Mat är ju livet så varför inte ännu en bild på de! Ledig dag idag vilket innebar sovmorgon till 10:00. Gick därefter upp och gjorde en super god frukost. Vid lunch mötte jag upp Emilia för att handla inför imorgon när vi ska iväg. Mer bilder om detta får ni i helgen. Till lunch blev de hamburgare med melon och lite chips som snacks, hur gott som helst.. Nu är jag hemkommen från Malmö efter ett träningspass och sitter nu framför tv:n och väntar på att man älskling ska komma.. En bra dag med bästis helt enkelt 💋

P&K lind
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

First impression av denna glass var väldigt positivt. Tyckte den smakade likadant som ben & jerrys chocolate fudge brownie. Glassen är gjord på 30 g protein och den är även laktosfri vilket jag tycker är suveränt för då kan även mitt hjärta äta ur denna eftersom han är laktosintolerant! Glassen finns i choklad, vanilj och tropisk och jag kommer garanterat testa vanilj och den tropiska också!
Åkte till tjejerna ikväll och bara mös vid trädäcket och snackade, sådana stunder vill jag ha mer av!

Ps Lind 💜

  • 44 Readers

Likes

Comments

Första men absolut inte sista gången jag åker och självsplockar jordgubbar för gash vad gott det är

Likes

Comments

Sommaren/Hösten 2016

Resultatet av dagens färgning samt klippning/ Våren 2017

​Time to go back? Yes please! Idag är jag ledig och därför passade jag på att boka en ny tid hos frisören. Vaknade upp klockan 8 för att sedan bege mig till Helsingborg! För er som inte vet har jag i nästan hela mitt liv varit blond. Har alltid trivts i de och aldrig haft en tanke på att bli brunett. Ju längre tiden har gått har jag insett att det inte är så skonsamt för mitt hår att bleka de ofta, för att slippa en grov utväxt eftersom jag har en ganska mörk grund i mitt hår. Detta har resulterat till torrt och slitet hår. För cirka 3 månader sedan bestämde jag mig för att bli brunett vilket resulterade till en brun färgning med ljusa toner. För att nå de resultatet jag ville behövdes de göras två stycken färgningar till eftersom färgen tappades sin lyster. Idag gjorde jag min sista färgning för att äntligen nå mitt resultat, och gash vad nöjd jag är. Från dag 1 som jag blev brunett har mitt hår känts mycket mer skonsamt och de har fått en väldigt fin lyster. Just nu trivs jag som fisken i vattnet men vem vet, kanske behåller jag färgen föralltid eller blir jag gamla vanliga Linda igen och blir blond till sommaren! Vad tycker du? :)
Likes

Comments

Är så sugen på en nystart i bloggandet. Det har hänt en hel del i mitt liv sedan jag slutade blogga så därför känner jag för en nystart här! Enjoy 💋

  • 78 Readers

Likes

Comments

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min pappas födelsedag. Grattis till honom! Idag var det en relativt lugn dag i skolan även fast det var en provdag. Denna veckan börjar gå mot sitt slut och det känns så otroligt skönt. När jag kom hem tog jag tag i mitt sista plugg för veckan för att sedan bege mig ut på en långpromenad i skogen. Det var alltså 27*c när jag var ute, så härligt!

När jag kom hem var det dags för födelsedagsfirande för pappis och maten som serverades ser ni på bilderna. Efter det blev det presentöppning och även fortsättning på plugget från min sida. Nu är jag äntligen klar och sitter nerbäddad under en filt framför tv:n. Hoppas ni haft en underbar dag i det fantastiska vädret precis som jag haft!

Likes

Comments

Fikan som vi njöt av i fredags efter skolan!

Fredagens outfit

​girlsen 

Likes

Comments