En fridfull stad i eskalerande förfall. Hur kan det bli så här? Läser ett inlägg om hur tryggheten sakta men säkert förstörs både i samhället och i skolmiljön i den tidigare fridfulla staden. Hur det skjuts raketer inne i skolbyggnader på dagtid tillsammans med alla elever och andra som befinner sig där.

Även på mina tjejers kompis skola har det skjutits raketer inomhus så skolan fick utrymmas. Tyvärr förekommer det på väldigt många håll.

Precis som Emelie_01 skriver. Ska man känna sig rädd för att gå till skolan, vara i skolan och ute i samhället? Läs Emelies beskrivning av hennes nuvarande vardag HÄR

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Spontan, hopplockad middag i mataffären igår blev på tjejernas initiativ en nachostallrik. Vi gjorde även dessert för att förhöja påsklovet lite, chokladpudding. Mums!

Nachostallrik. Stek köttfärsen ihop med tacokryddor. Lägg ut nachochips på en tallrik. Lägg på köttfärs och riven ost. Värm tallriken i micron tills osten smält. Lägg på valfritt gurka, tomater, majs. Voala! Jätteenkelt, men var väldigt gott. Mycket godare än jag förväntat mig. Och enkelt att få till sent en vardagkväll.

Chokladpuddingen var en helt vanlig vispa ner pulver i mjölk. Men så gott! Chokladpudding är helt klart en favorit hos mig. Njöt av varje tugga!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

God morgon! Runt nollan, helt grått och dimmigt. Jag skulle kunnat bli nedslagen av detta gråa, tunga. Men det blev jag inte.

Ser växtkraften överallt runt mig. Grönt gräs som tar sig fram i stenplattornas kanter, bladknoppar på träden, lökar i rabatten, mina nyplanterade blommor i krukan. Så jag väljer att inte tänka dystra tankar om den tunga, grå himmelen och den regntunga luften. Tänker i stället glada tankar om gräset och alla blommor som är på väg upp i rabatten. Tar några varv runt äppelträdet och gläds åt bladknoppar och det lilla röda som jag tror är kommande blommor.

Omständigheterna kan vi inte alltid rå på men vi kan välja våra tankar om dem.

Glad dag allihop!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer