Header

Hud, sminke og negler

i samarbeid med Pure Skin Medical

Hei!

Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg på besøk hos Pure Skin Medical, og jeg lovte også at jeg skulle vise dere hva vi fant ut! Jeg er jo nesten like interessert i hud, som hår, så dette besøket synes jeg var veldig, veldig spennende :)

Jeg setter veldig stor pris på at de som leverer tjenester jeg ønsker å benytte meg av er profesjonelle, og oppdatert på nyheter. Det er veldig viktig i min egen jobb, og derfor blir nok automatisk opptatt av det selv. På Pure Skin Medical er det ikke bare en veldig fin atmosfære, og flotte lokaler, det er også veldig profesjonelt.

I tillegg til å fylle ut et skjema med personalia, og relevante opplysninger for bruk av medisinsk hudpleie, tok Linda i bruk en hudscanner. For meg - som elsker tekniske dupeditter - var jo dette helt vanvittig kult! Det tror jeg egentlig det vil være for de aller fleste, fordi du helt konkret får se hva som foregår under overflaten i huden din. I tillegg til at det er spennende (og bittelitt ekkelt) er det jo mye lettere å forså det man ser og deretter koble det til det man får høre.

Jeg fikk bekreftet en del ting Linda og jeg har jobbet med tidligere, men vi fant også ut av noe jeg ikke hadde den fjerneste anelse om at var et problem!

Her ser dere resultatet av scanningen. Det er enda flere områder scanneren fokuserer på, men jeg ble så ivrig at jeg glemte å ta bilde av alt! Scanneren viser blant annet rynkedyphet, tilstopninger, UV-skader og brune flekker, og porfyriner ("aknemat"), og hvor høyt du scorer på hvert enkelt punkt.

Det bildet jeg ble mest overrasket over var dette:

Bildet viser UV-skader og flekker, og som dere kan se dekker det absolutt hele området som scanneren fokuserer på. Det hadde jeg absolutt ikke forventet, og det var egentlig ganske skremmende å se. På utsiden har jeg ikke et eneste tegn til overeksponering av sol, og jeg har så lenge jeg kan huske vært veldig nøye med å smøre meg med solfaktor. Sannsynligvis stammer dette fra solbrenthet i barndommen.

I voksen alder har jeg ikke vært noe glad i og sole ansiktet, fordi jeg har følt svie og ubehag veldig raskt, til tross for at jeg har smurt hyppig med faktor 30 og 50. Solskadene som ligger godt skjult under huden har sannsynligvis vært årsaken til dette ubehaget, og nå er jeg faktisk veldig glad for det! Det har ført til at jeg har solt ansiktet minimalt, og dermed ikke har utsatt huden for enda mer skade!

FØR & ETTER BEHANDLING: PORFYRINER

Etter den første scanningen hadde jeg behandling, og siden jeg hadde gått en lang periode uten og bruke riktige produkter var det ganske gøy å se reduksjonen av porfyrinene før og etter! Behandlingen Linda utførte på meg var en peeling med syre, og siden huden min ikke var ordentlig preppet (fordi jeg ikke hadde vært så flink hjemme) lot hun den kun sitte i tre minutter. Resultatet ser dere på bildet! Tettheten på porfyrinene er betraktelig minsket, og jeg gleder meg til å se utviklingen på neste scanning! Resultatet deler jeg selvfølgelig her på bloggen :-)

VISIA HUDSCANNER

Dette er det desidert mest lærerike hudpleiebesøket jeg noen gang har hatt, og jeg vil anbefale alle som har mulighet og bestille seg en time til analyse i en Visia hudscanner. Det er veldig lærerikt, lett forståelig og motiverende når man kan se utfordringene huden har, og helt konkret hva man bør jobbe med. Det er godt mulig at du også kan få en ubehagelig - men veldig viktig - overraskelse!

En analyse i hudscanner, som inkluderer rens og personlig produktveiledning, koster 800,- hos Pure Skin Medical. Bruk Facebook-siden deres her, eller ta kontakt med Linda på telefon 414 13 202.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdagen

God onsdag!

I dag har jeg hatt fri fra jobben, og dagen har egentlig blitt brukt ganske fornuftig. Akkurat nå angrer jeg på at jeg ikke har tilbragt hele dagen på sofaen, haha!

Dagen startet med hudscanning og syrepeeling hos Pure Skin Medical, og det vi fant ut der skal jeg fortelle om i et annet innlegg. Det er i hvert fall ingen tvil om at en tilsynelatende fin hud kan slite med litt av hvert!

Pure Skin Medical ligger på Hvervenmoen 49, og er en klinikk som tilbyr omtrent ALT man kan ønske seg av hud- og kroppsbehandlinger. Hvis du bor i Hønefoss og omegn er det vel verdt et besøk, om så bare for å se på interiøret! Det er SÅ fresht der. Jeg gleder meg veldig til å fortelle mer om besøket, for jeg synes hudpleie er omtrent like fascinerende som hår!

Jeg har også fått en helt merkelig trang til at alt skal være koselig! 🙊 Jeg tenner lys, kjøper interiørblader med juleinspirasjon, har begynt å drikke kakao og høre på julemusikk! Ja, jeg VET at jeg er altfor tidlig ute, men det er jo så innmari koselig! I dag har jeg bakt (!) både krydderkake og kanelboller, bare fordi det er så koselig å ha bakverk hjemme. Altså...

Om et par timer skal jeg ned til jobb, for å delta på kurs/visning av en keratinbehandling vi vurderer å ta inn. Det blir veldig spennende, siden jeg har aldri jobbet med det tidligere, og selvfølgelig er superskeptisk! 😌 Litt kjedelig og måtte ned på jobb på frikvelden sin, men hvis jeg ikke skal tilbringe kvelden hjemme, foretrekker jeg nesten å være på jobb. Mitt andre hjem!

Ha en superfin onsdagskveld! ♥︎

Likes

Comments

Blondt hår, Før og etter, Halvlangt hår

Dere som kjenner frisør-Linda vet at min all-time-favourite frisyre er bob. Jeg kan ikke noe for det, men for meg er det den mest geniale frisyren som finnes. Den kan være lang, kort, veldig skrå, veldig lite skrå - og den kan styles om til ti forskjellige looks, med bare noen enkle grep. Har du en ålreit rettetang, et teksturprodukt og en bob - da kan du se fresh ut når som helst, og hvor som helst!

Denne kunden hadde hatt langt hår veldig lenge, før vi klippet alt håret til kragebeinslengde - rett av, like langt hele veien. Da vi gjorde det syntes vi den forandringen var helt perfekt, men nå var både hun og jeg klar for noe nytt - hurra! HVER gang hun er i salongen glemmer vi før-bilde 😂, så her får dere bare det ferdige resultatet.

Denne gangen klippet jeg nakken kortere enn fronten, og siden det hadde vokst en del siden forrige klipp ble det noen centimenter! I tillegg stripet jeg etterveksten og frisket opp lengdene. Og det ble SÅ fresht!

Enig?

Nothing beats a fresh cut bob...
3 ENKLE STYLINGTIPS TIL BOB

♥︎ Føn inn saltvannsspray/sukkerspray (ja, det fins!) for å få volum og tekstur.
♥︎ Bruk skum, føn opp volum og bruk en rettetang for å lage myke krøller.
♥︎ Ha i hårolje med masse glans i lengdene, og bruk rettetang for en klassisk, supershiny look!

Likes

Comments

Blondt hår, Kjemisk skadet hår

Hei frøkner!
(og eventuelle herrer, såklart!)

Jeg har litt lyst til å snakke om blåshampo med dere... Nærmere bestemt Fudge 👇

// Inneholder annonselenker

Jeg elsker Fudge, og synes det er et helt nødvendig produkt for alle blondiner, som ønsker å være kalde. Og det er det tydeligvis mange andre som gjør også! Problemet er at det er SÅ mange, som bruker det så vanvittig feil, og det føler jeg vi må snakke litt om.

Først og fremst: Fudge Violet Toning Shampoo er en lillasjampo, IKKE en blåsjampo. Lilla korrigerer gult, blått korrigerer oransje. Bruker du en lillasjampo på et oransje hår blir det en slags fersken/beige farge, bruker du blåsjampo på et gult hår blir det grønnskjær i det. Med andre ord: Vit hva du skal korrigere og bruk produkter deretter - ellers blir det sjelden veldig fint over tid.

Jeg har lest en god del (veldig overraskende) "bruksansvisninger" for Fudge, og det virker som som veldig mange tror at man blir lysere (?) av å sitte med denne i håret, i timesvis. DET stemmer overhodet ikke. Den eneste funksjonen denne sjampoen har, er at den korrigerer varme (gule) pigmenter i håret!

Denne sjampoen er ikke ment å ha i håret i mer enn 5-10 minutter, men selvfølgelig kan du sitte lenger. Poenget mitt er: Synes du ikke at du blir kald nok i håret av å bruke den på vanlig måte (altså SOM en sjampo), så er ikke dette produktet for deg. Det finnes hundrevis av andre produkter som er MYE bedre egnet til å holde fargen din kald, samtidig som du faktisk beholder glansen i håret!

Felles for alle som "misbruker" lillasjampo er at hårfargen blir veldig matt, over tid, og at man helt tydelig ser hvor håret har vært oransje, og hvor det har vært gult. Der det var gult blir det grålilla, og der det var oransje er det mer beige. Problemet når hårfargen blir sånn er at det som fortsatt er gyldent ser ENDA mer gyldent ut, og det som har fått en kald farge fremstår ENDA kaldere - og mattere.

Forresten så er balsamen til Fudge MYE bedre egnet til å ha i håret lenge. Den er mye lettere lillapigmentert, og vil derfor ikke trekke så forskjellig. Etter min mening blir hårfargen SÅ mye finere da, og håret fremstår ikke likte tørt.

Her kommer noen tips til andre produkter dere kan bruke for å få en smashing, kald farge! ♥︎

Wella Color Fresh | Silver Line

Color Fresh er nydelige, semipermanente toninger i alle kalde nyanser du trenger (det finnes mange fler enn på bildet, men dette er bestselgerne i salongen), som i tillegg gir masse glans! 0/6 er den desidert mest solgte, og den vi bruker mest i salongen selv. Den er helt fantastisk til å korrigere vekk gult ♥︎

Maria Nila | Stockholm

Maria Nila er et helt fantastisk merke, som dere bare MÅ sjekke ut! Disse kurene inneholder perfekt mengde av de pigmentene man trenger for å korrigere fargen sin, og de kommer i SÅ mange nydelige farger. Og det beste av alt er at selv om de laget for å korrigere farge, så har de en helt fantastisk kureffekt også. Bare sjekk de ut. De er AMAZING! ♥︎ Mine favoritter er pearl, vivid violet, white mix & black. De to siste kan du forøvrig blande sammen for å få en superfin grå! White kan brukes alene for å bare gi glans, eller sammen med de andre for å gjøre dem dusere.

Likes

Comments

Spørsmål & svar

Jeg ble for en tid siden tagget/nominert av mine venninne @halvorsenmari til å svare på 11 spørsmål, og det hadde jeg egentlig helt glemt! Men her kommer svarene, også håper jeg at de 11 jeg nominerer orker å ta seg tid til å svare på spørsmålene mine 😊

1. Hva er drømmejobben din, hvorfor?
Drømmejobben min er å kunne leve av og skrive! Aller helst bøker. Hvis jeg skal velge noe som er LITT nærmere det jeg faktisk jobber med så er Wella-tekniker drømmejobben! Å kunne jobbe med modeller, holde kurs og få prøve alle nyheter i Wella først - DET hadde vært helt sjukt fint.

2. Sjokolade eller smågodt?
Smågodt - uten tvil! (Og da kan man vel strengt talt putte oppi litt sjokolade?
😌)

3. Sommer eller vinter? Hvorfor?
Sommer! Fordi jeg liker å gå barbeint, plukke blomster, lukte nyslått gress og IKKE ha på jakke. Pluss at jeg blir vanvittig trøtt og sliten av 'mørketia'.

4. Sydentur eller storbyferie?
Det kommer veldig an på ferien! Hvis det er en ferie for opplevelsens skyld ville jeg definitivt valgt storby, men hvis jeg vet at jeg kan slappe helt av; sydentur!

5. Hva er det flaueste du har opplevd?
Da vi hadde åpen dag på videregående, og jeg skulle synge en sang for de som besøkte musikklinja-rommet. Det er den ENESTE gangen jeg har fått fullstendig jernteppe på scenen, og glemt ALL teksten. Det var så sinnsykt flaut, spesielt siden bandet ikke skjønte hvor lite jeg faktisk huska, og fortsatte å spille, i noe som føltes ut som det UENDELIGE!
😂

6. Hva provoserer deg?
Åh, herlighet det er mange ting! Haha. Jeg blir nok litt lett provosert, og så må jeg ta meg sammen for ikke å bli sint. Men først og fremst HATER jeg å se at andre blir behandlet urettferdig, det er nesten verre enn når jeg blir behandlet urettferdig selv! Sånn i hverdagen blir jeg mest provosert når alle ikke bidrar like mye, enten det er her hjemme eller på jobben.


7. Hva gjør deg glad?
Småting! Og det er jeg veldig glad for at jeg har evnen til. Det kan være et smil fra en fremmed, at kjæresten har tatt oppvasken, at en kollega sier jeg har gjort en bra jobb, eller takker for hjelpa. Også blir jeg veldig glad av å skravle og sladre med venninner over et glass vin, eller to.

8. Liker du overraskelser?
Ja! Men overraskelsen må være en ordentlig overraskelse! Jeg synes overhodet ikke det er noe gøy hvis noen sier "Jeg har en overraskelse til deg, du får den i morgen". Da blir jeg bare grinete
😜

9. Hva er dine tanker rundt jul og høytiden?
Jeg er egentlig veldig glad i jul, men jeg synes det er KJEMPERART og ikke feire jul hjemme! Jeg har ikke helt knekt koden på hvordan man feirer jul "alene". Kjæresten og jeg har én juletradisjon (og det er tre år siden vi flyttet sammen, haha), og det er å se alle Harry Potter-filmene i løpet av desember. Det er veldig, veldig koselig! I år har jeg bestemt at vi skal prøve noe nytt, og det er å pynte med ordenlige julefarger! Vi har kjørt litt mer hvitt og sølv, og selv om vi nok synes det er estetisk fint, så er det ikke så veldig koselig... Så i år blir det rødt, grønt og sølv i stede!

10. Ønsker du deg barn, evt hvor mange?
Ja, veldig! Egentlig har jeg alltid sett for meg to barn som "det optimale". Men sjansen for at ting blir som man har sett for seg er jo ganske liten. Det kan hende vi føler at det er nok med ett, eller kanskje får vi lyst på fire! Akkurat det får vi ta som det kommer
😊

11. Ett ord for å beskrive hun som tagget deg?
Supermom!

Regler for challengen:
1. Nevn hvem som nominerte deg
@HALVORSENMARI
2. Svar på spørsmålene
3. Nominer 11 nye bloggere
4. Gi de nominerte 11 nye spørsmål
5. Gjør de nominerte oppmerksomme på utfordringen

Jeg nominerer:
@anneliaaland @karinamadeleine @myepaahjertet @lene @Ingridbjugan @julieeandersen @Tinamarias @henriettehonsrud @rikkelovlien @hbendiksen @Sannehs

Spørsmålene dere skal svare på er:

1. Hva er drømmejobben din, hvorfor?
2. Hva gjør du aller helst på en søndag?
3. Sommer eller vinter? Hvorfor?
4. Sydentur eller storbyferie?
5. Hva er det flaueste du har opplevd?
6. Hva provoserer deg?
7. Når gråt du sist?
8. Hva er ditt favorittplagg, og hvor lenge har du hatt det?
9. Hva er dine tanker rundt jul og høytiden?
10. Ønsker du deg barn, evt hvor mange?
11. Hva er din beste egenskap som blogger?

Likes

Comments

Håravfall, Hodebunnsproblemer
Dette innlegget har jeg lovet dere lenge, og her er det endelig!

Håravfall er noe av det kjipeste man kan oppleve. Uansett om man er mann eller kvinne, ung eller gammel. Årsakene til håravfall er mange, men det som fysisk skjer er felles for alt håravfall: Hårsekken slutter og produsere hår.

Hver enkelt hårsekk i hodebunnen vår er som en liten, fantastisk fabrikk. På mikronivå skjer det SÅ mange ting inni den lille fabrikken, at det helt utrolig at den kan være så liten. Den delen som har noe med håravfall å gjøre er selvfølgelig vekstsenteret. Hver enkelt hårstrå har en syklus, som er delt inn i tre: vekstfase, overgangsfase og hvilefase.

85% av håret vårt befinner seg til enhver tid i vekstfasen, altså den fasen hvor håret vokser litt hver dag, 1% av håret er i overgangsfasen, hvor veksten stopper opp og håret går over i hvilefasen. Hvilefasen (14% av håret) varer i ca 3-4 mnd og her faller enten håret av på egenhånd, eller det blir dyttet ut av nytt. Og det er i denne fasen det kan oppstå problemer.

