Hur viktigt är det för dig med makeup och hudvård?

För mig är det väldigt viktigt med rätt hudvård., Jag använder mig inte utav mycket smink och oftast när jag är ledig går jag gärna utan smink. Men att använda rätt produkter med bra ingredienser är otroligt viktigt både för nu och för framtiden i både smink och hudprodukter. Jag smörjer alltid mig efter dusch med bodylotion och ansiktskräm inför natten. För mig som ofta solar solarium är det väldigt viktigt att produkterna är fuktgivande då jag har märkt att solariumet har en benägenhet att torka ut min hud. På morgonen innan jobbet smörjer jag in min hud med min dagkräm och lägger sedan mitt solpuder, mascara och ögonbrynspenna. Att använda rätt produkter kan göra väldigt stor skillnad på din hud, och för mig som har väldigt känslig hy är det extra noga att jag väljer rätt annars får jag lätt utslag och finnar på köpet.

Lite hudvårdstips, Använd en hudprodukt som är anpassad till dig men även som är anpassad för årstid, på vintern behöver huden mera fukt. och torkas lättare ut satsa på en fetare kräm.

Lägg en ansiktsmask minst 1 gång i veckan, och smörj ansiktet med en ansiktskräm morgon + kväll, viktigt att det är anpassade just för dag och kväll då de har olika "arbetsområden" Tips om bra produkter Clarins

Använd inte tvål för att ta bort smink, använd en produkt som är anpassad för sminkborttagning.

Ta hand om din hud och använd bra produkter så kommer din hud att tacka dig. Gå gärna in här på Babyface och se om du kan hitta dina favoriter
Likes

Comments

Delar med mig delar av Tammys Booty Guide

Vill du läsa hela har du en länk härLikes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Låt inte ditt gräl med din bästa vän förstöra eran vänskap,, låt inte en negativ stämning förstöra för dig i ditt vardagliga liv, låt ingen trycka ner dig eller ta dig för givet men förlora inte dom du älskar för de små saker som inte betyder någonting. Du vet aldrig hur länge du kommer ha dina nära omkring dig eller vad som kommer att hända imorgon förlora ingen bara för att du inte vill säga förlåt eller erkänna ditt misstag. Krama dina nära och kära och berätta hur du känner låt ingenting som är för 1 minut förstöra något som är bra. Lev i nuet och släpp det gamla, tänk positivt och var bara dig själv.

Likes

Comments

Likes

Comments