Header

Hej allihopa, hoppas allt är bra med er.
Ni som har mig på facebook vet också att jag i förra veckan fick åka akut till sjukhuset med ambulans. Och folk frågade varför, men istället för att svara var och en så tänkte jag nu skriva ett litet blogginlägg om vad som hände och händer med Thindra. Det började på måndag´s natten, Thindra vaknade upp och hade jätte ont i magen och bad mig om ett glas vatten för hon hade ont. Hon fick sitt glas med vatten, sen la hon sig igen. 10 minuter senare hör jag henne kräkas i hennes säng och hon får panik (hon avskyr att spy). Hon hade så ont i magen så hon blev lite skraj själv faktiskt. Efter det fick hon sova i vårat sovrum på en madrass. Dagen efter så sa hon några gånger att hon hade ont i magen, gav henne en alvedon och hoppades på att det skulle bli bättre. Men icke.. Helt plötsligt blir hon helt galen, bara skriker och gråter för hon har sån smärta i magen, hon kunde varken ligga, stå eller sitta. Jag ringde VC som snart ringde upp, och dem skickade oss en ambulans. Väl i ambulansen åkte vi rätt fort in, när vi kom fram fick hon en säng och med lite väntetid fick vi äntligen komma in och ta blodprover. Jag hade en misstanke på att det kunde vara blindtarmen, då det är mycket vanligt hos småbarn tydligen. Hon hade även feber. Och det var precis som jag trodde, det var blindtarmen men den hade inte spruckit så dem gjorde ingenting åt det.. Jag bad om ett ultraljud, men fick bara till svar "tyvärr finns de inga tider, det är fortfarande semester tider osv så ni får komma tillbaka" innan läkaren skickade hem oss sa hon att hon så gärna ville se så Thindra kunde äta och dricka, då Thindra hade svårt med det pga sin smärta. Efter ett tag kommer hon in igen och säger att "tyvärr har jag ingenting jag kan bjuda på, så ni får åka hem och testa att äta och sedan komma tillbaka om hon ej kan äta" Varför tar man inte hand om allt sånt här när man väl är inne istället? Det blir bara mer jobb för dem om man åker fram och tillbaka? Jag var iaf riktigt arg för att det kändes som dem ej tog mitt lilla barn på allvar. Ska den behöva spricka hemma och vi kanske inte hinner in till sjukhuset i tid? Undra om dem skulle kunna ha de på sitt samvete då.. Men tyvärr vet jag hur svensk sjukvård är. Nu ska iaf jag tjata sönder på barnkliniken så att dem gör någonting åt hennes smärtor och hennes kräkandes. Jag har fått en del tips om vad de skulle kunna vara. Så har skrivit upp allt och ta upp de med läkaren på kliniken. För då he man iallafall tagit upp frågan varesig de är ovanligt hos barn eller inte. Jag tycker så synd om henne, att hon i perioder ska spy varje natt.
Det var allt för denna gången, jag försökte skriva det så kort som möjligt men också få med så mycket som möjligt.
Nu ska jag stänga av datorn, och försöka att sova lite grann.
Ni får ha det så bra, och tack för ni tar er tid att läsa min blogg.
GODNATT OCH SOVGOTT!
Puss&Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå hej, och förlåt för jag är dålig med uppdatering. Men jag har verkligen inte mått bra sista tiden så jag har inte orkat göra någonting alls. Knappt hålla i telefonen. Folk har frågat mig mycket hur jag mår, om jag jobbar osv. Och jag har fått tagit lite "vita lögner" för att inte avslöja mig själv. Men nu kan jag gå ut med det, i Januari 2018 kommer det ett syskon till Thindra. I min mage växer det ett litet liv. Varför står det sjukhus på rubriken då? Jo det ska jag berätta. Sen jag fick reda på att jag väntade barn har jag verkligen mått skit, och då menar jag skit. Jag har mått/mår illa, haft/har världens värk, varit uttorkad, ingen aptit osv. Jag har fått vara på Gyn för att få dropp för att få näring i mig när jag inte kunde äta och knappt dricka. Och när man inte äter eller dricker blir man ju helt slut i kroppen, jag hade ingen energi alls. Jag var hemma ifrån speedway matcher, slutade umgås med vänner och låga bara i soffan eller i sängen för jag orkade verkligen inte göra någonting. Så jag har varit inne på sjukhuset för extrem smärta, min mage reagerade enormt. Och av allt kräks/spy så irriterar jag ju min magmun/magsäck så jag har eventuellt åkt på magkatarr/magsår. Jag har haft det förut också. Jag väntar på en ny tid till Gastroskopi (kamera ner i halsen) för att få reda på hur det ser ut inne i magen. Jag kan också ha fått grus i min gallgång! Jag är på bättringsvägen ang mitt illamående, det är inte helt över men jag märker att de blivit lite bättre., Så jag hoppas det går över snart och att jag slipper ha så ont. Jag har fortfarande inte så mycket ork eller energi i kroppen, så om jag ska iväg på olika aktiviteter som Kolmården, Astrid Lindgrens Värld och där man promenerar mycket får jag sitta i rullstol så jag inte orkar "bära" min egna kropp så länge. Och ett STORT tack till Alexander (Pappan till blivande bebis) som hjälper mig och kör runt på mig när det behövs!
För övrigt är det mycket tankar runt omkring mig/oss. Mest nyfiken på hur allt under graviditeten kommer gå, förlossningen, hur bebisen ser ut osv. :) hehe. Men någon som verkligen ser fram emot att få se bebisen är Thindra. Hon är SÅ GLAD. Och hon känner sig så stor. VI är med glada såklart, överlyckliga!

Och sen får jag ju inte glömma och berätta att Thindra också fyllt 5 år. Förstår ni FEM ÅR, EN HEL HAND!!!!
Vart tog tiden vägen, hon börjar om ett år i skolan. Hon var nyss bebis, :( stora tjejen! Och hon kommer bli världens bästa storasyster!

Förlåt för ett litet "gnäll inlägg" men jag tänkte jag skulle förklara lite.
Nu ska jag se lite på serier, ni får ha en bra dag och trevlig helg allihopa!
Puss&Kram

Likes

Comments

Dag 3, Vad bjuder du på för mat?
Ja idag stod det "vad bjuder du på för mat" på listan. Så idag blev de köpt mat, kebabrulle 🌯😍 mums! Anledningen till att det blev snabbmat igår (onsdag) var för jag fick spendera hela min onsdag på sjukhuset. Jag hade såna extrema smärtor igen. Dem kunde inte hitta någonting speciellt denna gången, jag fick en spruta i lår och rumpan emot smärta och sedan pratade jag lite ang min medicinering eftersom den inte biter på mig riktigt. Så imorgon blir de att prata med min läkare på smärtenheten och rådfråga lite med henne. Jag önska dock de fanns en knapp som gjorde att all smärta försvann, eller ett svar på vad jag har för diagnos/sjukdom eller vad de nu är.
Så, maten jag bjöd på igår var som kebabrulle. Och idag (torsdag) bjuder jag på kyckling gryta med pasta. En av Thindra's favoriter faktiskt 🍝

Ja det var väl allt för mig just nu. Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon! 😘
Godnatt och Sovgott!
Puss&Kram
😴

Likes

Comments

Mina föräldrar.
Ja vart ska man börja någonstans. Mina föräldrar är extremt värdefulla även om vi ibland tjafsar hejvilt. Jag kan börja skriva lite om min pappa.
Min pappa heter Torbjörn Håkansson, men alla säger Tobbe åt honom, om inte pappa, morfar eller gubbe 😅 haha. Han är idag VD för företaget Optimera bygghandel i Norrköping, och dit har han verkligen kämpat för att få komma. Och nu har han varit VD sen några år tillbaka. Min pappa är också bra på allt i allo, han kan de mesta och har ofta lösningar på saker och ting. Dem kanske inte alltid är dem bästa, men dem brukar fungera 😂 haha! Han är också en extremt bra morfar till mitt barn, och han hittar alltid på någonting när Thindra är hos honom. Han älskar att va på speedway, bygga ihop mopeder, åka speedway (på skojs skull) och så vidare. Jag älskar min pappa, trots våra motgångar ibland ❤️

Min mamma, hon heter Therese men alla säger Tessan, mamma eller mormor. 😊 hon är också en riktigt påhittig typ, väldigt pysslig av sig och väldigt duktig på pyssel. Just nu syr hon kläder som hon tycker är jätte kul och fint blir de också. Min mamma är också intresserad av speedway, så hon går på så många matcher hon kan. Hon är också väldigt snäll och ställer ofta upp när man behöver hjälp med barnvakt tex. Utan henne och pappas hjälp skulle jag aldrig stå där jag är idag. Mamma gillar också att vara ute i sin trädgård och fixa och göra de snyggt 😊 och jag älskar även min mamma trots våra motgångar ibland! ❤️

Min mamma och pappa är bra på olika sätt, men dem har även sina dåliga sidor dem med 😂 precis som alla vi andra människor har.

Det var allt jag kom på att skriva om dem, nu sitter jag i soffan och väntar på att såeedway:en ska börja på tv:n innan läggdags. Idag har jag varit på utbildning hela dagen nästan, så mitt huvud är helt slut! 😩

Ha det så bra allihopa så hörs vi imorgon!
👋🏼
Puss&Kram

Likes

Comments

Min första kärlek!

Min absolut allra första kärlek var när jag var runt 16-17 år gammal och var tillsammans med en äldre kille som då var runt 22-23 år gammal. Han fångade mitt hjärta direkt. Trots att vi bara absolut skulle vara vänner. Vi umgicks med ett par andra vänner som var ett par, och till slut blev vi också ett par. Han "flyttade" in hos mig och mina föräldrar ganska så fort, då han bodde i en annan stad och vi ville ju ses så ofta de gick liksom. Han var min första riktiga kärlek, jag var så kär och han fick mig att vara mig själv. Trots ålderskillnaden gick det super bra. Han fanns alltid där när jag behövde. Och han gick också jätte bra ihop med mina föräldrar. Vi var tillsammans i 8 månader, då han sedan flyttade till England där han än idag bor kvar. Idag har vi dock ingen kontakt alls, men vi har varandra på Facebook och jag ser att han lever ett bra liv och ny flickvän 😊 det var nog vad jag hade att berätta om min första kärlek!

Likes

Comments

1, Presentera dig själv.

Ja, hur ska jag presentera mig själv? Men mitt namn är Linda Ninna Svensson och jag fyller år den 25 september och är född 1992. Jag är ca 161cm lång. Jag har en dotter på snart 5 år (i juli) och hon är också min allra bästavän 💗 Jag älskar att ha kameran i handen och att fotografera. För de mesta blir de speedway men också en del bröllop. Jag jobbar som stödassistent på LSS boende för förvärrade hjärnskador, av olika anledningar. Trivs att jobba med det området! Jag tror inte de är så mycket mer att säga om mig faktiskt, en lite tråkig punkt. Men om de finns frågor svarar jag ju gärna på dem 😊Dag 01 - Presentera dig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Om det här vore min sista dag.
Dag 07 - Vänner
Dag 08 - Favorit saker
Dag 09 - Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 - Blogg favoriter
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - 10 saker du inte vet om mig.
Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig.
Dag 14 - Dåliga vanor och laster.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Första kyssen.
Dag 17 - Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Likes

Comments

I lördags var det dags, dags för mitt första bröllop som jag blev bokad via internet. Hur kul är inte de att det hände? Jo super kul 😃 jag var sjukt nervös, hur bilderna skulle bli, hur vädret skulle bli och skulle jag göra bort mig? Men nu i slutändan så känner jag mig stolt. Och ännu mer bröllops fotograferingar är bokade. Och på tal på bröllop, så ska jag få vara tärna på en väns bröllop. Vilken ära 😍
Nu till någonting annat, trots hur jag mådde igår blev de någon timme ute på speedway banan för att se Division 1. Men orkade inte hela så åkte hem efter halva matchen. Idag har jag legat och sovit hela dagen. Jag har feber, ont i halsen och förkyld. Inte alls bra. Jag hoppas jag är frisk till på torsdag då det är seriepremiär hemma emot Västervik i allsvenskan.
Här under lägger jag in några bilder ifrån helgen!
Puss&Kram


P.S Om ni vill se mer bilder hittar ni mig på Facebook. Photography Linda 'Ninna' Svensson D.S

Likes

Comments

I januari i år var jag och Thindra med om en bilolycka som ni vet. Efter de fick jag problem med ryggen och nu senaste månaderna har jag haft extremt ont och fått en jätte stor knöl på ryggen. Jag har domningar i hela benet och foten emellanåt men också stickningar hela tiden i benet. Kan de kanske vara så att de har med ischias att göra? 😔 inte en aning, men på fredag ska jag träffa en sjukgymnast så jag hoppas han kan ge mig bra övningar och så vidare så jag kan slippa lite värk. För för övrigt har de inte hänt så mycket, har jobbat lite, varit i Västervik och fotograferat årets första Division 1 match och även lite träning i Norrköping. Och i helgen har de ju varit lite karuseller i Norrköping så igår fick Thindra åka en del, dra lite lotter och gick lustiga huset med Alex. När vi kom hem blev de lite käk sedan blev jag liggandes pga ryggvärk..

Nu till lite positiva saker, jag har köpt en ny kamera 750D och jag är så nöjd över den. 😍📸

Nu ska jag ringa till min försäkring och fixa lite telefonsamtal. Vi får höras vidare. Och här under kommer de lite bilder! 😊

Likes

Comments

Hej allesammans! 😃


Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, jag måste skärpa mig 😝 i veckan som varit har jag inte gjort så speciellt mycket faktiskt. Jag har haft ont i hela kroppen, i varenda led. Men i måndags var jag ute en sväng på kråkvilan och fotograferade lite på årets första speedway träning i Norrköping. Jag fotograferade även två förare, en lagledare och min dotter för årets varg kläder som är nytt inför i år. Mycket fina kläder denna säsong. Sen har de inte hänt så mycket. Men idag när vi var och handlade så var det en kille som körde på min nya bil när han skulle parkera, så himla synd!! 😩
Men som tur är så var föraren väldigt snäll och tog på sig skadan. 😊 nu ikväll har jag återigen tagit de lugnt för imorgon bitti ringer klockan 05;45 för kl 07 går bilen emot Vetlanda där jag ska fotografera Vetlanda lagcup i speedway. ÄNTLIGEN är det igång. Och nu är de inte långt kvar till allsvenskan drar igång.

Jag lägger upp lite bilder ifrån träningen i måndags, och imorgon (lördag) ska jag försöka lägga upp lite bilder ifrån cupen. Kommer även då lägga in en länk till min foto sida på Facebook så ni som vill kan se alla bilder jag tagit.

Nu är klockan 23:10 och jag ska lägga mig.
Godnatt och sovgott allihopa så hörs vi imorgon!
Puss & Kram

På bilderna är det Dennis, Kim, Rasmus, Johannes och Viktor.

Likes

Comments

Hej allihopa.

Tack för alla frågor jag fått utav er, och nu ska jag ta och svara på dem. Det blev inte jätte många men några stycken blev det allt vilket jag tycker är jätte kul.

1, Kommer du även i år att fotografera för vargarna?
Svar: Ja det kommer jag att göra och jag ser fram emot denna säsong och vill att det ska börja. Redan igår helst, haha.

2, Har din dotter någon kontakt med sin pappa i dagsläget?
Svar: Nej det har hon tyvärr inte. Hans val.

3, Om du fick välja vilket land du fick resa till tillsammans med din dotter vilket land skulle de då vara och varför?
Svar
: Jag har alltid haft en dröm om att få åka till Australien. Och varför jag vill det är pga att det är så himla fint där, och finns så mycket man kan göra. Bla se på speedway. haha

4, Jag undrar om du ångrar din operation?
Svar:
Jag ångrar min operation så enormt mycket, men det är ju pga mina komplikationer. Jag skulle aldrig heller rekommendera den till någon.

5, Godis eller chips?
Svar:
Godis.

6, Vad är dina 3 högsta önskningar i livet?
Svar
: 1, att mina barn lever ett smärtfritt liv, och aldrig blir sjuka. 2, att jag blir av med min smärta 3, att aldrig i hela mitt liv hamna på kronofogden.

7, Hur gammal är du nu? När fyller du år? Gillar du julafton, midsommar eller påskt bäst?
Svar:
Jag är 24 år och jag fyller år den 25 September, jag gillar mest julafton om jag måste välja mellan dessa tre.


Nu var frågorna slut. Hoppas ni blir nöjda med era svar. :)
För övrigt ska jag till föräldrarna ikväll då alla ska dit och äta påskmat och fira lite påsk. Och i helgen blir det första speedway;en för min del då det är träning ute på Kråkvilan som jag ska fotografera lite på tänkte jag. Jag ska även göra ett litet uppdrag där ute till vargarna. Mer om det kan ni få höra efter helgen, hehe.
Och på söndag blir det nog utgång med min vän Johanna och kolla samt lyssna på Huttez.

Ni får ha det så bra, så hörs vi av!
Och om jag glömmer säga det så säger jag det nu
GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

Likes

Comments