Header

Tunisien, Om mig, mina nära & kära

Jag skriver om hur jag och Mohamed träffades. Jag kan ibland undra detta om andra par och tycka det är intressant att höra. Så varför inte skriva hur jag och min man träffades nere i Tunisien.

Jag åkte ner till Tunisien 2010 med familjen för att hälsa på min kusin som då bodde där och arbetade som reseledare. Det var första gången jag träffade hennes man Helmi. Semestern tog slut och vi åkte hem. Det var inte denna gång jag skulle träffa honom. År 2013 skulle vi ner på bröllop och inte vilket som helst utan min kusins bröllop med Helmi. Innan jag åkte ner så berättade Helmi för mig att han hade en kusin som hette Mohamed och han skickade en bild på dom båda två tillsammans. Jag minns att jag tänkte "Helmi är snygg" men jag tänkte inte så mycket på hans kusin då jag inte visste vem han var, jag var säkert bara lite nyfiken haha. Några dagar senare så skrev Mohamed till mig på Facebook. Vid denna tiden så kunde Mohamed inte bra engelska så han använde sig av Google översätt haha.

Vi åkte ner till Tunisien och detta efter att jag pratat ganska mycket med Mohamed via Facebook. Vi hade bara sett varandra en gång i cam. Jag minns hur jag tittade ut ur bussens fönster när vi åkte genom Sousse på väg till hotellet för jag tänkte "han kanske vet vilket hotell vi bor på och kommer hit för att hälsa". Men jag såg han inte den kvällen. Redan nästa dag var det bröllop. Mitt minne är att jag, Emma och Matilda (mina kusiner) var på hotellrummet och fixade oss. Jag sa att jag var nervös men vågade inte säga att det var för att jag skulle träffa Mohamed så jag sa att det var för Anna och Helmis skull. Vi satte oss i en minibuss mot Helmis hus för fotografering av brudparet. Jag var helt säker på att han skulle vara där så jag darrade men förstod inte riktigt varför eftersom jag inte kände honom direkt? Men han var inte där. Matilda var den jag gick bredvid hela kvällen och berättade allt för haha. Vi åkte mot lokalen och där visste jag att han skulle vara. Vi gick upp för trapporna som kändes jätte långa. Jag och Matilda gick bakom brudparet med deras närmsta. Håller hårt i min kusin och säger "jag ser honom, där borta står han". Jag vet att jag letade efter en blå skjorta för det hade han sagt att han skulle ha på sig. Vi umgicks den kvällen under de stunderna som vi gick ut från lokalen. Jag vet att vi kysstes och han säger att det var jag som tog initiativet men jag minns inte det.

Vi umgicks hela den veckan när tiden fanns till det. I slutet av veckan när vi skulle åka hem tyckte jag att det var jobbigt. Jag undrade hur jag kunde få så starka känslor för någon så snabbt? Men vi sa till varandra att vi syns snart, vi hoppades på samma sommar. Han skrev något på min arm och jag något på hans. De kan ni se på bild nedanför. När jag kom hem till Sverige så pratade vi på Skype nästan varje dag.

Jag bokade en resa till Tunisien sommaren 2013. Min kusin bodde fortfarande i Tunisien under den sommaren. Jag bokade inget hotell för jag skulle sova hemma hos Mohamed och hans familj. Jag satte mig på planet trots min extrema flygrädsla. Jag åkte för att stanna i två veckor. Under dessa två veckor hann vi göra mycket. Lära känna varandra mer, ha roligt, få reda på att Mohamed fick sitt Visum för att resa till Europa, bråka, vara lyckliga och bli tillsammans den 20 Juni 2013. Och sedan vara ledsna för att jag var tvungen att åka tillbaka till Sverige. Sedan pratade vi på Skype varje dag och jag lyssnade ofta på låten Be Alright - Justin Bieber, relaterade till texten under perioden när vi saknade varandra så mycket som vi gjorde. Han kom för att besöka Sverige för första gången Juli 2013. Han stannade i ett helt år och allt lyckligt som hänt sedan dess kan komma i andra inlägg här på bloggen.

Det bästa som någonsin hänt mig är att få träffa min kärlek. Alla stunder, minnen och vår framtid är det viktigaste som finns för oss. Jag älskar denna mannan och kommer att göra det för evigt Inshallah.

