Contains affiliate links

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har du missat nyproduktionen av djungelboken? då måste du se den, jätte bra film.

Likes

Comments

dålig pixlar men men

Likes

Comments

Två bra svenska filmer som verkligen förmedlar känslor.

Första En sång för Martin - Martin träffar en ny kärlek och efter några fina år tillsammans märker dem att Martins minne inte riktigt är som det varit och han har fått demens sjukdomen alzheimers. En välgjord film med massvis av känslor och hur man inte lämnar den man älskar när den behöver en mest.

En man som heter Ove - Ove förlorar sin fru och vill inte leva längre, han försöker på alla sätt att avsluta sitt liv, man får följa Oves liv från barnsben och se hur han blivit den han är i nuläget och filmen är en så fin film blandat med tragiska händelser, en liten gnutta humor och massvis med kärlek.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Detta är till dig, till dig som aldrig ville lära känna mig, aldrig gav mig en riktig chans, vi är av samma blod men ej har det varit lätt för det. Jag ville alltid ha din bekräftelse kanske vill jag det fortfarande, jag tycker det är synd att du aldrig tog chansen och att jag aldrig har fått lära känna dig, för du är en i min familj kanske har vi mer gemensamt än vad du tror. Kanske skulle du inte tycka om mig även om du fick chansen att se hur jag är, men kanske missar du någonting som du inte visste fanns, jag tycker bara det är synd att jag aldrig lärde känna dig farmor och att du aldrig tog chansen att lära känna mig. Du kanske faktiskt skulle tycka om den personen jag är.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag köper mig en trisslott emellanåt och ibland har jag spelat på hästar, jag tycker om att spela och chansen att vinna lite pengar skadar ju inte precis. Jag tycker att de finns både fördelar och nackdelar med det statliga spelmonopol vi har i Sverige det är bra för att det begränsar risken för personer att bli spelberoende men det finns så mycket spel sidor på internet man kan spela på om man nu skulle vilja eller gå till casino cosmopol är inte det värre? Jag har aldrig spelat något på nätet förutom på svenska spels egna hemsida men jag känner att det är så lätt att riskera att man spelar för lite mer pengar än vad man själv har att göra av med, vad tycker ni om detta? Läs mer om fritt spelande här

​Inlägget är ett reklam inlägg.

Likes

Comments