Header

Hur kan helgen gå så fruktansvärt snabbt. Det är helt galet. Jag hinner inte med. Ibland funderar jag på att jag skulle gått ner och jobbat 80%. Inte för att jag vill arbeta mindre men för att hinna mer. Måndag alltså... Det var ju nyss fredag!

Idag var mamma barnvakt till Signe så jag och Ella joinade dem på eftermiddagen och vi gick till bollkul. Spring, hopp, gung och så kullerbytta. Ella har verkligen full fart hela tiden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När det var Nobelfest på Ellas förskola fick hon pris för att hon är så duktig på att måla. Nu har vi köpt hem både vattenfärg och fingerfärg och hon är verkligen superduktig. Så koncentrerad och kan sitta länge, vilket inte är Ellas grej egentligen som brukar ha tålamod att göra en sak i max en minut.

Vi hade verkligen fingerfärg i hela köket och på hela Ella, men vi tyckte nog det var lika kul båda två.

Med händer och fötter kan du göra jättefina djur. Med vattenfärgen blev det elefanter. ​

Likes

Comments

Så var anmälan till Toughest gjord... Sådär lagom nervöst. Vi var ett gäng tjejer som åkte till Toughest lab i Malmö. Verkligen perfekt för att testa var man ligger i olika styrkemoment. Min svaghet är definitivt axlarna. Arm- och axelstyrkan är inte något att skryta med. Styrkan är, ganska så självklart efter all fotboll, i benen men även i modet och vinnarskallen. Det kommer bli mycket spännande det här....  

Likes

Comments

​För min del får gärna snön och vintern försvinna fortare än fort. Skrapa rutor, ständigt frysa och så detta mörker... Vintern är inte min grej. Däremot är jag glad att Ella får uppleva snö och allt vad det innebär med snögubbar, pulkaåkning och såklart provsmakning av snön. Känns inte som det är en självklarhet med vårt förändrade klimat.

Likes

Comments

Men hur fint var inte detta? Måste jag definitivt testa att göra. Perfekt att förvara nappar, kritor, hårsnoddar eller andra små saker.

Jag önskar jag hade mer tid att småfixa med saker. Dagarna går i ett och när väl tiden finns då är klockan så mycket att det enda jag vill är att sitta i soffan, äta mitt kvällsmål och bara slöa.

Här är två andra "gör-det-själv" idéer som jag gillar. Får helt enkelt ta en pysseldag...

Likes

Comments

Finns det något roligare än att leta inspiration till barnrum? Ella har inget eget rum ännu, eller det beror ju på hur man ser det, just nu har hon intagit vardagsrummet. Krukor och ljus i fönsterkarmen är bortbytta mot dockservis, låtsas mat, gosedjur och annat mer lekvänligt. Än så länge får jag därför drömma, och inreda i mitt huvud såklart.

Likes

Comments

Igår fick vi vår nya Stokke matstol till Ella. Vilken lycka att gå från en "babystol" till en stor stol. Långt förbi nattedags satt Ella och "fikade" med dockan. Tänk att få känna sig som en stor flicka. Vi köpte till en babyinsats, som vi kan sätta dit om vissa rymningsförsök sker vid matdags!


Likes

Comments

När Daniel inte är hemma brukar Ella gissa på att han är och handlar (?), oftast brukar hon gissa att han handlar kvarg, glass eller kakor till henne. Häromdagen när jag frågade fick jag dock ett helt annat svar. Någon känner sin pappa alldeles för väl. Nu undrar vi såklart vem det som lärt Ella detta? Älskar att hon själv vet om att hon är rolig och lite busig och skrattar åt sig själv.

Likes

Comments

Då har vi testat på det här med VAB, eller egentligen inte då vi lyckades lösa dagen med flex och en snäll farfar, men Ella har haft sin första förskoleförkylning. De ringde från förskolan och berättade att Ella inte ville äta, och vill inte Ella äta ja då är det något som inte stämmer.

Vi hämtade henne (tisdags) och hemma på kvällen var hon trött. Onsdagen var hon sitt vanliga pigga, glada och hungriga jag bara lite snuvig. Så i går fick hon till förskolan igen och då var hon helt frisk. Snabbaste förkylning jag har varit med om!

Idag är det min hals som börjar kännas..

Mysig var hon och ville gosa mycket, inte heller helt likt Ella!

Likes

Comments