Här kommer lite bilder från tiden jag berättat om.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Familj, Sverige, Vardagsinlägg

Helgen har varit helt FANTASTISK!

Jag har haft en alldeles perfekt helg. I fredags hade jag det sena passet på jobbet. Mamma hörde av sig och berättade att vi skulle passa Ebba under kvällen så dom båda kom till mitt jobb för att hämta upp mig. Vi åkte hem och bara njöt av världens bästa lilla Ebba. Som hon utvecklas nu, varje dag! Det är så häftigt att se. Senare på kvällen blev hon trött och somnade i min famn men sedan la vi oss i min pappas säng tillsammans. Det är verkligen en av dom absolut bästa känslorna jag någonsin haft. Där ligger världens finaste bebis på min arm och jag kan bara ligga där i flera timmar för att titta på henne. När Erica och pappa kom hem låg vi kvar i sängen, Erica tyckte att det var dumt att väcka henne för att gå ut och ta sig hem. Så Ebba fick stanna hos oss och Erica åkte hem till Jonas. Hon sov alltså för första gången över hos oss och i min säng tillsammans med mig och Mohamed. Hon har inte sovit borta tidigare så det var allra första gången. Så mysigt! Det var med glädje jag vaknade på natten för att ge henne mat och byta hennes blöja. För att sen gå ner till sängen och sova båda två igen bredvid min man. När hon vaknade andra gången på morgonen var även mamma och pappa vakna. Dom tyckte det var minst lika mysigt att få vakna tillsammans med deras barnbarn.

På lördagen duschade jag medan hon låg på ett täcke, lyssnade på babblarna och pratade. Sedan åt vi mat, mamma och jag städade. Mohamed åkte in till stan för att fika med Aziz. Pappa hade lagdag tillsammans med hans fotbollslag han är ledare för. Mikael arbetade på Elgiganten som han nyss startat på. Erica ringde och berättade att dom var hemma så jag och mamma packade ihop oss och åkte dit för att lämna Ebba till sina föräldrar. Vi stannade där mestadels av kvällen, fikade och hade det mysigt.

Idag (söndag) har jag, Mohamed, Mikael, Nathalie och Marie varit på stan och tagit en fika. När vi kom hem var det fullrulle med städning för mammas del. Pappa handlade och lagade god tacogratäng. Jag hjälpte till med tvätten. De andra tittade på fotboll. Marie hade en kompis på besök hemma hos oss. Jag är så nöjd för idag har jag stor sorterat i min och Mohameds garderober. Det var mycket kläder och skor som vi inte kan eller vill använda mera. Så skönt att få mera plats i garderoben och nu ska det handlas nytt.

Nu är det dags för att sova. Massa kramar /Linda

Likes

Comments

Familj, Om mig, mina nära & kära, Firanden, fest, födelsedagar, Religion

Ebbas dopdag

Idag den 26e Mars 2017 är det Ebbas dopdag. Min älskade systerdotter och fadderbarn.

Hela dagen igår var familjen hemma hos min syster med familj. Vi ordnade med allt inför dopet, umgicks och åt pizza. En perfekt lördag i väntan på söndagen. Vi åkte sent hem och var trötta. Men jag fick ett ryck och började städa här hemma. Köket, toaletten och vårt rum blev rent och sen en långdusch.

Nu till vår stora dag idag. Vi vaknade alla här hemma och fixade oss. Sedan åkte vi ner till lokalen i Hemsjö som vi skulle vara i efter kyrkan. Där fick Mohamed och Emil starta med tårtorna och diskmaskinen eftersom att dom jobbar med detta så kunde dom det bäst. Erica, Jonas, Ebba och Linnea kom dit och det närmade sig att gå ner till kyrkan. När vi var där möttes vi av prästen som jag kände igen. Han konfirmerade mig när jag var tonåring, det var lite roligt och han är verkligen en jätte bra präst. Vi stod längst bak i kyrkan och alla började komma dit. Ebba somnade en stund och under tiden tog vi på henne dopklänningen. Jag, Erica, Jonas och Rickard väntade längst ner på att klockorna skulle börja ringa för att få gå fram i kyrkan. Jag och Jonas bror Rickard är Ebbas faddrar och därför gick vi längst fram med Ebba. Erica, Jonas och Linnea gick med bakom.

Där framme i kyrkan gick det till som de flesta dopen går till kan jag tro. Vi bad, lyssnade på låtar, prästen pratade, jag och Richard hade texter som vi läste. Linnea som är Ebbas syster hällde upp dopvattnet. Ebba döptes av prästen såklart. Jag bar henne den mesta tiden där framme. Ebba var lugn och tyckte nog det var roligt att titta på alla människorna och de nya sakerna.

Det bästa är att Ebba är här hos oss och att vi alla fick vara med om det här. Detta var första dopet som Mohamed varit med på. Det var jätte vackert och alldeles lagom långt. Efter kyrkan gick vi till lokalen där det serverades mat, fika och tårta. Vi hade en härlig dag med familj och vänner. Ebba fick mycket presenter och uppvaktning såklart. Foto från dopet kommer senare då jag inte lagt in dom på datorn ännu.

Älskade systerdotter. Du är alldeles perfekt och tänk så länge jag väntat på att du skulle finnas här hos oss. Jag var säkert bara några år när jag för första gången frågade storasyster när hon skulle ha barn och sedan dess har frågan ställts många gånger. Nu är jag äntligen moster och känslan är så fantastisk. När man ser på dig så vet man att självklart ska det vara du, lilla du skulle bli mitt första syskonbarn och ingen annan. Perfekta och vackra lilla Ebba du är så älskad av så många. Jag är tacksam för att du finns här hos oss och att dina föräldrar är så grymma som dom är. Jag älskar dig Ebba och önskar dig all lycka i framtiden. Vem vet kanske läser du detta en dag när du blivit stor. Moster ska alltid finnas här hos dig.

Likes

Comments

Om mig, mina nära & kära

För er som inte vet så mycket om mig och för skoj skull så tänkte jag svara på lite frågor som jag har hittat.

1. Hur gammal är du om fem år? 26 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar tillsammans med idag? Min familj

3. Hur lång är du? 1,67 cm

4. Föredrar du ringa eller sms? Ringa

5. Är dina föräldrar gifta? Nej, förlovade/sambo

6. När såg du senast din mamma? Nu

7. Vilken ögonfärg har du? Blå

8. När vaknade du idag? 06.00

9. Vilken är din favoritplats? Sousse eller hemma på fjällgatan.

10. Var tror du att du befinner dig om tio år? Helt klart i Sverige eller Tunisien.

11. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker

12. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Allt vi pratade om vid köksbordet med familjen idag.

13. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

14. Hur många landskap har du bott i? Västra Götaland

15. Vilka städer har du bott i? Alingsås

16. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor

17. Är du social? Med dom jag trivs tillsammans med ja.

18. Vilken är din favoritglass? Sandwich

19. Tycker du om kaffe? Nej bara i en form som jag köper i Tunisien, café creme.

20. Vad dricker du till frukost? Juice, mjölk, O'boy eller smoothie.

21. Känner du någon med samma födelsedags som din? Ja min kusins hund om djur räknas.

22. Vill du ha barn? Ja och gärna många.

23. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite tyska och "tunisisk" arabiska.

24. Har du någonsin åkt ambulans? Nej hamdoulliah

25. Föredrar du havet eller en bassäng? Oj svårt jag tycker om båda.

26. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, välgörenhet, mat och inredning.

27. Äger du dyrbara smycken? Ja

28. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Keeping up with the Kardashians, Parneviks, wlad Moufida och några till.

29. Vem är den roligaste människan du känner? Många men min mamma får mig jämt att skratta.

30. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja massor

31. Dansar du i bilen? Kanske om det är arabisk musik på eller någon riktigt bra låt, men inte ofta.

32. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En helg tror jag.

33. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Det var min man som gav mig choklad, en "krambjörn" och blommor med kort på alla hjärtans dag.

34. Vad lyssnar du på just nu? Alla som pratar hemma i vardagsrummet.

35. Vad är det för färg på din tandborste? Lila

36. Har du någon piercing? Öronen och naveln men den har jag tagit ur.

37. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, Youtube och om man kan räkna med Instagram och Snapchat.

