God morgon! Strålande sol, knallblå himmel. Man kunde tro det var mitt i sommaren tills jag tittade på termometern, minus en grad.

Kändes frostigt och lite kylslaget på vovvens morgonpromenad men glömdes bort så fort jag fick syn på blåsipporna som gillat de senaste soliga dagarna. Blev så glad!

Tog till mig solen och skogen, blev mottaglig och drog i mig massor av kraft. Naturen är verkligen en boost för kropp och själ.

Ha en fin och solig dag!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Sol och blått både på lunch och efter jobbet ☀️, kunde äta middagen ute 🍜. Så mysigt! Fick även efterrätt med nybakad kladdkaka 🍘 från tjejerna. Gott!

Dagen har rullat på. När jag åkte hem och funderade på min egen middag blev jag först väldigt sugen på sushi, sedan på avokado. Alltså slog jag till med sushi med avokado 😄. Så gott! Satte mig i trädgården och njöt av varje tugga i solskenet med fåglarna kvittrandes runt mig. Så härligt! Jag är väldigt glad över den lilla trädgården vi har. Just det här att kunna få vara utomhus på ett enkelt sätt. Betyder jättemycket för mig.

Läste något intressant för ett tag sedan om just sushi. Att misosoppan, wasabin och ingefäran balanserade upp den kalla sushin på olika sätt så att maträtten som helhet blev neutral för kroppen att smälta och ta upp. Skulle tro att de flesta gamla österländska maträtterna är komponerade med ett sådant tänk. Det kanske den västerländska maten också var för länge sedan. Undrar hur mycket sådant där tänk som har försvunnit ur vår västerländska kultur.

Känner mig pigg och glad av solen och den sköna kvällen i trädgården.

Sov så skönt, det ska jag göra.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

God morgon! Halvfrostigt, marmorerad himmel med solstrålar och blått. Tittar i rabatten efter mina saknade pärlhyacinter och ser att de finns och börjar komma.

Inser att allt inte måste hända samtidigt, att det kan ske i sin takt. Kände så i går förmiddag, att jag orkar inte stressa till en tid, jag behöver få ta morgonen i min egen takt, saker skulle göras, men då fick jag helt enkelt stanna kvar längre och göra dem, än att stressa för att komma till utsatt klockslag.

Både natur, sinne och kropp behöver få göra saker i sin takt, utan att stressa.

Ha en underbar dag!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer