Header

Tipselitips! Fina och varma tofflor. Jag knep mina för halva priset på Stadium outlet 👌🏼

H u s h p u p p i e s

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De här shortsen är så bra! Ett par favoriter som återkommer. Jag har köpt de till Stella två år i rad nu. De är mjuka, stretchiga, bara att dra på. Men framförallt så är de längre i modellen. Jag gillar det! Tycker kortare shorts är fint det med, men ibland är de här mer praktiska och känns inte lika "kalla" om vädret är sisådär. "Modellen längre" kan vara lite svåra att hitta, men dessa hittas på Kappahl, just nu till kanonpris på rea. Jag har laddat inför nästa sommar, yepp! Ett par blåa som tidigare, och ett par riktigt härligt rosa.

Likes

Comments

Sedan ett par år tillbaka går jag som oftast (när vädret tillåter) i ett par TOMS. Jag har hunnit slita ut ett par totalt och köpt samma favoriter igen samt ytterligare ett par, jag älskar dem! Otroligt sköna, snygga OCH grundaren har ett fantastiskt ändamål med försäljningen av dem. För varje par sålda skor skänker TOMS ett par skor till ett behövande barn.

Nu har även Stella fått sig ett par och hon verkar tycka om de lika mycket som jag.

Likes

Comments

I går var det måndag, men kunde lika gärna varit söndag. Efter ett par veckors jobb och förskola återgår vi till slappar-mode i några veckor till och tar dagarna som de kommer.


Likes

Comments