38. Är du fåfäng? Nej det skulle jag inte kalla mig.

39. Vilket är ditt drömjobb? Inshallah att ha en egen organisation som bygger hus, skolor eller liknade för fattiga barn eller på ställen som i Syrien där allt fallit ihop.

40. Vad har du haft för husdjur? Hund, hamster, kanin och våran katt Rasmus som vi har nu.

41. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag har för mycket tvångstankar, perioden när vi väntad på Mohameds uppehållstillstånd var väldigt jobbig för mig, jag var 18 år när vi gifte oss.

42. Svär du ofta? Inte ofta men när jag gör det så är det för att jag fått ont av någon anledning.

43. Sverige när det är som bäst? Sommaren

44. Kan du åka slalom? Ja

45. Vad har du för utbildning? Barnskötare

46. Tålamod, bra med barn och är alltid väldigt tacksam för allt i livet.

47. Vad gör dig glad? När jag vet att min familj har bra hälsa och är lyckliga.

48. Vad ska du göra i helgen? Min systerdotter ska döpas Inshallah.

49. Vem är din förebild? Min familj, Luis D.Ortiz och Ali Banat.

50. Vad ska du göra när du har svarat klart på alla frågorna? Umgås med min familj.

Hoppas att det fanns några intressanta frågor och svar att läsa. Massa kramar!

Likes

Comments

Tunisien, Inspiration & tips

Min dröm är att en gång få bygga ett hus tillsammans med min man. Gärna i Tunisien nära havet i staden Sousse. Med tanke på att vi är i Sverige 11 månader av 12 under ett år så kanske det hade varit smartare att bygga vårt hus i Sverige? Men jag hade tyckt att det skulle vart mycket roligare att göra det där nere.

Detta är en dröm jag länge haft och jag menar inte på att vi ska göra detta. Men min önskan är att vi någon gång Inshallah kommer att bygga vårt hem från grunden. Tro mig när jag säger att jag är tacksam för allt jag redan har. Pengar och lyx kommer aldrig att vara ett måste för mig. Jag är glad för allt jag har och får hamdoulliah.

Här är lite tankar om hur jag skulle vilja att vårat hus skulle se ut...

Likes

Comments

Familj, Om mig, mina nära & kära, Religion

Jag älskar känslan av tacksamhet.

Jag har hela mitt liv att känna mig tacksam för. Det absolut bästa som finns på denna jord är mina föräldrar. Inte bara för att jag aldrig hade funnits utan dom, ännu mera för att dom har gjort allt. Sedan jag föddes har dom älskat mig, tagit hand om mig och gett mig allt jag behövt. Dom har älskat mig ovillkorligt, precis så mycket som jag älskar dom. Varje natt gick dom upp om jag behövde dom. Det har inte gått en dag sedan jag föddes som dom varit helt avslappnade, för dom har haft mitt liv och mina syskons liv att se efter. Jag är så obeskrivligt tacksam för allting som dom har gjort för oss och gett oss. Ni är fantastiska och jag kommer för all framtid att göra allt jag kan för er. Jag önskar er det allra bästa som ni nånsin kan önska er och många lyckliga år framöver.

Jag känner tacksamhet för att Gud skapat denna jord och allt liv. Utan honom hade vi aldrig funnits. Jag känner även en enorm tacksamhet över att jag hittade min tro. Jag hade aldrig fått den ro i själen eller i mitt liv som jag har nu utan min tro. Jag känner all denna tacksamhet tack vare Gud och hans budskap. Det är en obeskrivlig känsla som jag aldrig trodde fanns tidigare, men att veta att han finns där är en trygghet och lärdom som får mig att se livet på ett mycket mer värdefullt sätt.

Min älskade man Mohamed. Dom säger att när du har hittat rätt person så vet du att det är din livs kärlek, det har jag gjort. Utan några som helst tveksamheter. Min kärlek till dig och din till mig är det vackraste jag sett och känt. Du är en bra, förstående och kärleksfull man på så många vis. Jag hoppas att vi kommer få leva ett långt liv tillsammans med våra framtida barn Inshallah. Jag älskar dig för allt du gett och ger mig. Din trygghet och livsglädje gör mig till en starkare person och fru.

