittade. Tjejen kunde engelska men inget om tält, killen kunde allt om tält men ingen engelska, så vi fick till en trevägskommunikation. Fanns två olika storlekar som skiljde rätt mycket i vikt, så vi ska fundera tills i morgon.
Efter det blev det storhandling i mataffären och nu har tjejerna åkt på en teaterföreställning som de som läser drama på skolan har satt upp i en teaterlokal nära skolan. Här ska det bli potatisgratäng så småningom, ugnen är väldigt långsam så runt tre timmar brukar vara lagom.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Vaknar till regn, runt 18 grader och bra luftkvalitet. Tänker på de som tältar på skolan för att prova ut utrustning etcetera inför en kommande vandring. Fungerar de inköpta tälten eller köptes fel sorts tält? Är de vattentäta? Får väl veta sedan när tjejerna kommer hem.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer