Hemmagjord Chailatte och mys framför Johan Falk avslutar jag min helg med. Imorgon är jag ledig, Inte fel med lediga måndagar ibland =) 


Hoppas ni har haft en underbar helg :)

PUSS, LINDA

Likes

Comments

Träslövsläge - Sandö

Riktigt kul match att kolla på ikväll, spännande in i det sista.Tillslut blev det 9-8 till Läjet i förlängning.

PUSS, LINDA

Likes

Comments

Då har vi avklarat dagens träningspass också , dock lugnare än vanligt då jag inte känner mig riktigt hundra men ändå skönt att röra på sig :)

Nu ska jag fixa i ordning mig och laga tacos, så Jesper har mat när han kommer hem senare ikväll och att jag får lite mat i mig innan jag ska iväg och kolla på hjärtat. Dem spelar innebandymatch ikväll så jag mamma o pappa ska kolla :) 


Hoppas ni får en underbar fredagskväll :)

PUSS, LINDA

Likes

Comments

Regnet smattrar på fönstret och idag är det verkligen en sådan där riktig tråkig höstdag. Känner mig inte helt hundra i kroppen, så nu har jag precis bäddat ner mig i soffan med en kopp Te och tända ljus. Missade gårdagens Wahlgrens värld så tänkte kika på det nu :) 


Ha en bra fredag allihopa! :)

PUSS, LINDA

Likes

Comments

Startade denna lediga dag med att hämta upp min syster , Emelie på hennes jobb och sedan åkte vi ner till gymmet. Körde ett skönt pass för rumpa och ben :)

Nu ska jag duscha och sedan ska jag testa lite nya klädesplagg som kommit med posten. Delar med mig i bilder senare :)

PUSS, LINDA

Likes

Comments

Kära vänner!  Om ni vill följa med mig och mycket av vad som händer i min vardag osv. genom bilder, så gå även in och följ mig på instagram =)

​PUSS, LINDA

Likes

Comments

Lite saker som jag älskar att inreda med i detta gråa höstmörker =) 

Gosiga kuddar och filtar som man kan mysa ner sig i är inte fel när det börjar bli kallt inomhus. Belysning som gör att rummet blir mer romantiskt. Att tända ljus på hösten hör ju också till. Det blir så mycket mysigare med tända ljus och allt det här, vilket jag älskar med hösten och dessa gråa dagar =) 

PUSS, LINDA

Likes

Comments