Mina helt fantastiska syskon. Syster, bror och bror. Vad vore min uppväxt utan er? Jag har svårt att tänka mig ett liv utan er. Allt vi gjort och lärt oss tillsammans. Alla minnen vi kommer att leva på tills för alltid. Jag älskar er med hela mitt hjärta och jag önskar er alltid det bästa här i livet. Fantastiska ni!

Det är inte alla som har möjligheten att vakna i ett varmt hem tillsammans med deras familj. Stiga upp och kunna välja vad de ska äta till frukost. Det är inte alla som har hela och torra kläder att ta på sig. Många sover på en hård asfalt istället för en mjuk säng. När jag sitter här hemma i soffan med dom jag älskar runt om kring mig och tittar på vår tv. Vi är mätta efter middagen vi nyss åt. Vi skrattar och har en helt fantastisk stund tillsammans. Förr tog jag det för givet, nu ser jag det som en välsignelse. Ikväll kan jag ta på mig min pyjamas, krypa ner i en varm säng tillsammans med min man och sedan vakna på morgonen för att gå till mitt jobb. Jag är så extremt tacksam för allt. Jag önskar att alla som lider och har det svårt en dag ska få känna den känslan jag har ikväll Inshallah. Ta hand om varandra! Ingen mer än Gud vet när vi en dag ska tillbaka till honom. Ta ingenting för givet. Det är nu vi lever här på jorden, det är nu vi ska ta vara på vår tid här. Klaga inte över någonting som sedan kommer få dig att skämmas, prata inte bakom ryggen på någon, behandla folk som du vill bli behandlad. Ikväll känner jag tacksamhet för livet, Gud, dom jag älskar och för att jag har fått leva ännu en till dag på denna jord.

Alhamdulillah for everything!

Massa kramar!

Likes

Comments

Vardagsinlägg

Jag har det senaste funderat mycket över vad jag skulle vilja arbeta med? Vill jag fortsätta arbeta som barnskötare? Vill jag ha ett nytt arbete? Vill jag studera igen? Vill jag gå tillbaka till mitt gamla jobb i kök?
Min känsla just nu är att jag inte vill fortsätta arbeta som barnskötare. Men det känns konstigt eftersom jag alltid varit så säker på att det var de jag ville arbeta med. Jag trivs verkligen jätte bra med att arbeta med barn. Det är väldigt givande och roligt många gånger. Men min känsla är att jag vill göra något helt annat. Jag vill inte fastna i det arbetet vilket är lätt pga bristen av barnskötare/förskolelärare just nu. Det finns massor med jobb att söka inom det yrket om man bara vill.
Jag har den senaste tiden varit inne i någon form av period som bara säger mig att jag vill göra något helt annat. Jag vill bli duktig på något som jag inte gjort tidigare. Lära mig nya saker, bli inspirerad av andra och inspirera andra. Känna mig viktig inom mitt arbete, ha ansvar över mina egna uppgifter och känna känslan av att "jag vill gå till jobbet". Nu menar jag inte på att jag känner att jag inte vill till mitt arbete. Men jag har inte den där känslan av att jag vill fortsätta arbeta med detta en längre period.
Vi får se vad som händer. Jag har förhoppningsvis många år på mig att komma på vad mitt yrke är. Det är inte lätt att komma på detta.
Ett litet inlägg om mina tankar kring arbete just nu. Många tankar kring detta just nu men jag är glad för att jag har ett arbete. Jag är alltid tacksam för allt vi har.
Massa kramar!

Likes

Comments

Familj, Tunisien

Det är vackert och sprider glädje på ett så fantastiskt sätt. Naturen, omgivningen och människorna. Allt gör det så otroligt vackert. Underbara Tunisien, jag är så lycklig över allt det gett mig och kommer att ge mig Inshallah.

Det kan vara svårt för någon annan att förstå att man kan älska ett ställe så mycket men för mig och säkert många andra så är det så lätt att förstå. Det handlar inte bara om stället i sig men också alla människor som finns där. Jag sitter hemma hos Mohameds farmor en varm vardagseftermiddag på verandan och hon bjuder som vanligt på kaffe, te och kakor. Finns det inga kakor så har hon alltid yoghurt, ingen får gå därifrån utan att ha ätit någonting. En efter en kommer dit och tillslut sitter det minst fem farbröder eller fastrar där, hälften av alla kusiner Mohamed har och hans föräldrar. Det pratas, skrattas och skojas. Detta på en vardag precis som vilken annan vardag som helst. Ingen tänker på arbetet som skall komma imorgon, det är här och nu, inte sen. Att njuta av det som vi har i vår vardag, att ta hand om varandra och skratta. Det är verkligen vardagen i Tunisien.

Har vi ingenting att göra men det kryper i kropparna på oss så finns det alltid något att göra. Mohameds släktingar bor i samma hus, hans kompisar finns alltid nära och mycket är öppet sent på kvällarna. Jag och Mohamed är två personer som inte tycker om att ha tråkigt eller att vara rastlösa. Jag kan sitta ner mer än vad han kan men ofta vill vi hitta på någonting. Det är så skönt att vara i Tunisien för blir Mohamed rastlös så kan han vilken dag som helst ringa till sina vänner, gå ut och ta en kaffe eller bara sitta ute på gatan med dom.

Min svärmor, svärfar och svägerska är helt fantastiska. Jag kunde aldrig tro när jag var yngre att min andra familj skulle vara så bra som dom är. Jag menar det verkligen, jag älskar dom. På sättet dom visar att jag är välkommen och inte bara jag, hela min familj skulle kunna bo där utan problem. Jag var som lyckligast när jag såg hela min familj sitta hemma i Tunisiens vardagsrum tillsammans med hela Mohameds familj. Jag kan inte beskriva den lyckan i ord. Vi hade alla personer som vi älskar allra mest på ett och samma ställe. Jag är så extremt tacksam för mina två helt underbara familjer, det är de finaste man har.

Jag saknar Tunisien och det vet så många redan om. Hade jag haft möjlighet till det så hade jag kunnat bo där nere. Vi får se vad som händer i framtiden. Med detta sagt så menar jag inte att jag inte älskar mitt egna land för det gör jag. Vi har det otroligt vackert här under våren när allt blir grönt och alla de andra årstiderna är fantastiska. Jag föddes här och jag är obeskrivligt tacksam för allt som hänt under hela mitt liv. Men Tunisien har fått mig på fall och jag älskar stället så mycket. Jag tänker på det ofta och ville skriva ner mina tankar.

Massa kramar!

Likes

Comments

Familj, Sverige, Vardagsinlägg

Här sitter jag, Mohamed, mamma och Emil i soffan och tittar på Parneviks. Ja nu är vi alltså hemma från Sälen sedan några dagar tillbaka. Vi fick tyvärr åka hem en dag tidigare p.g.a sjukdomar. De första dagarna var alla friska och krya, det var soligt och lugnt. Sedan gick något virus runt i stugan och alla förutom pappa blev sjuka. Men självklart var inte alla sjuka samtidigt utan det var olika dagar. Jätte tråkigt men vi åkte skidor så mycket vi kunde iallafall. Jag, Mohamed och pappa åkte ut sista dagen men den kvällen sen låg jag med frossa i soffan. Det var det värt i vilket fall för jag kan bara inte sitta i stugan sista dagen och veta att det är ett helt år till nästa gång.

Jag har varit hemma sjuk/ledig under två dagar nu. Så idag tog jag mig ut i solen och träffade min storasyster med hennes dotter Ebba på stan. Vi hade en jätte mysig dag tillsammans. Fika, shoppa och promenera. Vi träffade även min storebror på hans jobb som ligger mitt i stan. När jag följt henne till stationen så gick jag sedan för att handla lite till innan Mohamed kom in till stan när han hade slutat arbeta för dagen. Vi åt middag på en Thai restaurang och åkte sedan hem. Det har verkligen varit en jätte härlig dag och jag önskar att man hade flera sådana vardagar i livet. När man bara kan njuta, umgås med dom man älskar och göra det man vill.

Nu är jag super trött och kommer nog att lägga mig i sängen för att sova snart. Jag är ganska dålig på att gå ner till sängen i tid men idag blir jag nog allt verkligen i god tid. Det blir nog till att lägga sig och drömma sig bort till sommaren med palmer, sol och hav. Haha!

Massa kramar! 

Likes

Comments