Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag tycker väldigt mycket om max restaurangen och eftersom den ligger väldigt nära oss har det blivit att vi många gånger gått och ätit där, flera gånger vissa månader men denna grandelux är en av de som jag inte tycker om, den tipsar jag verkligen inte om. Har ni smakat?


Likes

Comments

När jag var barn älskade jag att leka med olika leksaker, lego, bilar och pyssla, men en av mina favoriter var att leka med Barbiedockor det var den bästa leksaken av allt som jag hade, Jag hade många olika med flera uppsättningar kläder till mina olika Barbies ett stort lila tåg och även ett stort Barbie hus, det var som en drömvärld och alla dockorna hade ett bestämt namn. Jag minns att mina kompisar brukade komma hem till mig och vi satt och lekte i flera timmar med mina olika Barbies Jag har sparat mina gamla leksaker, allting finns nerpackat för framtiden om mina egna barn skulle vilja leka med dom. Det är många år sedan jag lekte med leksaker men jag har sett att det finns mycket olika leksaker som har kommit ut i affärerna nu, det finns mycket större utbud än när jag var barn. Det finns nästan för mycket att välja mellan, det mesta är desamma som vi hade när jag var barn, det finns dockor och dockhus, Barbies och olika sorters pyssel. Det finns vissa leksaker som jag kan uppleva negativa och det är de som ska få barn att framstå som mer mogna som t.ex. smink för barn men de fanns redan för 15 år sedan när jag var ett barn. Annars är det positivt med leksaker men barn ska få vara barn så länge det är möjligt och inte tvingas växa upp. Vad har ni lekt med för leksaker när ni var yngre? ett tips är att gå in på krabat och titta efter lite spännande leksaker

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Film tips Shot caller, När de fyra vännerna är på väg hem efter en middag hamnar dom i en olycka, Jacob som körde bilen åker in i fängelset för dråp och blir tvungen att göra val för att överleva. " Det är fängelset som skapar de riktiga kriminella"

Likes

Comments

Likes

Comments

Att välja en vårdcentral är ett viktigt val, att känna sig trygg och veta var man ska åka ifall olyckan är framme eller om man blir plötsligt sjuk. Det viktigaste med en bra vårdcentral är att man ska kunna få hjälp fort, att man känner att de lyssnar och att man får en lösning på det problemet man har. Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att väntetiderna oftast är långa, att man kan behöva vänta veckor för att få en tid. Jag upplever där jag är skriven att jag oftast inte får den hjälp jag kanske önskat, att de är lite nonchalanta, stressade och inte är lyhörda när man förklarar problemet. En bra vårdcentral har bra personal som hjälper patienten att känna sig lyssnad på, trygg och omhändertagen. En bra miljö och en lokal vårdcentral för när en olycka plötsligt händer, en miljö som får att känna sig trygg även när man är som mest stressad Jag har varit mycket på vårdcentraler under mina barnaår eftersom jag har haft många allergier och fått ta olika tester och blodprover, blodprover har varit en stor skräck för mig under många år därför har det varit många gånger man suttit i ett väntrum och känt sig nervös och orolig en trygg miljö samt bra personal kan ändra mycket för att mitt besök ska kännas tryggare. Läs mer på VLG om en lokal bra vårdcentral.

Likes

Comments