Är ute och lyssnar på den glada fågelsången i den ljumma ljusa sommarnatten. Fullkomligt älskar detta ljus. Vill inte gå in, hade hellre lagt mig och sovit i ett tält, för att också få vakna till ljuset och fågelsången. Vill ta vara på alla dessa stunder för att ta fram och minnas dem under mörka vinterkvällar.

Outside listening to the happy bird songs in the warm and light summerevening. I absolutely love this light. I dont’t want to go inside, would rather go into a tent for sleep, as for also awake in the morning innötte light and to the bird song. Want to memorize all those moments to remember and enjoy them during dark winter nights.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Vaknade tidigt, kände efter. Helgens lugn och ro och avkoppling och avsaknad av stressande faktorer gör att tillbudet i fredags fått bearbetas i lugn och ro. Lite Thai Chi och vila i trädgården fördjupar lugnet ännu mer. Jag är redo för en ny dag och ny vecka.
En vacker, tilltalande miljö, lugn och ro och positiv energi från andra personer ger hjärnan tillfälle att koppla av och sortera alla tankar som finns. Upplevs ofta som mycket svårare att göra, och få göra, för både sig själv och sin omgivning. Har man sprungit ett maratonlopp är det ingen som ifrågasätter att man behöver vila och ta det lugnt några dagar, men har man haft tex. massor av stress och säger att man behöver vila huvudet och inte vill tänka på en stund får man oförstående blickar. Får inte hjärnan avkoppling för orka med och hinna med, blir den utmattad och till slut sätter det sig i kroppen på olika sätt.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Klockan är ca 8 på morgonen. Det är redan varmt i solskenet. Ponnyn står i vindskyddet men kommer genast fram till mig och sätter mulen i grimman. Vi går in i stallet för att få svalka under borstningen. Redo. Uppvärmning i skritt första biten. Tittar på kossorna i hagen som lojt viftar flugor med svansarna. Börjar jogga och ponnyn hänger på. Gruset knastrar under mina skor och hennes hovar. Solen värmer våra ryggar. Vi viker av från grusvägen och går på hjulspåren i det höga gräset mellan hagarna. Känner gräset svepa mot mina ben. Kommer fram till bäcken och går över träbron. Joggar på grusstigen tills vi kommer fram till grusvägen igen. Tar sats uppför backen, nu med solens varma strålar i ansiktet. Njuter av att röra på oss i värmen, ponnyn frustar glatt. Tittar ut över hagarna och ser en grå hare skutta sakta framåt. Vänder upp mot stallet igen och skrittar sista biten som avvärmning. Glädje och gemenskap i jordbrukslandskapet.

.

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer