Header

Ja, vem är det som förstår vad som händer inom mig om jag själv inte vet? Det finns ingen som känner min kropp mer än jag själv. Men ibland finns de även frågetecken ang sig själv vare sig man vill eller inte. Jag har ju egentligen de allra mesta jag vill ha, men vad begär jag mer egentligen? Vad är de för fel jag gör? Jag vill inte, men det är någon i mig som styr mig när jag själv inte orkar mer. Det har varit fram och tillbaka i några veckor nu, det har varit en heldel att tänka på, saker att ta beslut över, saker har hänt runt omkring mig som gör mig så nedstämd. Jag tänker på saker som egentligen trycker ner mig, varför gör jag det? Vem kan svara på den frågan om inte jag själv kan det? Men att höra ifrån en närstående hur värdelös man är gör inte saken bättre. Hjälp mig att ta mig upp de jobbiga istället.

Nej nu ska jag sluta vara "negativ" men kände för att skriva av mig lite. Och ni som tänker "ta tag i ditt liv istället" så kan ni bara hålla eran käft. Ingen absolut INGEN vet hur jobbigt de är att gå igenom de jag faktiskt får igenom.

Nu ska jag vila en stund, och ikväll blir de Kina-Mat och massa mys till Melodifestivalen del 2. 🎶🍜🍤🍭❤

Puss&Kram

Likes

Comments

Ja, då ska jag berätta lite vad som har hänt och hur de gick till.
I lördags var jag och Thindra påväg hem ifrån min vän och hennes sambo. Vi hade varit på Tacos kväll. När vi var påväg hem, så åkte jag bakom en bil hade ca 5 sekunders avstånd. Jag såg att han/hon "lekte" lite med sin broms så jag höll mitt avstånd. Men rätt som det är så tvärnitar han/hon, jag vet inte varför. Han/hon kanske såg någonting som inte jag såg. Det var ju trots allt mörkt ute plus så var det halt. Och av snabb reaktion så tvärnitade jag också, av ren reflex.. När jag tvärnitade fick jag samtidigt punktering på min bil, och det slutade med att jag av ren panik svängde åt vänster, och där var det ett vägräcke. Då tänker kanske ni, men varför svängde du åt det hållet?
Jo, för jag gjorde de i ren panik, jag hann inte tänka. Jag ville inte köra in i bilen framför mig. Mer än så kommer jag faktiskt inte ihåg och bilen framför drog där ifrån. Jag har även fått många frågor "Satt du med telefonen när det hände?"
Och svaret är NEJ, jag satt INTE med telefonen, för den satt Thindra med och kollade Youtube.
Och Ja, hon var med i bilen som ni redan har förstått antagligen. Men vad har det med saken att göra? Om hon var med eller inte? Hon klarade sig helt oskadad, men vi båda fick åka ambulans ändå. Vi båda fick nackkrage. Mig fick dem dra ut på bår via bagageluckan, och Thindra bar dem i barnstolen. Vi fick åka en varsin ambulans men i den Thindra åkte i fanns även våran älskade mamma/mormor. Och tack Fanny, som körde mamma till olycksplatsen.
Jag drog åt mig lite skador i nacken, ryggen och en liten hjärnskakning.
Idag har jag fruktansvärt ont i min rygg och ett extremt illamående.
Jag vill också tacka Alexander som kom ändå upp hit i Lördags natt, vilken ängel!
Jag är tacksam över att vi i dagsläget lever och att det kunde gått ännu värre.
Jag struntar i mig själv, men min dotter får verkligen inte skada sig. Mår hon bra, struntar jag i hur jag själv mår.
Jag mår inte så bra nu varken fysiskt eller psykiskt, jag går runt och tänker på "tänkt om" eller "jag skulle åkt senare" för då kanske de inte hade hänt. Men nu har det tyvärr hänt, och jag kan tyvärr inte göra någonting åt det även om jag så gärna skulle vilja.

Nu tror jag att jag fått med allt, och jag kommer inte svara eller acceptera onödiga kommentarer. Bara så ni vet.
Ha det så bra allihopa.
Puss&Kram!

  • 474 readers

Likes

Comments

Idag för två år sedan valde jag att göra en förändring i mitt liv. Jag visste redan från början att de var en risk, men att de också kunde bli de bästa valet jag någonsin har gjort i mitt liv. Men, det vart helt tvärtom. 😔 i två års tid tid har jag farit fram och tillbaka mellan sjukhus och mitt hem. De har blivit 8 operationer, flera övernattningar på sjukhuset, flera förlorade timmar med min dotter och en helvetes resa fullt med smärta dagligen. Men en positiv sak i allt negativa är att jag gått ner 45kg och är betydligt mycket lättare idag än för två år sedan. Jag önska jag kunde trycka på en knapp, en knapp som skulle göra mig frisk ifrån allt detta här. En gång i veckan går jag på behandling, och de tar slut på kroppen. Jag blir trött, mer lätt irriterad än vanligt och kan få starka hallucinationer. Jag kommer knappt ihåg hur de är att vara frisk, kommer inte heller ihåg hur de är att sova en hel natt utan att vakna.
Just idag är de ingen bra dag, och återigen ligger jag på sjukhuset. 😔 jag måste även tacka Johanna som är barnvakt medan jag ligger här. Tusen tack gumman ❤️❤️
Nu ska jag snart få svar på mina prover och även vilka undersökningar dem ska göra på mig.
Jag får återkomma.
Ha en bra söndag allihopa, så hörs vi!
Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej, och förlåt förlåt förlåt för att jag inte har varit aktiv här inne. Men på sista tiden så har det hänt massor med saker som gjort att jag inte orkat lägga energi på att blogga. En heldel motgångar (som vanligt?) men också lite medgång, och bra nyheter. För de första, så ska jag nästa år bli moster igen, till en liten krabat. Min storasyster och hennes numera man ska ha sitt 3e barn. Och som ni läste så skrev jag man, och det är för att dem har gått och gift sig. Lycklig syster som fick vara med och dela deras stora dag tillsammans. Jag har också börjat nytt jobb, eller ja nytt och nytt en ny enhet och jag trivs jätte bra. Sen är det de där med motgångar, jag känner inte riktigt att jag vill ta upp dessa just ikväll. Orkar inte vara så negativ. Jag har även fyllt år, 24 år ung blev jag. haha. I veckan så ska jag jobba och på lördag ska jag äntligen få ha min bästavän för mig själv (Johanna). Jag är så evigt tacksam att hon finns hos mig. Jag älskar verkligen henne, hon är en sådan vän som inte växer på träd. Hon ser och märker direkt på mig när jag inte mår bra, är ledsen eller behöver prata. Hon märker det direkt, precis som en äkta vän ska göra. Jag har också varit en del min andra bästavän Emelie och hennes son Charlie, dem två betyder också enormt för mig. Tacksam att jag får vara med i deras liv :) .
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Bonde Söker Fru ska börja. Sedan ska jag faktiskt slänga mig i sängen, är så trött då jag har svårt att sova på nätterna numera, tråkigt men så är det.

Ha det så bra, så ska jag försöka skärpa mig!
Puss&Kram


Likes

Comments

Idag har varit en sådan dag jag bara legat i sängen och funderat. Funderat på ett och annat.
En sak är varför aldrig jag ska få må bra? Alltid är det något med mig, och varje gång jag säger det till någon känns det mer nu som att folk inte tror på mig. Känns som folk inte tror på min kramper i magen. "Du har ju haft det länge nu, så nu kan du väl inte ha ont mer?" men vet ni vad, jo det kan jag visst. För dem hittar ingen förklaring till det hela och där av vet dem inte hur dem ska behandla mig rätt för att jag ska bli smärtfri. Lite andra funderingar är på en del vänner, jag nämner inga namn så har jag inga namn nämt. Men det är lika långt för mig som för er att träffas. Jag vet att det är jag som valt att bo här där jag bor. Men för det är det ingen som säger att vi ska sluta umgås. Det är inte bara en person som ska höra av sig. Jag känner väl lite att jag kommer dra mig undan lite, ifrån allt och alla. Jag tycker inte det är rättvist att man bara ska ses på ens villkor. Sen är det ju så att man ska stå för vem man är, vad man gör, och stå upp för sig själv. Nu har jag en liten sådär klago dag, men de har vi alla ibland. haha
Annars så har det inte hänt så mycket i helgen heller, i Lördags trots att jag var sjuk åkte vi till Finspång och umgicks med Johanna och Anci. Vi käkade pizza sen kollade lite på SGP. (speedway)
igår söndag hände de inte alls mycket, Thindra var en stund hos mormor och morfar hon ville så gärna dit och leka. Sen på eftermiddagen/kvällen åkte vi med en kompis in till stan och köpte Kinamat, mums.
Nu ska jag och Thindra ta oss en liten fika, vi har nämligen bakat oss en sockerkaka.
Så ni får ha det så bra, så hörs vi!
Puss&Kram!

Likes

Comments

Jaha, då var det helg igen och himla tråkigt att vara sjuk. Jag som hade tänkt Leos lekland i Linköping med Thindra, men känner att jag inte alls har orken. Igår fick jag så kallat astmaanfall så var tvungen att åka till vårdcentralen för att inhalera lite. Och det hjälpte en stund, så skönt att kunna andas normalt. Men framåt kvällen började de pipa i lungorna och fick verkligen anstränga mig. Så har som tränings värk i lungorna 😛 men igår fick vi sällskap vid kvällsmaten, blev kebab med Johanna och Thea, mums 😍.
På kvällen sedan myste jag och Thindra framför Fångarna på fortet och drack läsk. Idag är det lördag, och vi ska bara vara hemma och friskna till. Kanske se speedway ikväll med ett par vänner, vi får se hur jag mår på eftermiddagen. 😊 nu ska jag gå ner och fixa frukost, ligger fortfarande kvar i sängen medan Thindra leker skola i sitt rum.
Jag får önska er alla en bra helg, så hörs vi.
Puss&Kram

Likes

Comments

Jaha då var denna natt igång. Jag vaknade för ungefär 1,5 timme sen och kan inte somna om. Jag har feber, hostar som en tok och ont i halsen. Har försökt somna om men det går bara inte. Har kollat på det första avsnittet av "Riktiga karlar". Rätt bra program faktiskt. Nu har jag rederiet på, snart klar med den serien ✌🏼️ ikväll så kanske min bästavän och hennes dotter kommer och sover över för att hjälpa mig lite nu när jag inte mår bra. Bästa ❤️ för övrigt är jag en aning bättre i min opererade hand, dock ingen kraft och kan knappt hålla i ett glas. Men det ska väl gå över vartefter 😊 nu ska jag se på rederiet och hoppas på att få någon eller några timmar sömn. Är ju så trött men hostan hindrar mig.
Vi hörs av, sovgott!!
Puss&Kram

Likes

Comments

Jag får be om ursäkt, ursäkt ang min dåliga uppdatering. Men jag har inte haft varken ork eller lust. Varit mycket kring mig och i mitt huvud. Men det har rullat på trots allt, jag har jobbat, umgåtts med dem bästa människorna jag kan ha i mitt liv just nu. Och jag är evigt tacksam att jag har min vän Johanna i mitt liv. Hon kan jag alltid prata med, om precis vad som helst och hon är så förstående. Jag vill även tack Emil, Tina och Rasmus som skickade frost grejor till Thindra, överlycklig tjej. <3 I fredags opererade jag även min högra hand, jag hade något som heter Carpal tunnel i min hand. Det innebär att man har händer som somnar/domnar bort. Har även de i min vänstra hand också, men min höger hand var värst. Det blir så pga att en nerv ligger i kläm. Så den 11/11 blir det ny operation fast på min vänstra hand. Helgen har rullat på trots en heldel värk, jag har hunnit med bio, kräftskiva och iväg på äventyr med Johanna, Thea och Thindra. Thindra fick även testa på att rida kamel, :) Nu är jag dessvärre sjukskriven i 4 veckor, avskyr det. Jag vill jobba, trivs så bra på mitt jobb. Idag fick även Thindra vara hemma från dagis, hon har hostat en del samt lite små förkyld. Så idag ska vi bara ta de lugnt. Nu ska vi ta en middags vila, och ikväll börjar ett av mina favorit program.. Nämligen PH (Paradise hotell).
Ha det bra allihopa, så ska jag försöka bli bättre på att uppdatera här på min blogg.
Puss&Kram!

Likes

Comments

Jahopp nu är denna helg snart över. Det går fort. I fredags skulle jag ta några drinkar med Johanna men jag fick i mig 1,5 glas sen sa min mage ifrån. Vi åkte till stan tog en snabbt varv på marknaden innan vi såg fyrverkerierna. Och efter det åkte jag hem och la mig. I igår (lördag) så var Thindra bjuden på kalas på busfabriken, och hon var så spänd och lycklig att få gå på kalas. Efter kalaset åkte vi iväg på JVM på kråkvilan, men återigen fick jag dra där ifrån pga smärta. Men på kvällen blev det tacos med Johanna och Thea sedan åkte vi till stan en stund och såg fyrverkerierna med barnen. När vi kom hem la vi oss och sussade. Idag (söndag) har vi bara tagit de lugnt, var med Johanna och Thea en stund, när dem hade åkt hem la sig Thindra och jag för lite vila. Efter att vi hade vilat så åkte vi hem till våra saknade vänner Paulina, Marcus och Liro. Mer har inte hänt. Nu ligger jag i sängen och ser på rederiet, ett avsnitt innan jag ska sova. Ha det så bra, så hörs vi av.
Puss och kram!

Likes

Comments

Då är jag äntligen hemma ifrån sjukhuset. Men mår jag bättre för de? Nej, men ändå skönt att vara hemma. När jag kom till sjukhuset misstänkte dem njursten. Men det visade sig att de inte är njursten än, och sen var de stopp i tarmarna samt att dem var svullna. Så jag fick dricka kontrast och de gjorde så tarmarna "särade" på varandra. Sen fick jag dricka någonting som rensade hela tarmsystemet och det gjorde att stoppet försvann. Dock är tarmarna fortfarande trånga och jag har fortfarande ont. Igår gjorde jag även min behandling för första gången, och de var bland de otäckaste jag varit med om faktiskt. Jag försvann helt, såg dubbelt, hörde dubbelt och fick hallucinationer. Och efteråt mådde jag illa och gör det fortfarande och värken den sitter fortfarande kvar. 😔 släpper inte min värk ska jag kontakta läkaren imorgon. Men rädd att behöva bli inlagd igen. Jag blev även sjukskriven, vilket jag inte ville men samtidigt kan jag inte jobba med denna smärta. Men jag älskar mitt jobb och av att vara på jobbet mår jag bra. Men det sägs att vila är bra när man har ont. Idag har jag bara vilat, samt haft pyssel stund nu ikväll med Thindra. Thindra har gjort en liten present till min vän Emelie's bebis som kom idag, grattis igen bästa Emelie och Dhaniel ❤️ snart ska Thindra lägga sig och jag ska göra henne sällskap för att se på rederiet. Imorgon ska vi umgås med våra bästa Johanna och Thea och jag ska försöka orka med att gå på Rix-FM en stund. Nu ska jag fixa Thindra inför natten, vi får höras imorgon eller i helgen. Ha det bra allihopa!
Puss och kram 💋

Likes

Comments