En skön kväll hopträngda i soffmys med tjejerna såg vi på hur Alicia Vikander tog emot sin Oscarsstatyett. Roligt för Sverige och roligt för henne. Att kämpa och lyckas känns så väldigt bra.

Det var en tillfredställande och vilsam kväll för hjärnan att bara få vara. Tankar sorteras och lägger sig till rätta när inte nya saker hela tiden fyller på. Ro i stunden ger tillfälle att förankra mål och riktningar och känna att det känns bra och åt rätt håll. Jag är på väg.

Satt och tittade på alla fina fåglar som kom till fågelbordet under eftermiddagen. De flyger fram, äter lite, tittar sig omkring, flyger iväg, flyger fram igen. Det är så roligt att se alla olika arter som kommer fram. Pigga, glada fyller de mig med glädje.

I morgon är det en ny dag, en ledig dag till. God natt!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Hej alla! Så vackert det är ute med snön på träden och solen som vill bryta igenom diset. När vintersverige är som vackrast. Jag går runt en stund och bara njuter av det tysta, vita landskapet. 

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Sovmorgon till en helt fri dag att göra precis ingenting. Efterlängtat och så härligt! Vaknade rätt tidigt men underbart att känna att jag kunde ligga kvar precis hela dagen om jag skulle vilja. Fördelen med tonåringar nu, att de klarar sig själva. Blev en lång frukost på flera timmar att bara äta långsamt och prata, surfa lite gemensamt, byta lite tips och prova på, prata mer och bara umgås utan tidspress. Underbart!

Provade på något nytt, chokladte. Var riktigt gott. Kan jag dricka fler gånger. Fick släktens vovve i knät också som mer än gärna ville dela min frukost.

Snön är vacker på utsidan, ska nog gå ut lite om en stund.

Simma lugnt! som han sa i Fablernas värld.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer