Är det bara jag som ser likheterna? Tänk om Flickan från Tangled var på riktigt*? hade hon inte varit lik April Bowlby

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1270 Readers

Likes

CommentsJag känner bara tomheten att vara utan dig är svårt varje dag. Att öppna dörren och att inse att du aldrig någonsin kommer tillbaka till mig det är ett rent helvete.

Likes

Comments

När jag för några veckor sedan såg en internet sida som heter http://www.a-beauty.eu/ Trodde jag inte att det kunde vara så bra. Jag hittade jätte fina väskor för ett jättebra pris. Väskor som Mulberry & Chanel och andra exklusiva märken. Jag hittade en riktig favorit som jag verkligen vilja ha länge och istället för att kosta en förmögenhet så är den för ett väldigt bra pris. Jag kan lova att om ni kollar in på sidan kommer ni hitta någonting ni gillar. Ni kommer inte bli besvikna. Gå in och kolla redan nu.

http://www.a-beauty.eu/

Ett urval av vad som finns på sidan: Finns otroligt mycket mer. Gå in och hitta era favoriter redan nu.

här:

Louis Vuitton Azur Damier Neverfull Canvas

 

 

 

 

 

Mulberry Bayswater BagChanel Classic 2.55 Double Flap

Likes

Comments

Jag kollar otroligt mycket film och har alltid varit lite film & serie galen så jag hänger med ganska mycket i film & serie världen men en film jag missade men tänkte hela tiden att jag skulle se är Footloose. Damn good.

 

Footloose handlar om att ett par ungdomar råkar ut för en olycka och det gör att dom som bestämmer i staden kommer på löjligt många lagar, som att man inte får dansa för enligt dom så kan man inte bara dansa utan fest och fest är = något dåligt eftersom att 5 ungdomar dog påväg hem från skolbalen. En dag kommer en kille ( Ren ) till staden och ska bo hos hans farbror och han har alltid haft dansen som ett sätt att avreagera sig och blir glad över att dansa. Men vad händer när Ren inser att man inte ens får spela hög musik? och när han inser att han kan göra en skillnad är det någon som tänker lyssna på honom då?

 

Åsikt: Jag älskar denna film den får mig glad och jag bara älskar den! se den om ni inte gjort det e den verkligen så bra och ni missat något ! Gillar ni Grease, Fame, Dirty dancing? Då kommer ni gilla denna underbara gosing. Se den. Den får 5 Grisar utav mig.

Likes

Comments

Vad tycker ni om kroppskonst?

Likes

Comments

En kvinna och en man var inblandade i en bilolycka. Bådas bilar blev helt förstöda, men otroligt nog klarade de sig utan skador. När de hade kravlat sig ur bilarna säger kvinnan:
"Så du är en man, det var intressant. Oj, titta på våra bilar! Det finns ingenting kvar-och vi är oskadda. Detta måste vara ett tecken från Gud att vi ska fortsätta träffas och bli vänner och leva tillsammans lyckliga i alla våra dagar." Smickrad svarar mannen:
"O ja, jag håller med dig. Detta MÅSTE vara ett tecken från Gud!"
Kvinnan fortsätter:
"Och titta på det här, här är ett annat mirakel. Min bil blev helt förstörd men min flaska med vin gick inte sönder. Gud måste vilja att vi ska fira vår stora tur." Sedan räcker hon över flaskan till mannen, som nickar, öppnar flaskan ock dricker upp hälften. Han räcker sedan flaskan till kvinnan. Hon tar flaskan, sätter på korken och lämnar tillbaka den till mannen, som frågar:
"Ska du inte dricka något??"
Kvinnan svarar: "Nej tack. Jag tror jag ska vänta på polisen..."

Sensmoralen i denna historia: Kvinnor är smarta jäklar, så bråka inte med dem

Likes

Comments

Jag såg Hunger Games, Vad tyckte jag?

Det var en bra film med sina höjdpunkter och även sina inte så bra stunder, jag hade hört mycket bra om denna film att det är en av dom bästa filmerna folk sett och jag håller inte med. Den får 4 utav 5. Det är en bra film men jag har sett bättre.

Hunger Games handlar om

Katniss och hennes lillesyster och deras mamma bor tillsammans i något som kallas distrikt 12. Varje år är det någonting som kallas Hunger games då dom väljer ut en man och en kvinna från varje distrikt det finns samanlagt 12 . Alltså är det 24 deltagare men bara en person som kommer ut levande ur tävlingen. Tävlingen går ut på att döda varandra.

Jag har sett många filmer i mina dagar och denna film är absolut en bra film och man ska absolut se den men när jag fick höra så mycket bra om denna film hade jag lite för höga tankar om filmen, den var inte så mycket action som jag hade viljat ha och i vissa stunder var den filmen filmad konstigt och jag blev bara yr.

Den får 4 Grisar utav 5.

 

Likes

Comments

Vilken film ska jag se?

Det får ni veta när jag kommer hem

Likes

Comments