Jag och vovven tog vår morgonpromenad vid stallet idag. Det var lite småkyligt i vinden så jag ångrade att jag inte tagit på mig vantar, men tur man har fickor. Utmed vägen finns en stor fin sälg, nästan som ett träd. Upptäckte att videkissarna kommit fram. Känns lite märkligt att de redan är framme, men nu när jag tittade på kort från förra året var de framme då med. Eller så är det de milda vintrarna som gör att de kommer tidigare än de borde.

Fartfylld morgon och mycket som skulle mockas i hagen nu när snön smält, så jag försökte koppla av ordentligt på promenaden, andas djupt och lugnt, slappna av i axlar, stilla tankarna, vara i nuet och ta in naturens intryck.

När barnen var små sjöng vi ofta "Sov du lilla videung" som godnattsång, jag tycker den är så fin o rofylld, blir alltid glad av att höra den.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Lagade till piroger på ett recept som vi hittade i barnens hemkunskapsbok. Förra gången gjorde vi köttfärsvarianten, kryddigt och gott. Nu gjorde jag varianten med purjolök, spenat och fetaost. Blev jättegott! Slog mig att de påminde om de dumplings jag köper då och då på sushirestaurangen. Nästa gång ska jag prova att göra små knyten i stället för stora piroger.


Den där hemkunskapsboken är inte alls dum. Har provat flera recept i den och allt har varit gott och enkelt att göra.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

God morgon! På morgonpromenad med vovven. Det är varmt men blåser fortfarande så jag fick stänga jackan och ta på vantar. Vi hittade ett knäckt träd. Verkade luta stadigt mot det andra trädet, får väl se hur länge. Inga rådjur idag, men fin fågelsång. Tycker det är härligt att strosa runt i skogen och lyssna på fåglarnas glada sång. Naturen äger!

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer