favoritaffär?

svar: Jag har många olika favorit affärer , men jag måste välja MQ , jag litar på att deras kläder håller och dem är snygga.


varför bloggar du? :)

svar: Jag har haft många olika bloggar och när jag sedan slutade blogga så saknade jag det. Jag älskar att få komentarer och jag älskar att bara få skriva av mig och berätta hur jag känner.

hur många läsare har du per dag?

Svar: Oj , det är olika från dag till dag men det brukar vara ungefär 200 / dag.

favvofärg?

Svar : Rosa

vad fick dig att börja blogga?!

Svar: Jag ville bara skriva av mig och tyckte det var bra att skaffa en blogg.

är du släkt med oskar linnros? ;)

Svar: Om man säger så här , alla som heter Linnros är släkt så ja vi är släkt. Jag vet inte hur nära och jag har aldrig träffat honom men jag håller på att släkt forska och kommer få veta mer & inte bara om Oskar Linnros utan om hela släkten.

. hur träffade du din kille?

svar: För att undvika ett så långt svar att ingen kommer orka läsa så tar jag det kortfattat & om någon vill veta allting får ni säga till. Min mamma var med på en dejting sida & pratade med hans pappa , hans pappa visade en bild på hans son & mamma visade en bild på mig. Vi alla träffades på Skansen och nu har jag & min pojkvän varit tillsammans mer än 3 år. Och som alla frågar jämt så nej mamma & hans pappa är ej tillsammans och var aldrig det.


vilka länder har du varit

svar: Jag har inte varit utomlands så många gånger utan bara 1 gång i Spanien & typ 8 gånger i Danmark & en gång på Åland det räknas väll? När jag var liten kunde jag inte vara ute länge för jag mådde dåligt av solen så det blev inga resor för oss.

Vad är det värsta du någonsin har gjort?

svar: Oj jag vet inte riktigt jag är ingen " Bad girl" som gör massa hyss utan jag är ganska ordentlig så jag provade röka när jag var 14 det är väll det värsta xD.

. Vad är det mest pinsamma sak du har gjort i ditt liv?

svar: Gått in i en glasdörr inför hela centrum , snacka om tomat.


. Foki/Kenza/Kissie/Paow/BlondinBella/Isabelle Strömberg? motivera ditt svar också, vrf du valde just den <:

svar: Jag läser alla dem bloggarna förutom Fokis , jag tycker att dem alla är bra men jag måste nog välja Kenza , hon är otroligt vacker och har ett otroligt spännande liv. Hon gör mycket saker och har fina bilder & skriver om kläder som jag älskars!


. Din idol?

svar: Jag har ingen idol ? dumt svar kanske men jag har förebilder , jag har folk jag gillar inom musik / filmer etc men ingen som jag avgudar. Inom skönhet är det Megan fox , Blake Lively ( Serena @ Gossip Girl ) Kenza, Inom musik är det Micheal Tolcher , Pitbull , Veronica Maggio & Oskar Linnros & inom filmer Gerard Butler , Russel Crow , Jennifer Anistion , Jessica Alba m.m

 

Del 2 kommer senare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Slarvig knut

Så gör du:
1. Spraya saltvattenspray i hela håret.
2. Vänd huvudet upp och ner och rufsa fram volym vid hårbotten med hjälp av fingrarna innan du kastar det bakåt.
3. Samla allt hår bakom ena örat och fäst med en hårsnodd.
4. Tvinna din tofs hårt och snurra ihop den till en cirkel. Fäst knuten med små hårklämmor eller hårnålar underifrån. Dra gärna ut några spretiga slingor ur knuten och runt ditt ansikte.
5. Dekorera om du vill med fina hårspännen intill knuten.

Med i strandväskan: Hårklämmor eller hårnålar, hårsnodd och dekorativa hårspännen.

Romantisk fläta

Så gör du:
1. Gnid ett glansserum mellan dina händer och dra igenom ditt hår.
2. Dela ditt hår i tre delar med benor från hårfästet och bakåt.
3. Fläta en inbakad fläta av varje parti, så att du får en fläta rakt över ditt huvud och en på varje sida. Fäst varje fläta med en transparent hårsnodd.
4. Fläta de tre flätorna med varandra och fäst med en hårsnodd som du döljer med en hårslinga.

Med i strandväskan: Glansserum, genomskinliga hårsnoddar

 

 

Källa: Veckorevyn.

Likes

Comments

Fråga vad ni vill , t.ex hur jag ser ut etc. Och kanske om jag är släkt med Oskar Linnros?  Fråga vad ni vill så svarar jag på Söndag.!

Likes

Comments

Jag är istort sätt aldrig ensam , det är så jag vill ha det. Jag klarar allting själv & jag vill klara allting. Ibland misslyckas man ibland klarar man sig och är nöjd. Jag tror att människor som alltid försöker trycka ner andra inte mår så bra själva. Jag försöker aldrig vara dum mot någon. Aldrig. Inte ens när jag själv mår dåligt. Men jag mår endå ganska bra , jag klarar allting även att alla väntar på att jag ska falla. Jag står rak i ryggen och så kommer jag stå länge till så om du väntar på att jag ska misslyckas får du vänta länge

Likes

Comments

Ser jag glad ut när jag skriker? Ser det ut som att jag ler när tårarna rinner ner för min kind. Ser det ut som att jag skrattar när jag blir galen? Ingen ser hur jag bryts inom mig , ingen ser hur jag åter reser mig men faller ner igen. Ingen kan säga att den vet , att den har varit med om samma , för ingen vet. Ingen tror att jag mår så ibland, bara för att jag jämt ser glad ut betyder inte det att jag ler inombords när jag faller och reser mig men någon fäller ner mig igen. Jag kämpar & kämpar jag faller men jag reser mig alltid. Var aldrig orolig för vad som händer med mig för jag klarar mig alltid. Det gör jag ALLTID  även när jag inte ens tror det själv 

Likes

Comments