Vem har inte någon gång suttit på en akut mottagning och väntat på en läkare som aldrig kommer? timmarna går och helt plötsligt har man suttit i fem timmar och bara väntat, Jag kommer ihåg när jag bröt min lilltå och fick spendera 12 timmar på sjukhuset i väntrummet ont och rädd för vad som skulle hända, när jag kommer in och får träffa läkaren går det fort och jag får sedan åka hem i väntan på besked om en operation. Jag har suttit för många timmar inne på akuten för att sedan få hjälp i 5 min och sedan skickas vidare. Men en läkare drar inte ut på tiden och gör så att människor får vänta i timmar för att de själva vill att de ska vara så, hur kommer det sig då att man alltid får vänta i timmar när själva besöket inte tar lång tid? Jo för att det som kommer efteråt när läkaren har varit hos en patient och ska skriva i journalerna är det som tar flera timmar om dagen. Kunde man inte ha använt denna tiden till någonting viktigare? För bättre sjukvård och mindre tid spenderad inne på akuten. Nu har http://conscriptor.se/ hittat en lösning på detta problem. Gå in och läs mer på deras hemsida


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jasons farmor har gått bort och hans farfar vill att han ska åka med på en roadtrip för gamla tiders skull, det är en roadtrip som aldrig kommer glömmas. En rolig komedi som ibland går lite över gränserna men ett bra tips om du vill se en film med mycket gott skratt.

Likes

Comments

​osminkad Linda.

Likes

Comments

​En ny serie för alla oss som älskar spännande "polis"serier. Finns bara 13 avsnitt ute men verkar vara en bra serie. Går även på kanal 5 om ni missat det!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Ni som gillar ex on the beach missa inte after beach det är ganska roligt att titta på.

Likes

Comments

​För kvinnors rätt i världen. We run the world. Tillsammans är vi starka glöm aldrig bort det.

Likes

Comments