Header

ALLMÄNT

Hej alla underbara💕
Äntligen är det fredag, men haft det så stressigt. Men så värt för det kommer bli en grym helg!

Idag har jag vart igång sen imorse, haft fullt upp. Åh massa plugg i skolan som skulle in idag. Jag sluta 14:45 och skynda mig hem, käka och fixade till mig. Sen skjutsade mina föräldrar mig till centralen här i Västerås.

Just nu sitter jag på tåget Påväg till Eskilstuna, jag ska till Nyköping och vara där under helgen. Så jag får se vad som händer denna helg. Ikväll ska jag och killen mest ta det lugnt och kolla på film, vi båda är sjukt trötta. Jag hoppas att ni får en underbar fredag! Kram, Linda 💕

Likes

Comments

PERSONLIGT, TEXTER

Hej alla fina💕
Jag känner mig helt orklös, ni vet när man känner sig nere, och inte kan göra någonting. Typ så känner jag just nu. Jag har ju som sagt depression och ångest.. Åh jag känner att jag nästan åker ner till ruta ett snart igen. Allt går neråt för mig nu, bara jag hör en liten sak som jag annars inte bryr mig om, får det mig att bryta ihop.

Som t.ex. Nu med bloggen, jag försöker mitt bästa.. åh jag har ett mål att bli stor inom bloggvärlden, men nu när ångesten kommer tillbaka åh jag vakna imorse av att jag sjönk en bra bit (topplistan), jag bröt ihop.. Jag vet innerst inne att jag kan komma högre i topplistan igen bara jag ger det lite tid, men så svårt att ta in..

Allt är så jävla jobbigt just nu för mig, jag pressar mig själv i skolan, för att kunna få bra omdöme, pressar mig själv att jag måste blogga för att följa min dröm. Jag hjälper andra runt om mig och bryr mig för mycket. Som t.ex. en mår dåligt och jag känner mig tvungen att hjälpa annars skuldsätter jag mig. o.s.v. Jag seriöst springer in i en vägg snart.. Allt är kaos just nu i mitt huvud och vet ärligt inte vad jag ska göra, ska jag sluta sätta så stora krav på mig själv?

Jag försöker iallafall mitt bästa, och jag hoppas iallafall att min dröm någon gång kommer att slå in.. Jag ville skriva av mig, för när en person mår dåligt är det värt att skriva av, för att kunna vara stark sen.
Ni är bäst! Kram och godnatt. Linda💕

Likes

Comments

ALLMÄNT, TIPS

Hej alla underbara💕
Idag är det en sån bra dag. Det är svårt att förklara, men samtidigt lätt. Jag vakna med ett gott humör, gick upp och käka frukost som vanligt och fixa i ordning mig. Jag gick till idrotten och jag sluta 11:30 idag, efter 1 och 1 halvtimmes idrottspass. Det var skönt att röra på sig igen.

Jag kom hem för ett tag sen och gick ut med hunden direkt och käka mat efteråt. Just nu funderar jag på att börja städa, annars blir det mest plugg att göra. Jag ska även packa väskan, imorgon åker jag iväg över helgen.

Jag har tänkt på en sak, folk som har dåligt självförtroende. Jag är en som har det, och jag är inte ensam. Du som har det kan alltid säga fina saker till dig själv, så blir allt bättre tillslut. Tillåt andra älska sig själv och tillåt dig själv älska dig, du kommer så mycket längre på det!

“Denna dag kommer att bli underbar
Även om du vaknar på rätt eller fel sida, kan det alltid sitta fint med dem orden. Om du känslan utav irritation och trötthet kommer det mesta gå fel under dagen. För att rädda dagen så övertyga dig själv om att det kommer bli en bra dag, just genom att säga att det kommer att bli det.

Min kropp är perfekt
Vi är alldeles för många som är likadana och är elaka mot våra kroppar. Som t.ex. slänger fula kommentarer om sin egna kropp. Stanna upp, tänk om! Säg att din kropp är perfekt, din kropp den bär dig, är stark och för att den klarar så pass mycket. Fokusera inte på utseendet utan på kroppens prestationer och möjligheter.

“Du är stark och klarar allt” 
Är du orolig för provsvar eller att möta någon du inte gillar i skolan? Negativa tankar och kommentarer kan få dig att vilja undvika dagen helt. Men du är en underbar människa, som klarar allt. Bara du själv tror på dig.

Idag är jag fin, precis som alla andra” 
Nej, det är inte lätt att tycka att man är fin varje dag (eller att man ens är det någon gång) men det är faktiskt precis vad du är. Sluta jämföra dig med hur andra ser ut och se upp till dig själv. Så fort du tänker en negativ tanke om dig själv framför spegeln ska du skjuta bort den och i stället högt säga hur snygg du är.

Allt kommer ordna sig och bli bra
Går du runt med en klump i magen som gör att du hela tiden är nervös eller oroar dig? Du är inte ensam! Det du funderar över kommer däremot med största sannolikhet inte sluta i katastrof, det är bara i huvudet du redan tänkt ut det allra värsta. Och oavsett om det inte blir som du tänkt dig så kommer det, på ett ellar annat sätt, ordna sig till slut.

Ville bara dela med mig utav dessa bra tips, som stämmer in som jag även hittade och läste. Ni är bäst! Kram,  Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT, PERSONLIGT

Jag ville bara berätta att jag är nere just nu. Ångesten har kommit tillbaka och mitt självförtroende är på botten. Jag vill att denna känsla ska försvinna så fort som möjligt.. Jag orkar inte må såhär.

Men ibland måste man bryta ihop, för att kunna vara stark senare. Jag vet att jag har svårt att inse det ibland, men man måste komma ihåg att det är okej att vara ledsen. Man ska alltid komma ihåg man får må dåligt, men aldrig förlora sig själv. Imorgon blir allt bra igen. Kram, Linda 💕
Glöm aldrig att ni är perfekta!

Likes

Comments

INSPO

Hej alla fina💕

Jag tänkte ge lite inspo om sommarn, vem längtar inte liksom?!? Nu får vintern försvinna, så vi får sol och värme. Hoppas ni gillart, vi hörs. Kram, Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon alla fina💕
Bara jag slår upp ögonen känner jag att nej, det är inte min dag idag. Fullt med stress direkt..

Alarmet ringde runt 7:00 åh jag gick upp, käka frukost och fixa i ordning mig. Jag trodde att jag skulle hinna allt till 8:15 men nej. Jag har hunnit förr, men min ångest ba nej nej. Så nu får jag skjuts utav pappa till skolan, som tur var.

Det är en lång skoldag, fram till 16:05 och jag diggar det inte. Men vad gör man inte.
När jag kommer hem funderar jag på att plugga ännu mer, och bara ta det lugnt åh vila upp för mig för imorgon dagen.
Jag hoppas att ni får en underbar onsdag, vi hörs senare. Kramar, Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej alla underbara💕
Äntligen kväll, vilken dag.. Puh.
Idag har dagen gått sakta efter lunchen, och den har vart stressig. Jag ville bara hem, bort från allt stress. Men vad gör man inte för sin framtid..

När jag kom hem runt 16:30 gick jag ut med hunden, och efter det käkade jag mat och hade den bästa i luren. Jag fortsatte snacka i telefon, medan jag kollade läxan jag fått. Efter ett tag så vart jag rastlös, som vanligt. Åh dem som känner mig vet att jag sätter igång Youtube då, haha.

Efter en bra stund av prat i luren, så la vi på. Jag satt och vänta tills mina föräldrar kom hem och efter det fixa jag i ordning ett bad,  och la mig nyss här i och bara tar det lugnt.
Efter badet hade jag tänkt att slå på en film och bara ta det lugnt.

Är det bara jag som längtar till sommarn? Att i denna värld, kan skapas så mycket längtan.. fy, nu får all snö försvinna tack. Hoppas att ni haft en super fin dag, och får en fortsatt bra kväll. Vi hörs, kram och godnatt, Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon alla fina💕
Nu är det tisdag, och halva dagen har nästan gått. Tiden springer iväg, tycker jag. Imorse försov jag mig till 7:00, gick upp och käka frukost. Jag fixa i ordning mig och fick skynda mig till bussen, för att ta mig till skolan.

Jag börja 8:15 och har haft lektioner fram tills nu. Det har vart en så stressig morgon, och en stor uppgift i skolan ska in. Men jag får hoppas på det bästa, bara att bita ihop.

Jag slutar 16:00 idag, efter skolan funderar jag på att åka hem och bara ta det lugnt. Jag måste plugga, så jag får se vad jag hittar på efter. Hoppas att ni får en underbar dag, vi hörs. Kram, Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT, PERSONLIGT

Hej alla underbara💕
Vilken dag alltså, en stressig och tråkig måndag. Jag får hoppas på det bästa imorgon.

Sen senaste inlägget har jag bara umgåtts med Sandra, fy vad vi skrattat ikväll. Kul har man alltid med henne, som tur är. När jag lämna henne vid bussen har jag bara snackat i telefon, och tagit lite bilder.

Just nu dricker jag tee, och har den bästa i luren. Jag sitter och funderar på om jag ska slå på en film, och försöka varva ner. Jag börjar 8:15 imorgon, blir en tidig morgon, check.

En ska jag inte förstår, att folk blir dömda bara dem visar lite "hud".. Nej fy, jag tycker det är fel. Det är ens egna kropp? Alla tjejer ser likadana ut, och lika så killar. Varför sitta och dömma.. Usch, nej nu ska jag försöka komma på andra tankar, för sånt blir jag rasande på.

Ni får ha en underbar kväll/natt så hörs vi. Godnatt alla underbara, kram, Linda💕

Likes

Comments