Header

Vardagspuls

Hej hallå!

Idag är jag hemma med min son som är lite krasslig och såklart blir han då lite extra bortskämd med pannkakor,hemmagjord hallonsylt och glass till lunch 😋!!
Dessutom håller vi på att baka lussebullar ( Eller rättare sagt JAG bakar lussebullar och han ser på en serie på Netflix )

Det är så full fart på jobbet att man hinner inte riktigt med allt julstök som man borde innan jul! Jag har nån slags vision över hur december månad skall vara men har aldrig riktigt nått dit tror jag så jag hoppas att detta år kanske jag får uppleva min vision😅. Visionen är som Leilas jul eller Jul med Ernst.. Magiskt ❤️🌟

Min träning för övrigt ( jag måste ju verkligen börjar dela med mig av den !! ) går sakta men säkert framåt! Då pratar jag om mina Muscle-ups som jag nöter på . Det är mycket kvar tills jag sätter den men det är ju det som är roligt med sånna här mål! Att sakta bygga upp något med mycket teknik,styrka och explosivitet för att förhoppningsvis få uppleva den känslan 🌟 när man klarat den!

Hepp! Nu skall jag fortsätta min bakning😀

Må gott:)

Likes

Comments

Träning

Mina allra första inlägg här kommer nog mera vara av en presentation av mig själv. Idag har jag tillsammans med min fina dotter tagit en hel massa bilder som jag kan använda här för att inspirera er att följa mig och min passion inom träning och livet kring detta! Hur når man sina mål? Behöver man ha ett mål?

Jag personligen sätter upp nya mål regelbundet för att utveckla mig själv kontinuerligt. Jag är otroligt tävlingsinriktad och tävlar med mig själv hela tiden för att uppnå mina resultat. Ett av mina nya mål är att jag inom ett år ska klara av att göra en Muscle-up! Med hjälp av en fantastisk duktig PT som heter Alex så jag kommit en bra bit på väg... men tro mig.. Det är långt kvar!

Ni kanske får följa min resa till min första här :)

Må gott!

Linda


Likes

Comments