Fullmåne. Den spred sitt sken över mig och ponnyn och gjorde vår promenad ljusare. Det var som en sky av ljus runt den runda månskivan som skimrade mot den alltmer svartnande himlen. Ponnyn och jag tog en lugn promenad på den grustäckta vägen, över ängens sluttning och bron som är gjord av trä. Jag lyssnade på de olika resonanserna som hovarnas klapper åstadkom på de olika underlagen och till nattens stillhet. Vi gjorde små stopp här och där för att ponnyn ville äta välgörande örter som inte står att finna i hagen. Jag känner pälsens mjukhet mot min hand när jag klappar henne på halsen. En känsla av stillhet och frid omger oss.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Tog några minuters paus i trädgården när jag kom hem innan jag gick in. Hittade de sista björnbären för året, mycket söta och goda. Mumsade i mig medan jag iakttog en blekgul halv måne i det ljusa skymningsljuset.

Dessa var nu riktigt mogna och söta allihop.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Provade det här receptet idag för fläskkotletterna, var inte alls beredd på att det skulle vara så gott. Till hade jag dock enbart ugnsrostade potatisar, någon rosa variant från Ica, var jättegoda! Och så blev det 1,50 kr till Rosa bandet läste jag på påsen, så både goda och nyttiga på samma gång.

Lite lyxigt middagsstuk mitt i vardagen.

Recept: Vitlöksstekt fläskkotlett

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer