Det sägs att sommaren är påväg så varför inte skaffa sig en snygg bikini ifrån Beach Wave 🙏🏻
Lite hula hula stil på bikinin bara älskar den ☺️

Idag ska vi fira min fina bror i Munktorp hos Maddes föräldrar känns kul att få komma bort lite hihi ☺️
Jag tror Jimmy blir glad över sina presenter den stora presenten kmr ju i aug hihi

Så dags att klä på sig här kan man inte gå och dega lol 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag hämta hem denna snygga jacka i fusk läder såklart 😀
Även hämta ut min brors presenter hihi ska fira honom i helgen så de ska bli kul 😀
Har shoppat en kort spets tröja som Jag ska ha över min vita spets klänning hihi blir riktigt snyggt. Nu lyssnar jag på old music som väcker gamla minnen de är fint så här på natten så man får drömma sig bort ⭐️
Hoppas på fint väder nästa vecka ska ju bli varmt och nu har jag även köpt en ny bikini så måste få sol nu och värme ☀️

Likes

Comments

Hej
Ett bra tag sedan jag bloggade men har inte haft mycket att blogga om.
Vill inte skriva händelselösa inlägg som inte har något syfte då får de vara för min del.
Men nu har jag något som jag går och funderar över och undersöker för sån är jag, jag vill söka svaren och jag ger mig inte. Den här bloggen har ju ändras lite från gång till gång och jag har inte riktigt vetat vad jag skall skriva om. Men jag tror jag har hittat de. Drömtydar bloggen eller vad tycker ni? Ja vi får väl se.
De jag skriver om nu är ju vad jag drömt om och jag försöker klura ut drömmens budskap.

Den 12/6 hade jag en dröm som kändes så verklig jag flyttade till ett höghus på våning 7 i Köping med många rum, stort och rymligt. Jag kikade på säkerheten på balkongen för katterna och sa här måste man fixa lite sen vaknade jag.
Drömtydning!
Många rum= Många möjligheter och talanger. Flytt, ny lägenhet = förnyelse/förändring.
BALKONG, vara på: du överskattar dina möjligheter.
Nr 7 och dess innebörd:
Det heliga sjutalet

Universums talsymbolik kan ofta relateras till Bibeln. I exempelvis Hesekiel, Daniel och Uppenbarelseboken finns flera astrologiska och numerologiska symboler. Ett tal som erhåller en alldeles speciell betydelse är talet sju, som förknippas med Saturnus.
Vi kan i den heliga skriften läsa att livet går i sjuårsperioder, vilket stämmer förbluffande väl med Saturnus utvecklingscykel. Vart sjunde år bildar Saturnus dynamiska vinklar till den position planeten hade vid vår födelse, och markerar därmed kännbara brytningsfaser i våra liv. Man kan säga att varje sjuårsperiod inleder en ny fas där vi mognar och ser tillbaka.
Talet sju återkommer ofta i Bibeln som ett heligt tal. Vi kan inte bara läsa om "sju svåra år" utan även om:

De sju sakramenten
De sju bönepunkterna
Jesu sju ord på korset
De sju ärkeänglarna
Bokrullen med de sju inseglen
Jubelbasuner sju gånger vid Jeriko på den sjunde dagen, och
Den sjuarmade ljusstaken, för att bara nämna några exempel.

Vidare talar man om världens sju underverk, och vår vecka är uppdelad i sju dagar. Vårt solsystem innehåller sju planeter som är synliga för blotta ögat, inklusive solen och månen. Vissa religionsforskare menar att den heliga ljusstakens lampor (den hade sju oljelampor, inte ljus i vår mening) symboliserar de sju planeterna med solen i mitten!
En annan intressant reflektion är att regnbågen, som enligt Bibeln symboliserar Guds förbindelse med människorna, innehåller sju färger och att även tonerna i C-durskalan är sju till antalet.
Pythagoras hade redan 500 år f.Kr. ett system för färger som han använde terapeutiskt. Han talade om "sfärernas harmoni", där de sju färgerna, tonerna och planeterna kopplades samman. För att förnimma Guds närvaro måste man finna det oändligt stora i det oändligt lilla. Som ovan - så nedan, sade Pythagoras.
Arkeologiska och antroposofiska studier visar att även de gamla egyptierna och kaldéerna var väl insatta i talens och färgernas symbolik. Vid utgrävningar har man till exempel funnit ett färghealingtempel, som hade sju våningar i sju olika färger för sju olika planeter! Och vart sjunde år ger sig då Saturnus tillkänna för att erinra oss om detta magiska tals inverkan på våra liv.
Enligt Glynis McCants, numerolog, så är siffran 7 en mycket andlig siffra. Så här skriver hon i sin bok "Numerologi":

* Siffran 7 används mer än 700 ggr i bibeln.

* I Uppenbarelseboken används sjutalet inte mindre än 54 ggr. Där finns sju församlingar, sju andar, sju stjärnor, sju sigill, sju basuner, sju skålar, sju personligheter, sju plågor och sju nya ting. Gud sände en sju år lång hungersnöd efter sju goda år.

* Gud skapade allting, ägnade sex dagar åt att fullborda sin skapelse och vilade sedan på den sjunde dagen.

* Salomos tempel tog sju år att bygga och han firade högtiden i sju dgr.

* Job hade sju söner. När hans vänner kom för att hälsa på honom satt de tysta i sju dagar och sju nätter och blev efteråt ålagda att offra sju tjurar och sju vädurar.

* DE SJU STRÅLARNA - skapelseströmmarna i universum!!!

Vilka är då de sju hav som man brukar dela in vattnet i?

Den under 1900-talet vanligaste indelningen är Norra och Södra Ishavet, Nord- och Sydatlanten, Indiska oceanen samt Norra och Södra Stilla havet. Begreppet har blivit en poetisk omskrivning för världshaven i dess helhet. Få anar att begreppet egentligen utgår från hinduernas världsbild och berget Meru; buddhisternas Sumeru (på kinesiska Xumi-shan).

Seven seas bör ha en hel del med sjutalets magiska laddning att göra; de sju hänryckta rishis - identiska med Karlavagnens sju stjärnor - som regelbundet besöker Meru, de sju planeter som enligt forntidens synsätt kretsar runt jorden, den av månens faser fastlagda sjudagarsveckan osv. Talet sju symboliserar kosmisk ordning och reda.

Med detta kan jag säga nummer 7 är mitt tal när det gäller husnummer.

Bor på 25 a nu och de blir 2+5=7 😉Den 13/6 idag drömde jag att jag tappade min hemma nyckel i ett högt grönt gräs i en rabatt nära en kyrka. Och att spindlar va där och en spindel tog min nyckel och den va svart. Jag och en person letade efter den och jag som har spindelfobi tordes inte ta den men de gjorde hen. Jag vaknade sen strax därefter.

Drömtydning:

NYCKEL: Att drömma om nycklar betraktas som särskilt intressant. Nyckeln kan öppna en dörr, det vill säga svårigheter kan övervinnas om man vet hur man ska handla och har den rätta nyckeln. En nyckel kan också låsa en dörr - hindra en att komma dit man vill, men också dölja hemligheter man inte vill avslöja. Nyckeldrömmen kan även tolkas så att du har en hemlig förälskelse, som du gärna skulle vilja ge "nyckeln till ditt hjärta", alltså vilja ha ett förhållande med. Följande tolkningar förekommer också: Se: du har ett problem. Tappa: din vän sviker dig. Leta efter: du kommer att möta en glömd vän. Skramla med: du har anlag för slöseri.
GRÄS, grönt: dina förhoppningar beträffande en viss person går i uppfyllelse.

Spindel: Drömmer du om en spindel betyder det att du inte ska låta dig slås ner av dina motgångar utan envist fortsätta mot det hägrande målet. Kryper spindlarna på dig i drömmen kommer du inom kort att ärva en större summa pengar. Ofta, men inte alltid, har spindlar något att med känlor till sin egen mamma att göra. Spindeln är en moderssymbol. Skuggsidan är: Sitta fast i ”modersnätet”, vara insnärjad. Solsidan står för: Den stora modern som väver livets väv.

Passera kyrkan - ett tecken på förväntan av stora förändringar, men tyvärr, inte era planer inte besannas om du inte över tröskeln av den heliga klostret.


Tror ni att drömmar vill säga oss något eller kanske hjälpa oss i vardagliga livet för även om man har en blandad dröm från djur till mat och blommor och siffror ja vad vi kan tänkas drömma om så har ju varje liten sak ett budskap och de är ett pussel att pussla ihop och med att skriva ner sina drömmar så kan man tillslut lösa gåtan din dröm.

Kram på er

Likes

Comments

Nu va det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg men tänkte visa lite jag köpt som jag verkligen är behov av, olja för håret lite lyx är inte fel efter en grå och trist vinter. Ny fräsha tag inför vår & sommar med nya produkter :P

Ny god lyx parfym Jimmy Choo precis i min smak, passar en tjej som mig hihi :)

En Tangle teezer en borsta som verkligen gör under för håret utan att tynga ner eller bryta sönder håret.

Lite Boost och färg till håret i koppar nyans ifrån märket Revlon kommer bli så snyggt :)

Bara längtar att få hämta ut paketet imorgon, berättar mer sen om produkterna är bra :P

Lite Guld glittriga KLÄDER är på intåg oxå :P

GULD Feber hos mig hihi

Likes

Comments

Longing for the 23rd December: P
Stylish lingerie that I pick out.
stylish tunic
Sexy bras
Beautiful jewelry
And the bag that comes in black;)
Not expensive either. SALE Freak: P

I am in Heaven ho ho ho

Likes

Comments

Hello :)
Thought ask you for a favor to vote for my cat Ozzy Junior, who is featured in a photo contest called cat's Day :)

You can VOTE HERE

Likes

Comments

I find Serving Plate in white Porcelein for 349 SEK HERE

Before it cost 975 SEK and i really like this set with
5 x Serving Dish
2x Fruit Bowls
2x Spice Bowls
2x Oil And Vinegar Bottles
2x Salt/Pepper Shaker

I really Love White Porcelein I have both expensive and cheap white porcelain. And I love the flat plates.
LIKE even black colours on porcelain. hihi
Hope my set comes before Christmas so i can dish up Christmas food on these plates hihi
This Year i will not shop Christmas presents to ppl because i don't have money before 23rd December, so money comes after 24rd December, Fun? Not! But anyway i get my christmas after Help From An Angel, Love my mum more than anything. If You Die mum i will die with you, you are my inspiration even if i scream at you sometimes and we don't agree about things i LOVE YOU!

Likes

Comments

Likes

Comments

God, what good truffles I made, delicious in a long time :)
 Christmas Butterscotch, they really smells like home now.
Love Christmas, Christmas is very spiritual time for me, I get energy and Love
Love that moment when it's time to bake and make good christmas food.
Listen to christmas music and decorate your home.

Mulled Wine Tryffles!
Ingredients
1 cup cream
25 grams of butter
5 tablespoons sugar
3 tablespoons mulled wine, any kind
200 grams of chocolate, 50% cocoa content

Cooking 20 pc Tryffel

1. Heat the cream, butter, sugar and mulled in a pan.

2. Take it off the plate just before it starts to boil.

3. Break the chocolate and stir until everything has melted.

4. Let cool completely and then shape the round balls, roll them in powdered sugar
or cocoa.

Butterscotch!
Ingredients:

2 cups granulated sugar
2 cups light syrup
2 cups whipping cream
1 cup almonds


Equipment you will need:

100 pcs buckling shapes

Equipment that is good to have:

digital thermometer

1. Mix sugar, syrup and whipped cream in a heavy saucepan. (It is important that it is thick-bottomed so that it is not burning. It is also good to choose a large saucepan that has a large base diameter so it's quicker to cook).

2. Bring to the boil, stirring now and then. Lower the heat when it started to boil, but do no more than that it continues to boil. The more you can lower the heat without ending boil the greater the chance that it is not burning. Usually you can lower the bit ever since.

3. Cook for about 20-45 minutes to the batter become tough. The time depends on how big your pan bottom has. The larger bottom surface the faster it goes. First, the batter is light yellow but become browner as.

4. While it is cooking, picking up breaking the molds.

5. Chop almonds or nuts, either by machine or by hand with a sharp knife.
6. Use a thermometer to view the 122 ° C-130 ° C when the toffee is ready. At 122 ° C the toffee quite soft, at 125 ° C for hard-surface, chewy in the middle and higher temperature harder.

7. When the batter reached the right temperature so moving it in the chopped almonds or nuts.

8. Now the batter is ready and will be distributed in breaking the molds.

9. Pour the batter into a jug or something with handles that can be kept in because it gets really hot. Pour the batter into the molds. I usually set up paper molds on an up-and-inverted bowl to make it easier to pour.

10. Allow to solidify at room temperature or cooler. The colder the faster it goes.

11. Keep the jar with waxed paper between layers so it will not smear together.

Likes

Comments