Header

Ser ut som två pompoms vid jackkanten när jag går, så söta/coola/snygga på samma gång. Vill ha de i alla möjliga färger, såg att det fanns ett par röda också.... ME LIKE

Likes

Comments

Bilderna är från i Måndags! Jag körde på en sista minuten lösning som en pirat/cirkusdirektör?! och bredvid mig en svart katt och en söt djävul. Sitter iallafall hemma hos Carro nu, har hål fram tills halv 1 (snark) så vi ska väl fixa lite lunch och så senare. Onsdag idag, känns som fredag?

Likes

Comments

Såå trevlig kväll igår verkligen. Jag Alex och Lisa satte oss efter några om å men på Kungstorget och åt. Aldrig varit där på kvällen innan men var nästan mysigare än på dagen! Denna helgen har jag annars vaknat efter 12, kollat klart två filmer, hittat en ny drömig parfym, nästan fått hjärtattack på Liseberg och pratat med en riktigt go servitör haha! Men imorgon är det ny vecka och måndag igen... Morgondagen kommer dock bjudas på "200dagars" & halloweenfest! KUL

Likes

Comments

Fredag- Bokade in en ansiktsbehandling igen för någon vecka sedan så ska iväg dit strax innan 12 idag. Var ju där första gången för en månad sen nu exakt tror jag. ALDRIG känt mig så fräsch som jag gjorde när jag gick där ifrån. Går hos en tjej som heter Maria Gylling vid Lilla Nygatan. Mega tips verkligen! Hon är superduktigt! Om jag inte ser ut som en röd tomat efteråt är planen att gå till Liseberg på kvällen, men får se hur det blir med det! Lördag- Skulle kanske hoppa in och jobba i butiken annars har jag inga planer på dagen. Senare framåt kvällen ska vi iallafall ut och äta några tjejer! Söndag- Bio?

Hej fina! Vaknade nyss av mig själv, har studiedag idag! Dessa dagar tackar man skolan för. Fredagen den 13onde också:O Ska som sagt snart rusa iväg men först lite frulle!

Likes

Comments

Påväg till skolan är denna listan dröm i lurarna... 13 & Unsteady går på repeat just nu

Likes

Comments

Måste göra er lite avis och ändå säga att jag tar helg idag mitt i veckan, rätt gott va? Nej men vi har eget arbete imorgon och hela skolan har studiedag på fredag då vi har caseavslut! Mamma frågade mig igår om jag skolkar då jag inte varit mycket i skolan de senaste, haha svar nej men man kan nästan tro det. Började min "helg" väldigt bra imorse iallafall med 1 mattelektion följt av tre timmars hål, som jag och Victoria spenderade på bästa sätt med en frulle på Da Matteo och en sväng på stan. Lämnade tillbaks min kappa som jag köpte häromdan blandannt, kom fram till att jag säkert kommer tröttna på den beigea färgen redan efter någon vecka.. så kändes bäst så! Hade kjol idag på tal om något helt annat, har verkligen aldrig det annars men hittade den in knycklad i garderoben igår och måste säga att jag funnit en ny favorit! Något som inte var en höjdare dock var morgonens Chailatte, men alltid något att den var fin på bild!

Likes

Comments

Tjenare!! Hoppas allt är fint med er!! Klockan är halv 11 nu och har sovit sen jag kom hem efter skolan vid fyra?! Blivit så fruktansvärt trött de senaste, har väl gått in i något riktigt höst-mood där jag trivs som bäst under täcket, nej ingen aning, men jobbigt då jag inte har energi till något annat typ.. Min helg var iallafall toppen. Carro hade fixade jättegod middag och allt var supertrevligt, vi avslutade kvällen ute på stan vilket också blev lyckat! Jobbade även lördag å söndag och jävlar vilken julhandel det var, nej men seriöst var längesen det var sån fullrulle i butiken, bara kul dock!

Förövrigt är jag supertaggad till nya säsongen av Riverdale på netflix, har ni inte sätt den så har ni något att spendera kvällen framför, tror det är imorgon eller på onsdag som den släpps. Herregud att jag ens har koll på detta som en liten fangirl, meeen riktigt bra serie! Puss på er sålänge

Likes

Comments