Hvis hårsekken ikke klarer å komme seg ut av hvilefasen, vil det heller ikke vokse ut noe nytt hår. Dermed vil fler og fler hårsekker havne i hvilefasen samtidig og håret vil merkbart bli tynnere. Hvis hårsekken er på ferie lenger enn 3-4 mnd vil den til slutt legge ned produksjonen for godt, og hårtapet vil være permanent.

Heldigvis (!) har vi forskere som jobber med å finne ut HVORFOR slike ting skjer, og HVA som hjelpe med å forebygge det. Som den hårnerden jeg er, blir jeg så imponert over hvor mye teknologi som finnes inni de produktene vi frisører er så heldige å få jobbe med!

KÈRASTASE SPECIFIQUE ANTI-HÅRTAP

ANNONSELENKER

- Bain Prévention er en shampo mot håravfall, som stimulerer hodebunnen. Fordelene ved å stimulere hodebunnen er mange, og denne shampoen booster produksjonen av hårfibre og jobber for å gjøre hårfibrene fyldigere. Det vil si at samtidig som den holder hårfabrikken i gang gir den deg en følelse av at håret har blitt fyldigere, allerede ved første vask!

- Cure Anti-Chute er selve kronen på verket i hodebunnsserien til Kérastase. Dette er et seks-ukers program, spesielt mot aktivt håravfall. Uten at jeg skal gå altfor dypt inn i teknologien inneholder denne hele TRE patenterte virkestoffer, som de fantastiske forskerne hos Kérastase har utviklet; Aminexil 15 000 PPM: Aminexil®, GlucoLipide GL® and Madecassoside som i kombinasjon hjelper til med å bevare hårtettheten*. I tillegg har ampullene anti age-egenskaper som hindrer hårsekkene i og dø ut for tidlig, forankrer håret i hårsekken, og beskytter mot oksidativt stress som kan være skadelig for hårproduksjonen. Disse kan også brukes av deg som er gravid for å forebygge håravfall etter fødsel.

Ampullene skal påføres hver dag, i seks uker. Håret trenger ikke å være nyvasket :-)

- Masque Hydra-Apaisant er en helt fantastisk hodebunnskur. Denne har ingen direkte innvirkning på håravfall, men den er ekstremt god for hodebunnen. Og som nevnt er det jo hodebunnen som holder hele systemet i gang, så man bør uansett være ekstra snill mot den. Den er helt ideell for alle som sliter med et hodebunnsproblem.

*Klinisk testet. 119/130 testpersoner vs placebo. Daglig påføring i seks uker.

ANDRE TIPS MOT HÅRAVFALL -

IKKE STENG HODEBUNNEN INNE MED LUE & CAPS
VASK ALLTID HÅRET TO GANGER MED SJAMPO
MASSÈR HODEBUNNEN SÅ OFTE DU KAN OG GIDDER!
VÆR SIKKER PÅ AT DU IKKE HAR VITAMINMANGEL / DÅRLIG OPPTAK

KÈRASTASE DENSIFIQUE - FOR TYNNENDE HÅR

Densifique er en serie for deg som har opplevd hårtap, og ønsker å få fylden din tilbake. Dette er så utrolig smarte produkter, som faktisk klarer å vekke til liv hårsekker som er i dvale, slik at de starter opp produksjonen igjen! Hvor kult er ikke det?

- Bain Densite & Fondant Densité er shampo og balsam som vil gi fylde, tekstur og styrke til håret ditt etter første vask. Dette er produkter med en kosmetisk virkning, og vil ikke være med på å gi deg flere hårstrå. Men alle produktene i serien samarbeider, for at miljøet i hårsekken, hodebunnen og håret skal være optimalt! I tillegg er det veldig fint med produkter som gir deg fylde og volum, uten at håret blir trått og matt. Det tror jeg det spesielt er mange kvinner som savner! Det er fint med volum, men man vil gjerne kunne gre håret etterpå :-)

- Densifique & Densifique Homme (for menn) er et ampullsett som inneholder den kuleste hårteknologien jeg vet om! Disse ampullene inneholder to superhelter: Stemoxydine og Glycane. Tidligere i innlegget forklarte jeg at det kan oppstå problemer hvis hårsekken ikke klarer å starte opp igjen etter hvilefasen. Det skjer fordi stamcellene som har ansvar for dette ikke har et levedyktig miljø. Stemoxydine klarer å etterligne det miljøet disse stamcellene trenger, slik at de klarer å starte opp igjen! Effekten av det: At du får opptil 1000 (!) nye hårstrå. Det er jo HELT RÅTT! Clycane er molekyler som ansvar for fornyelse av celler, og tykkelsen på hårfibrene dine. Har du høy konsentrasjon av disse molekylene blir altså hvert enkelt hårstrå tykkere.

Med andre ord: Disse ampullene gir deg opptil 1000 nye hårstrå, og gjør hvert hårstrå blir tykkere og sterkere!

Kan det bli bedre?


VELDIG VIKTIG Å HUSKE PÅ:
Hårtap og tynt hår er to forskjellige ting, som må behandles hver for seg. Opplever du aktivt hårtap (altså at du fortsatt mister hår) må du behandle det med Specifique. Har du opplevd hårtap, og ikke har fått tilbake den fylden du hadde, kan du behandle det med Densifique for å få tilbake fylden. Det er veldig viktig å behandle problemene i riktig rekkefølge :-)

På salongen jeg jobber (Mona Lisa Hairfashion, Kong Ringsgt 7 i Hønefoss) har vi selvfølgelig alle disse produktene. Vi har også fått et helt utrolig kult hodebunnskamera som vi bruker til å analysere håret og hodebunnen din, for å finne ut nøyaktig hvilken behandlingmåte som passer best for deg.

Diagnose-kameraet til venstre | Bilde fra kameraet av ødelagte hårfibre

Er det noe du lurer på? Spør i vei! 👇

Likes

Comments

Uken som gikk
HØYDEPUNKT & NEDTUR

Denne uken har vært veldig rolig, og det har faktisk ikke vært noen store oppturer, eller nedturer. Dessuten har været stort sett vist seg fra sin dårligste side, og det har vært mye regn, vind og mørke dager. Det eneste høydepunktet jeg kommer på er at jeg har tilbragt frihelgen min innendørs, under pleddet, med tekoppen i hånda - og jeg har ikke et fnugg av dårlig samvittighet!

LATTER

Kjæresten er veldig god til å finne morsomme Instagram-kontoer, og denne her har vi ledd oss ihjel av de siste ukene! Dette er en humor/parodi-konto relatert til Game of Thrones, så det er en forutsetning at du kan navnene og historien. Alle referansene til serien er nemlig helt feil, og det er så hysterisk morsomt 😂

King in da Norf, der altså...

ANBEFALING

Denne ukens anbefaling er faktisk en film som vi så i går. Spotlight er basert på den sanne historien om hvordan The Boston Globe avdekket at den katolske kirke har skjult systematiske overgrep på barn, over hele verden helt siden 60-tallet. Historien er utrolig, men sann, og avisen fant bevis på at et enormt antall prester hadde begått overgrep mot barn, uten og verken få straff eller miste jobben. Utrolig spennende film!

GOD SØNDAG, ALLE SAMMEN ♥︎

Likes

Comments

Før og etter, Blondt hår, Fletter og oppsetninger

Lately og lately, fru Blom!

Jeg har omtrent vært like flink til og oppdatere Instagram, som jeg har vært til å oppdatere bloggen. Med andre ord: Ikke flink i det hele tatt. Men heldigvis har jeg vært litt mer regelmessig der!

Her er en liten samling av hår som har gjort meg ekstra glade!

Det er alltid ekstra gøy (og skummelt!) med store forandringer!
Den blåfargen 💙

Hun har et helt fantastisk hår, og vil ha en ny flette hver gang 😊

Når en ung jente klipper av seg det lange håret <3

Lite kan gjøre mye!
Olaplex salongbehandling & toning = 🙏

Modellen min på Wella Blonde Expert.
Og den venninna mi som har lengst hår, men er minst kresen 💛

Den perfekte lysegrå fargen 💀

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Hverdagen

Hei! Og god kveld :-)

Da var mandagen her igjen, "hurra"! Herlighet, var det ikke lørdag bare for et øyeblikk siden?! Mandag morgen er ikke min favoritt, og jeg synes stort sett alltid det er litt stressende med en ny uke. Det ligger så 'mye' press i det og utnytte mandagen, starte med blanke ark, lage en supersunn smoothie til frokost, og sette opp ukeplan for resten av uka - osv. For å være helt ærlig synes jeg det er ganske slitsomt! Er ikke mandag en sånn dag man bare skal kjempe seg gjennom, for så og kapitulere på sofaen når kvelden kommer? Jo, jeg tror det.

