Header

ALLMÄNT

Godmorgon alla fina, har ni sovit gott? Det har jag iallafall, äntligen fick jag sova ut ordentligt. Imorse när jag vakna så fixade jag mig, gjorde frukost och sedan satt mig och kolla på julkalendern, som är ett måste hihi 😉. Efter det borsta jag tänderna för att sen ta bussen till skolan. Nu sitter jag på lektionen och ska starta mitt arbete. Skönt att det är fredag idag, för min bae kommer hit 😍. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul gör vi, han ska ju stanna här i helgen. Idag kl 12:00 får ni julklappstips för mamma/syster/flickvän. Hoppas ni gillart! Ni får ha en underbar fredag, och njut utav dagen! Kram,  Linda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej alla underbara💕

Nu tar jag en liten helg efter en lång praktik vecka, skönt. Idag är det ett fullspäckat schema kan man säga, jag har lite planer på vad som kan hittas på.


Idag har jag vart på praktiken 9:00 - 12:00, jag gick hem och käka. Nu sitter jag i rummet och bloggar medan jag väntar på att Sandra ska komma hit, vi ska bl.a. fota lite bilder hit, så det blir något kul!


Vi kanske bakar något också, sen får vi se vad planerna leder oss till. Något blir det som vanligt. Ikväll blir det dock en tidig kväll då vi ska fira min kusin imorgon, taggad som fan!


Nu rundar jag av här, så hörs vi mer lite senare! Håll utkik, massa roliga inlägg är på g! Kram, Linda 💕 (Bjuder på två bilder på mig och hunden)


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej alla underbara💕
Äntligen är denna torsdag förbi, nu kan jag bara pusta ut efter all stress idag.

Idag har det vart fullt upp sen imorse, jag har fixat och donat här hemma hela förmiddagen. Jag fixade i ordning mig runt 12:00 snåret, och gick ut med hunden kort därefter. Sedan fota jag och därefter käkade mat.

Kl 13:00 började min praktik igen, och jag har jobbat kväll. Jag slutade 19:00 då jag fick sluta två timmar innan, och kom hem för ett tag sen. Jag har mest tagit det lugnt, och snackat med min kompis Sandra. Nu funderar jag på att lägga mig och bara kolla på film. För imorgon blir det en tidig morgon igen.

Känner ni er lika stressade som mig? Tänk då på att bara ta det lugnt och försök att tänka på dig och din hälsa. Lägg ner energi på det viktiga sakerna i ditt liv, försök även att schema lägga allt. Då set du om du har tid över till annat sen. Ni är bäst, glöm aldrig det!

Vi hörs imorgon, med fler roligare inlägg. Kram, Linda 💕

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

PERSONLIGT

Här får ni bilder på dagens outfit! Hoppas ni gillart. Glöm aldrig att ni är perfekta, precis som ni är! Kram, Linda 💕

Likes

Comments

TIPS

Vi är alla olika och vi sörjer och uttrycker vår sorg på olika sätt. Vi påverkas av omgivningen. Det är också annorlunda att sörja en gammal människa som har varit sjuk länge än att sörja någon som har dött oväntat, kanske helt frisk, kanske alltför ung.

Känner du någon med sorg, och du känner dig hjälplös?

Hur ska jag förstå personens sorg:
Ingen kan aldrig helt sätta sig in i en annan människas känslor och man måste respektera dem precis så som de är. Genom att ge tröst kan helt enkelt vara att se och acceptera sorgen och dess uttryck och inge hopp. Se bort om närvaron av en annan människa kan i en förtvivlad och utsatt situation kännas hoppingivande. Den tyngsta sorgen är kanske den som ingen ser.

Vad ska jag säga:
Ingen behöver kanske inte säga så mycket. Det kan räcka med att säga: "Jag finns för dig." Många gånger är det tillräckligt för att den som sörjer ska börja berätta. Har man gått igenom något svårt behöver man få berätta, inte en gång utan många gånger, om och om igen, även om berättelsen då och då avbryts av tårar. Det är ett sätt att arbeta sig igenom sorgen. Vi kan hjälpa varandra med det genom att bara finnas till hands och lyssna.

Tänk om jag inte får fram något ord:
Hittar man inga ord kan man uttrycka det man känner genom att ge en kram, hålla om eller hålla i och smeka en hand. Ofta säger värmen från en kropp mer än vad alla ord kan uttrycka. Vi kan också visa vad vi känner genom att hjälpa till med småsaker, något av det vardagliga som alltid behöver göras. Hur vi väljer att göra beror på vilka vi själva är, hur vi har lättast att uttrycka oss. Det viktiga är att den som har det svårt känner vår närvaro, att vi finns till hands, att vi är beredda att ge av vår tid.

Det är viktigt att vi hjälper varandra och visar att vi finns. En människa kanske mår bra av att stänga in sig i ett ensamt rum, men det är aldrig bra i längden. Vi alla behöver stöd och någon som verkligen lyssnar och ger stöd. Kom ihåg, ni som har något som behöver er hjälp, ge den tid! Du kommer att inse varför senare, glöm aldrig att ingen ska behöva få känna sig mindre värd. Ni är bäst, kram, Linda 💕

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

PERSONLIGT, TEXTER

Hej alla underbara💕
Denna dag har varit en bra dag, med mycket skratt och något jag inte ångrar. Vissa dagar är ju bättre än andra, men nu till kvällen förändrades allt! Jag har seriöst sprungit in i väggen..

Idag har jag mest tagit det lugnt till en början då jag vart ledig, och snackat mycket med mamma åh vi skratta så tårar rann. Mot eftermiddagen åkte jag, mina föräldrar, min pappas kusin och hans tjej till Enköping för att köpa någon bil till pappas kusin. Efter det tog vi en sväng till godis gallerian och handla godis, gott var det! Vi kom hem runt 19:15 åh jag gick ut med hunden.

Sen kommer ju ångesten och depressionen tillbaka.. vissa dagar kan ju bli värre än andra som sagt, vilket jag hatar med depression. Mitt liv är som en berg och dalbana med denna "sjukdom" som förhindrar mycket för mig.. Just nu är mitt mående helt fuckt up, jag har gråtit en massa redan som kan vara små grejer bara som ingen annan gråter för.

Men det är viktigt att ha någon runt om en som man kan prata med och som inte dömer en för sitt beteende/mående. Om ni mår dåligt så hoppas jag att ni vågar säga det till någon, annars blir det lätt att man stänger in allt inom sig och det blir kaos i huvudet. Hitta någon som kan trösta dig och visa dig att du är perfekt, oavsett mående. Vissa blir dömda av att ha något funktionshinder så som mig med depression och ångest diagnos. Men vi alla är lika värda oavsett!

Jag har funderat mycket på varför vissa människor blir dömda utav dessa funktionshinder, vi är precis som alla andra men det är något i oss som gör att vi är olika än andra på något sätt, ett hinder i vårt liv som gör att vi inte kam göra vad som helst. Alla är perfekta på sitt sätt, och ingen borde lämnas utanför. Om någon utav er läsare mår dåligt, går det alltid att kontakta mig om ni vill ha tips eller något. Antingen skriva som en kommentar eller på min mejl: lindaneren@yahoo.se

Jag avrundar här, imorgon har jag planer på bättre och roligare inlägg. Ni är perfekta och värdefulla, glöm aldrig det! Ni är bäst, kram och godnatt, Linda 💕

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

TEXTER

Hej alla underbara💕
Denna dag har jag längtat till, det är nu 1 februari. Nu blir det äntligen en nystart som kommer att fungera. Jag är som sagt med i en tävling där min bloggportal, 2:a mars väljer en vinnare, den bloggen som utvecklas mest under dessa 30 dagar.

Jag deltog i denna tävling just för att jag känner att jag utvecklats och jag kommer nu bli ännu bättre. Detta är min dröm, att få bli stor i bloggvärlden och bloggen är mitt jobb. Mitt mål under dessa 30 dagar är att utvecklas så mycket jag kan, och självklart kommer jag att fortsätta mig uppåt även efter tävlingen. Detta är min nya start för en bättre blogg.

På vilket sätt ska jag utvecklas?
- Jag ska fota mer bättre bilder i olika vinklar.

- Bättre innehåll i texterna utan slarvskrivna texter.

- Planera mina inlägg.

- Ni ska få vara med i min blogg mer nu.

- Se till att uppdatera alla kategorier.

- Blogga varje dag, det gör jag redan men ibland kan jag bara skriva ett ända inlägg, men nu blir det fler!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej alla underbara💕
Äntligen hemma efter en lång dag med full utav stress. Nu är det bara att krypa ner i sängen och bara ligga och kolla på film.

Idag har jag vart på praktiken fram till 15:00. När jag kom hem åkte jag iväg med mina föräldrar och lillebrorsan och gjorde lite grejer. Annars har jag mest legat och kollat på Skam och snackat med bae i telefonen.

Runt 20:45 gick jag ut med hunden och efter det mötte jag upp en kill polare och var med honom, och nyss kom jag hem. Så nu hade jag väl tänkt mig kolla på film och bara ta det lugnt. Imorgon är jag iallafall ledig, så det är skönt. Jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt.

Jag hoppas att ni haft en super bra dag, imorgon har jag planer på inlägg jag funderar på att slänga in. Ha en fortsatt bra kväll, ni är bäst! Kram, Linda 💕

Likes

Comments

INSPO

Om jag fick ge dig en gåva i livet,
skulle jag ge dig förmågan 
att kunna se dig själv genom mina ögon.
Så skulle du själv kunna se
hur speciell du är och
hur mycket du betyder för mig!

Jag kanske inte står dig
allra närmast men jag hoppas,
när du hör mitt namn,
att du ler och tänker
"Det där är min vän!"

Här har ni lite tips/inspo om vad du kanske kan köpa till någon du tycker om på alla hjärtans dag. Du kanske vill visa hur speciell den är? Alla är fina på sitt sätt, och alla ska ha rätt till att känna sig speciella. Varför då inte köpa någon fin present, för att göra en person glad för en dag. Glöm aldrig att ni är perfekta! Massa kramar, Linda 💕

Likes

Comments

ALLMÄNT, TIPS

TÄVLINGEN.

ANLEDNINGEN TILL TÄVLINGEN
Vi är stolta att numera vara Nordens största bloggportal. För att visa vår tacksamhet mot dig som bloggare och för att sprida bloggpeppen lanserar vi nu en utmaning - vi kallar den #nouw30daychallenge!

Genom att delta i den här tävlingen kan du som bloggare utvecklas och öka chansen att få en större blogg. Vi kommer under tiden utmaningen pågår att publicera bloggtips och peppande artiklar i vårt magasin.

UTMANINGEN
- Vi utmanar dig till att blogga varje dag i 30 dagar
- Hitta din egen nisch och utvecklas i ditt bloggande
- Arbeta med din blogg på ett mer strukturerat och professionellt sätt

NÄR BÖRJAR TÄVLINGEN?
Den 1:a februari startar #nouw30daychallenge.
Du kan anmäla dig från och med idag fram till den 1:a februari kl 23.59.

HUR DU ANMÄLER DIG OCH KOMMER IGÅNG
1. Skriv ett inlägg med rubriken: #nouw30daychallenge
2. I inlägget skriver du kort om vad dina ambitioner är för de kommande 30 dagarna
3. Se till att någonstans i inlägget skriva hashtagen #nouw30daychallenge så att vi vet att du är med
4. Lägg in en länk till denna artikel

VINNAREN
- Vinnaren blir den som Nouw anser har engagerat sig och utvecklats mest i sitt bloggande under tävlingens gång
- Vinnaren får åka på en inspirerande weekendresa till London med en vän, vi står för flyg och hotell
- Får chansen att skriva ett eget reportage till Nouw magazine med tips ifrån London
- Vinnaren intervjuas i Nouws magasin som finns i Sverige, Norge, Danmark & Polen
- Vinnaren presenteras den 7:e mars kl 12.00

ÄR DU UNDER 18 ÅR?
Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande för att delta i tävlingen. Vinner du måste du även resa till London med målsman eller annan ansvarig vuxen.

Tryck ''här'' och kom till tävlingen.


Nu har Nouw gått ut med en tävling där du och din målsman eller kanske bästa vän kan vinna en resa till London. Har ni missat? Läs igenom reglerna och tävla du också! Jag ska delta i denna utmaning.

Det ska bli kul att kunna blogga varje dag i 30 dagar och se hur jag utvecklats dessa dagar. Det känns som en spännande tävling, och jag ska göra allt för att få er uppmärksamhet. Jag är taggad för denna månad! Nu kör vi igång, lycka till!

Här kommer en presentation om mig!
Jag heter som sagt Linda Nerén och är 16år gammal. Mitt liv har gått upp och ner för mig, där av jag blivit utsatt för våldtäkt och misshandel. Jag fick diagnosen depression och ångest när jag var 15/16 år. Mitt liv har inte vart som alla andras, utan mitt liv har gått som en karusell där jag ibland älskat livet och andra dagar hatat livet. Men allt jag gått igenom har gjort mig till en starkare människa.

Slutet utav 2016 fick jag upp massa tankar i mitt huvud, kort därefter skapa jag denna blogg för att kunna dela med mig utav allt. Det är ett stort intresse för mig och där jag kan skriva av mig och kunna känna mig bekväm och lättad.

Idag bloggar jag varje dag för att hålla alla läsare uppdaterade. Mitt mål är att kunna hjälpa/vara till stöd eller en förebild för andra senare i framtiden, till alla dem som mår dåligt utav olika orsaker. Jag vill få ut till alla att vi människor är lika mycket värda, vi ska våga säga ifrån, alla är perfekta på sitt sätt o.s.v. Jag vill förmedla detta just för att fler ska kunna känna sig trygga i dagens samhälle och kunna få uttrycka sig själva och känna att dem räcker till. Jag tycker att detta kan bilda ett bättre samhälle där alla människor får uppleva att vara sig själva.

Jag vill att mina läsare ska få ta del utav mina inlägg och få lära sig att vi alla människor har olika bakgrunder men att man aldrig ska döma en person fören man känner den. Ingen vet vad personen innan gått igenom och att bakom varje hörn finns det en förklaring.

Min utmaning under dessa 30 dagar blir att ta tag i detta. Jag ska ge er läsare råd, uppdatera till bättre bilder, schema lägga mina inlägg till vissa dagar där jag inte skulle hinna slänga in ett inlägg. Jag ska börja använda alla kategorier där av det blir roligare inlägg. Jag ska läggar ner mycket tid på bloggen för att ni ska kunna få en bra uppdatering, och för att jag ska få ert intresse. Nu kör vi, hoppas att ni vill följa med mig under denna månad, har ni några funderingar? Hör av er! Massa kramar, Linda<3

Likes

Comments