Vi har också en Valborgsmässoeld, inte så stor men en fin liten en. Efter att vi kommit hem sent efter tjejernas idrottsaktivitet och ätit hämtmat till middag inventerade vi skåpen och hittade kakor från IKEA och Coca-Cola, så vi samlades runt vår lilla eld, skålade i cola och åt kakor. Försökte lösa lite mattetal och sedan var det dags för sängen.
Så glad Valborg allihop, hoppas ni har en trevlig kväll!
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Vaknade tidigt, men mulet, så ingen soluppgång. Luftkvaliteten var ”bra”, så jag öppnade balkongdörren med en gång. Inte så mycket fågelkvitter som när solen skiner, mest stadsljus, men är ändå en frisk fläkt att få in ny luft och höra stadens ljud.
Satt och grejade vid datorn både före och efter frukost. Nu är det lunchtid så riset står och puttrar på gasspisen. Ris och lite grönsaker blir det innan eftermiddagens aktiviteter.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Idag blev det en läsdag på balkongen när luftkvaliteten övergick till ”bra” igen. Skönt att sitta där och inte ha några måsten eller tider att passa, bara kunna sitta så länge jag ville.
När det blev dags för middag promenerade vi bort till gallerian Powerlong. Det var varmt, runt 26 grader, och kändes hett och kvalmigt, men ingen åska eller regn i sikte.
Vi visste inte riktigt vad vi ville ha till middag så vi gick runt lite på tredje våningen där de flesta restauranger ligger. Vi bestämde oss för Pjzza and Steakhouse, en helt okey restaurang där vi varit några gånger innan. Idag blev det pasta för oss allihop.
Jag gick en sväng i gallerian och provade lite olika skor på Declathon, jag är ute efter ett par vattentäta skor att ha när det regnar. Nu vet jag vad de har, så nu ska jag fundera.
När jag kom hem, efter en promenad längs floden, hade tjejerna köpt chokladkaka på Paris Baguette på hemvägen. Gott! Så då fick vi lite efterrätt också.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer