Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Nä, nu har jag kommit till den punkt där jag bara vill packa en väska med sommarkläder, åka till flygplatsen och bara åka iväg. Idag har varit en dag med dålig energi och dåligt med fokus. Har inte kunnat koncentrerat mig alls nu när jag skulle ha pluggat.... Det är verkligen inte bra, så tar kaffekopp efter kaffekopp i hopp om att få något energiryck så man kan få gjort någonting idag. Men en resa till solen hade ju inte varit helt fel just nu!!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

De här senaste dagarna har det varit lite mycket, där av dåligt med inlägg. Men i söndags var det att sitta i hallen och kolla handboll hela dagen iallafall, en perfekt söndag med andra ord! Igår (måndags) var det skola hela dagen för att sedan köra ett härligt gympass med laget. Idag stod klockan på 5:00 och gissa varför? Jo idag var första dagen för mig på Volvo och är helt slut nu efter!! Har ont i rygg, nacke, ben men framförallt mina tummar!! Ska förmodligen tillbaka dit på fredag för att lära mig mer saker så det blir kul! Nu ska jag bara ta det lugnt innan träningen ikväll och sedan ska jag sova hela natten lång!!!

Likes

Comments

Ja, vad vore en lördag morgon utan lite frukost lyx? Ja en inte så bra en om ni frågar mig, så idag blev det bananpannkakor med hallon kvarg, lite färsk frukt, kaffe och en god smoothie gjord på färsk mango, ananas och jordgubbar. Otroligt gott om ni frågar mig! Idag ska jag inte göra så mycket, ska bara plugga och ta det lugnt. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Idag har det faktiskt varit en produktiv morgon för mig, hunnit fixat nytt pass, lämnat in en remiss till MR och sitter just nu och äter lite innan jag åker till jobbet. Idag blev det pannkakor igen, men idag blev det amerikanska pannkakor!!

Likes

Comments

Detta ägnade jag mig åt när jag kom hem från skolan - lite mysigt och väldigt skönt att ta hand om kroppen då man inte är tillräckligt frisk för att träna än... Så det blev en superhärlig skumtvål och en bodyscrum på det. Mamma köpte detta kit till oss som alla hjärtans dag present till oss från Rituals, en butik jag verkligen kan rekommendera!! Bra produkter, kunnig och trevlig personal och väldigt bra priser. Passade även på att byta lakan för att verkligen få en härlig känsla! Imorgon blir det jobb mellan 13 och 21:30, men innan det skall jag fixa nytt pass för mitt går ut om några månader och ska göra en del roliga resor där jag måste ha visum.

  • Filed under: Allt i ett

Likes

Comments

Igår efter träningen kände jag mig väldigt hängig så visade det sig att jag hade feber. Så idag blev det ingen skola för mig så jag stannade hemma idag. Ska dock på arbetsintervju i eftermiddag så hoppas jag piggnar till fram till dess. Detta blev alltså min frukost idag - lite vaniljyoughurt, juice och lite oboy. Hoppas ni får en bra dag iallafall, puss!

Likes

Comments

I Tokyo! Ja det stämmer, idag är det hela tre år sedan familjen var i Tokyo och vilken fantastisk stad det var! En stad jag definitivt kommer åka tillbaka till och uppleva den goda maten igen!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort mycket, har jobbat större delen av dagen. När jag kom hem var det dags för middag och sedan blev det lite soffmys med familjen iform av att kolla på gamla videos från barndomen. Bestämde mig för att rensa lite bland mina smycket och insåg nu att jag har väldigt många ung cancer armband. Älskar att sitta och pärla dem, man blir lugn i hela kroppen samtidigt som man vet att det är för en bra anledning!

Likes

Comments