Jaha då var man tillbaka i byn då! Saknar redan Stockholm lite men vill hinna umgås med så många som möjligt här hemma nu innan vi sticker igen! Den 23e januari bär det ju av igen :) Så inte alltför lång tid tills man sitter där på Arlanda och dricker lite öl igen ;) Jobbade precis klart för dagen nu ska jag ta en dusch sedan blir det sängen så man orkar upp skapligt imorgon

Bjuder på en bild från vårt poolhus vi hade i Thailand ​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en trevlig vecka här i Stockholm men imorgon bär det av hemåt igen. Har hunnit fixa allt med visumet och även fått det godkänt så det känns riktigt skönt :) bara hoppas de inte nekar mig på immigration där nere nu för då vet jag inte vad jag ska ta mig till ärligt talat haha! 

Likes

Comments

Är just nu i Stockholm! Kom hit igår runt lunch och mötte då upp min kompis på Klättercentret vid Telefonplan. Vi tog en fika där sen åkte vi till Haninge. Kvällen var det bara jobb som vanligt och idag var det samma men sov jättelänge, gick upp först klockan 13.20 haha! Men jag var jättetrött så det var skönt och välbehövligt.

Före jobbet idag var vi bara till biblioteket och skrev ut alla papper vi behöver för att kunna lämna in och söka visum imorgon på ambassaden. Sen köpte jag ett skydd också eller en såndär väska typ till min nya dator inne på Kjell och company. Äta en supergod pizza hann vi med också innan vi åkte hem igen och nu ska jag äta upp resterna av den! Säger bara Calzone med extra ost 😍

Likes

Comments

Alltså kolla bara på detta!! Plankstek igen och en riktigt söt men god pannacotta!! Var lite för söt för mig dock så lillsyrran fick äta upp den haha!!

Likes

Comments

Idag har jag bara färgat håret och sedan jobbat mellan 17-00, slutade precis! nu ska jag äta lite sen sova tror jag. Så jag orkar upp i skaplig tid imorgon. Fick mat serverat när jag satt och jobbade, inte helt fel det inte! ;) Tack momsen!

Likes

Comments

Jag har aldrig gillat Koh Samui speciellt mycket, tycker det är för många som mig själv (turister) haha!! men sist jag var där så ändrade jag faktist uppfattning lite, skulle nog kunna tänka mig bo där ett tag, men inte för länge dock ;) Här är en bild från resorten vi bodde på min näst sista natt när jag var där nere på semester Januari 2017, precis när jag hade bestämt mig för att bara åka hem och packa om och sedan flytta ner igen ;) 

Likes

Comments

Tog dessa bilder på en superhärlig strand vid Haad Rin! Precis innan vi tog bilderna så satt en kille och gungade och så tog benen i sanden så han flög av gungan rakt ner i sanden med ansiktet före, haha såg så roligt ut!! Så jag fick se till att hålla upp dom ordentligt så jag inte skulle göra samma misstag haha!

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut då? Man brukar väl säga att man äter med ögonen till en viss del? ;) denna kycklingsallad är iallafall från Seed to feed på Koh Phangan. De odlar alla grönsaker och sånt själva :) Smakade helt okej, dock tycker jag att det finns godare sallader på ön!

Likes

Comments

​Vackra Koh Phangan! som varit mitt hem senaste 10 månaderna. Denna ö kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, en riktig paradisö samtidigt som man kan få en hel del fest om man känner för det ;) 

Likes

Comments

​Hejsan! är just nu hemma i Sverige och hälsar på en sväng. Har hunnit hälsat på de flesta men fortfarande några kvar jag måste hinna träffa innan det bär av till Thailand igen! 

Just nu sitter jag och jobbar på min nya dator medan min lillsyrra är i köket och lagar till plankstek! ska bli så gott!! har verkligen saknat det när jag bott i Thailand!

Likes

Comments