Efter ett mysigt dygn hos mormor med väldigt inbjudande väder har jag bara njutit till fullo. Min fina mormor. Hon är lugnet själv! På eftermiddagen följde jag med Madde för att hämta upp barnen på dagis och sen åkte vi direkt in till stan för att gå på sagoyoga på biblioteket. Det varade en halvtimme och sen åkte vi direkt hem till dem. Jag satt barnvakt åt barnen medan mamma och pappa åkte på föräldramöte. Gullungar säger jag bara! Så tacksam för att få ha hela familjen i mitt liv! Det betyder så mycket. Och roligt hade vi jag och barnen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni! Hur har er helg varit?
Jag avslutade min på topp! Moa, Elin och Eve kom hit på kvällen för lite höstmys. Vi åt scones som jag sysselsatt mig med att baka under dagen och bara hade det trevligt! Så himla härligt för det var så längesedan vi fick ihop det att träffas alla på en och samma gång! Sen var det ju väldigt fint höstväder igår med så det var riktigt mysigt att sitta nere i källaren med massa tända ljus och bara prata om allt mögligt och komma ikapp lite med vad som hänt i våra liv det senaste, körkort, övningskörning, auditions och liknande! Många goda skratt blev det och lite extra lyckoboost inför uppkommande vecka. Nöjdare kan man inte vara!
Idag har jag haft en lugn morgon, kollar lite på serier och bara plockat lite här hemma. På förmiddagen övningskörde jag en runda och sen var jag och mamma ute i systers trädgård och krattade de första höstlöven. Vädret var ju helt underbart idag så det gäller att passa på medan solen är framme. Sen dess har jag ätit lunch och nu krupit upp i sängen för att läsa lite i min bok.
Ta hand om er! Kram

Likes

Comments

Tidig morgon uppe idag. Det bästa med mig (med tanke på att jag inte sover så bra) är ju att jag tycker morgonen är den bästa tiden på dygnet! Älskar att få stiga upp i lugn och ro för att fixa frukost och sen bara gå runt i pyjamasen typ fram till lunch* kolla på Nyhetsmorgon och någon favoritserie. Brukar även vara så himla produktiv på morgonen jämfört med resten av dagen och ofta hinner jag med att planera upp min dag lite vilket jag själv tycker är såå skönt!
Idag bestämde jag mig iallafall för att ta cykeln in till stan på invigningen av den nya Kulturskolan. Spenderade några timmar där och sen tog jag mig till affären för att handla lite innan jag begav mig hemåt igen. Hann precis undan det värsta regnet, så det vore fel att klaga! Annars blir det en lugn dag hemma i eftermiddag innan vi är
bortbjudna ikväll.
Kram

Likes

Comments

Hej fina ni och välkomna hit!

Jag tänkte mig en ny blogg och på ny adress -en hel del nytänk som väntar för er som väljer att stanna,

Jag kommer att blogga om allt möjligt som rör min vardag. Inre- och yttre hälsa och så förstås en hel del texter -det jag saknat allra mest! Att dela tankar med er läsare får mig att växa genom en uttrycks form som vi alla kan förstå. Utan ord hade vi inte kunnat kommunicera och alla världens språk, olika sätt att göra oss förstådda hade aldrig funnits!

.....

Hoppas du är här för att stanna! Kram!♥

Likes

Comments