Det blev en promenad i solskenet till vår lokala blomsteraffär i det vackra solskenet i söndags. Lyckades dock inte plantera dem förrän idag när det återigen var lite varmare och soligt. Snöade igår och i morse. Men nu lyser de fint i sin kruka utanför dörren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är så kul att följa vad som händer i rabatten! Just nu längtar jag till våren och att alla vårblommor ska slå ut.

Såg att vår blomsteraffär har öppnat efter vintervilan. Funderar på att ta en sväng dit och inhandla någon fin blomma till den tomma krukan utanför ytterdörren.

Likes

Comments

Efter en inventering i skåpen ser jag att det finns en hel del så nu blir det lite hopplockade middagar med allt möjligt som hittas.

Idag blev det fettucine, bönpasta på gröna sojabönor, som bas. Till det klyftor av lök, pressad vitlök och hackade oliver med salt och olivolja tillagade en stund i ugnen tills löken blev ätvänlig. Samt hackade mandlar, riven ost och lite kokoschips vid serveringen.

Blev bra! Så förutsättningslöst och mycket fri fantasi kommer det att bli ett tag nu 😊.

Likes

Comments

God morgon! Lite sol och lite moln men ingen vind. Temperaturen tog sig sakta uppåt på plussidan. Härlig morgonpromenad ihop med vovven och mängder med fågelkvitter. Vi andades in naturen och känslan av en vår på gång.

Skulle ta mig nerför en brant backe och ville inte bli dragen i av vovven och när hon hejdade sig, backade lite och fokuserade på mig slog det mig att jag försökt tänka och förmedla skarpa, klara bilder på att hon inte skulle dra i mig när jag plötsligt gick väldigt långsamt. Och jag fick en reaktion så något måste jag ha lyckats med. Finns ju mycket i idrottsvärlden att man ska visualisera önskningar och det man vill ha, funkar även i övriga livet och det sägs ju att vi är vad vi tänker och att hjärnan inte kan skilja på om de tankar vi tänker är riktiga eller fantasier. Så tänk i bilder och måla upp era drömmar! 🌿

Likes

Comments

Så avrundades fredagskvällen med ett härligt yogapass för mina pensionärer. Det är roligt med yogan att det finns så mycket och olika som kan göras. Just det här passet riktar sig mot stress & rygg och kan utföras både på matta och sittandes på en stol, vilket gör att det funkar jättebra för dem att kunna sitta på en vanlig stol och inte behöva hålla på nere på goulvet.

Vi kör via Skype, efter ett antal gånger börjar grupphanteringen nu bli smidig för oss, ingen hade någon vana av gruppsamtal sedan tidigare men efter att ha fått en hel del supporthjälp från ena tonårsdottern så börjar vi nu förstå oss på det hela ha ha. Tekniken är inte alltid så enkel men nätet är suveränt för att överbrygga fysiska avstånd.

Namaste 🙏

Likes

Comments