Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är nu oktober och även den så kallade rosa månaden. Lär känna dina egna bröst på bröst skolan som cancerfondens hemsida har https://www.cancerfonden.se/om-cancer/lar-kanna-dina-brostSe videon om Sofia som lever med Bröstcancer.

Ta hand om er och era nära.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Om det finns någonting jag tycker väldigt mycket om att göra så är det att shoppa, kan vara allt möjligt kläder, inredning, accessoarer, men på en vanlig lön kan man ju inte shoppa allting man vill ha och då kan det vara bra om man hittar antingen olika erbjudanden eller går på reor . Tycker ni om att shoppa och är det någonting speciellt som ni kollar efter? Jag kollar just nu efter ett par stövlar som skulle sitta fint till hösten.  Helst i svart eller i någon fin brun färg. Har du shoppat några fina höst nyheter? jag har ett tips till alla läsare som ni kan använda er av och det är att gå in på denna sida med massor av rabatt koder, sidan är relativt ny och det kommer att komma mer rabatt koder i framtiden på denna sidan och det en sida att hålla koll på.  Hoppas ni hittar något bra erbjudande finns massa olika te.x. tidnings erbjudanden och olika shopping sidor.

Likes

Comments

När man jobbat en lång dag eller kanske bara är extra trött så är det skönt att kunna slappna av och bara ta det lugnt, att kunna sätta sig ner i en skön soffa med fötterna upp är någonting jag längtar efter att ha sprungit runt en dag på jobbet, ömma fötter och vader är vanligt för mig som alltid står upp mycket i mitt arbete och känslan av att kunna ta det lugnt är väldigt viktigt.  soffor från az design, är någonting som är just det, sköna och lätta att koppla av i. När jag kommer hem från jobbet eller en dag ute på stan så slänger jag mig ner i soffan och kollar på datorn oftast på serier eller sätter på någonting bra på tv. När vi skulle börja kolla på möbler var just en säng och en soffa prio ett. på våran lista. Är ni nöjd med eran soffa eller skulle ni vilja ändra till en annan? Jag skulle kunna tänka mig att ha en lite större soffa än den vi har nu men den fungerar bra om man bara är två personer men när man har stort sällskap så fungerar den inte riktigt, skulle även vilja ha en som är lite mer ljus grå i färgen än denna som vi har i nuläget men det blir nästa gång det blir aktuellt.  Gå in och kolla på http://www.azdesign.se

Likes

Comments

Likes

Comments