Dagen har, ikke overraskende, gått med til jobb. Jeg valgte å si ja til en kunde i dag, som sårt trengte å fikse seg, selv om det betydde at jeg måtte jobbe overtid. Siden jeg ikke har barn, og kjæresten klarer seg veldig fint selv, velger jeg å være fleksibel når det kommer til jobb, så lenge jeg kan. Dette har jeg gjort siden jeg var lærling, og det har lønnet seg, i form av mange faster kunder. Kunden var så takknemlig og glad for at jeg tok meg tid, så jeg fikk en vinflaske i gave! Altså... <3

Før jobb hadde jeg negltime, og fikk ny, fresh gelélakk på neglene. Jeg elsker all slags jåleri, og unner meg det så ofte jeg kan! Etter at jeg selv ble frisør er ikke et frisørbesøk noe å glede seg til lenger (det er ikke like avslappende som det en gang var), men det har jo åpnet en verden av nye jåleting for meg! Hadde jeg ikke jobbet som frisør er nok sjansen liten for at jeg hadde begynt hos fotpleier, hudpleier, prøvd Juvederm (filler), etc. Det er så mye lettere å ta i bruk sånne tjenester når man kjenner de som gjør det! Neglene mine fikser Kathrine, som holder til i 2. etg på Olav Tryterud Studio :-)

Nå skal jeg flate helt ut og sette på en episode av House <3 God natt!


​Hvordan takler du mandag morgen?

Likes

Comments

Uken som gikk

Herlighet det er lenge siden forrige "Uken som gikk"! Jeg har ikke hatt en siden uke 13 (!), men så har jeg heller ikke vært spesielt aktiv på bloggfronten generelt. Nok om det - her kommer uansett oppdateringer for denne uken :-)

Høydepunkt
På onsdag hadde kjæresten bursdag (Happy 26th!), og selv om han er den dårligste jeg kjenner til å feire bursdagen sin, vekket jeg han med gave og kaker på senga. JEG syntes i hvert fall det var koselig, haha!

Nedtur
Å få beskjeden om at Therese Johaug var blitt tatt i doping, for så å få vite at alt skyltes en SÅRSALVE, var definitivt ukens nedtur! Hvis det viser seg at mengden stoff tilsvarer bruk av krem synes jeg det er helt sykt at det blir kalt doping i det hele tatt! Hvem i huleste er det som hadde dopet seg bevisst ved bruk av KREM?! Altså... Det er kanskje på tide at dopoinglista oppdateres til også å gjelde mengden av virkestoff, før det i det hele tatt blir snakk om doping?

Irritasjon
De to-tre siste ukene har jeg vært så uendelig trøtt, og nå begynner det å bli utrolig irriterende! Jeg er trøtt, har vondt i hodet, blir svimmel og er generelt uopplagt. Jeg føler meg ikke syk, bare... trøtt. Bare det å sette seg ned for å blogge blir anstrengende fordi jeg hele tiden glipper med øynene, så jeg må konsentrere meg for å holde de oppe. Legetime neste!

Latter
I går sto jeg på kjøkkenet og stilte D (som satt i stua) et spørsmål. Jeg fikk ikke noe svar, og gjentok spørsmålet, men fikk fortsatt ikke noe svar. Jeg ble i et millisekund bekymret for at det hadde skjedd noe, snudde meg for å gå ut i stua, og rundt hjørnet titter ansiktet til D fram, med det dustete "jeg står her for å skremme deg"-smilet sitt. FY F som jeg skvatt! Det endte med at jeg løp etter han med et litermål med vann, som han fikk over seg... Velfortjent, etter min mening! Jeg HATER når han skremmer meg sånn, noe han utnytter til det maksimale.

Craving
Denne uken har jeg oppdaget en ny favoritt: vaniljekesam med oppkuttet jordbær og plommer. Plommene som er i butikken nå er SÅ gode! Veldig godt som dessert eller på kvelden når man (i hvert fall jeg) ALLTID har lyst på noe usunt.

Bilde
Jeg husker ikke hvilken dag det var, men en av solnedgangene denne uken var bare så sinnsykt fin! ♥︎

​Hvordan har din uke vært?

Likes

Comments

Instagram@lindanordgard