Så skönt med sovmorgon för alla och ingen tid att passa. Åt en långsam frukost och bestämde oss för att äta lunchen ute och middagen hemma.

Så där lite lagom på eftermiddagen gick vi bort till shoppingmallen. Varmare igen och en helt blå himmel. Vi hittade en liten, mysig restaurang, J café, där vi kunde sitta utomhus. Så mysigt! Här fanns alla möjliga rätter att välja på. Idag var jag inte så fantasifylld så jag valde en pizza. Drickan blev serverad på små träfat. Tyckte jag var både fint och kul.

Tog en sväng in i shoppingmallen. Där var det idag uppbyggt en scen med många samlade och en hel del poliser. Så småningom kom en ung kille och sjöng en låt på kinesiska till publikens skrik. Han var säkert jättekänd och tydligen poppis men vi har så klart ingen aning om vem det var.

Gick runt en bra stund i mataffären och bar med oss några tunga kassar. Börjar känna igen en del varor nu.

Lugn kväll med middag hemma.

Och så kan jag säga Hej, Tack och 20 på kinesiska och känner igen tecknet för väg!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Idag var det så lagom varmt ute så jag tog en lång promenad i stilla mak utmed floden men på parksidan. Väldigt vackra parkanläggningar med insprängda sittplatser, lekplatser, dammar och en fin biflod till stora floden med så vackra pilar.

Ljuset i pilar är så himla fint och själva växten är så skir och lummig. Tycker jättemycket om pilar!

Var lagom med folk i parkdelen, mötte några hundägare och några som sparkade boll på en gräsmatta. Några av gångvägarna var konstfullt belagda med olika sorters stenar, nästan som våra kullerstensgator.

Kändes som att gå i en grön oas, fick till mig mycket naturenergi och säkert en och annan foton. Glad och upplivad!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Så är det fredagskväll. Vi bestämde oss för att ära nudlar hemma till middag för att sedan gå bort till shoppingmallen och ta en efterrätt. Vi började med lite shopping, mycket folk så här på kvällen, både ute och i mallen. Ett flertal restauranger var fullbelagda så det kändes bra att vi redan ätit.

När vi gått runt ett tag hittade vi ett ställe med lagom med folk där vi hittade god glass, jordgubbsdryck och blåbärs-cheesecake. Gott! Jordgubbsdrycken var väldigt frisk och god i smaken, den vill jag definitivt beställa igen. Så god!

Tog en promenad längs floden på hemvägen. Nu blir det lite häng i soffan med TV och en bok.
Ha en trevlig fredagskväll!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer