Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Eftersom inget speciellt har skett har jag inte heller orkat skriva. Nu är de i alla fall söndag. Sista dagen på helgen. Min helg har varit helt ok, trodde dock att den skulle bli bättre. I fredags for jag och Josefin på artonårs fest som var helt ok. Vi fick skjuts hem av två vänner. Drog till donken och sen vidare till Josefin. Sen blev de lördag. Vaknade upp hos Josefin, vi gjorde amerikanska pannkakor och såg lite tv innan jag fick skjuts hem av mina föräldrar. På väg hem hände en sak. En bil framför oss blev påkörd. Mina föräldrar sprang ut och mamma ringde ambulansen. Som tur var klarade sig människan i bilen, men fick åka till sjukhuset och den andra människan i bilen klarade sig utan skador. Usch, de var verkligen inte en rolig syn. Blev rädd och började nästan gråta. Förutom den hemska upplevelsen igår var resten av min dag dö tråkig. Degat i sängen hela dagen, sovit då och då och varit uppe och ätit lite. Somnade väldigt tidigt igår också, kring 10 tiden.

Idag är de söndag WIHO. skola imorgon. Nej, inte alls roligt. Får se vad dagen bjuder på, hoppas något roligt men de tror jag knappast.


När lektioner är tråkiga tar man fula bilder 

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Min dag har varit en föreläsningsdag. Först på morgonen var vi på en föreläsning i en iskub. Han berättade lite om hur de byggde den, is instrumenten och lite annat. Tyckte de inte var jättekul plus blev de kallt, men fint var de. Vid tolv vart det en till föreläsning på skolan som handlade om spelproblem som var mer intressant. De berättade om sina problem och hur de kom över problemen.

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Josefin ska bli klar med filmen så vi kan åka till henne. Ha en fortsatt trevlig dag alla!

Likes

Comments

Min helg har varit riktigt bra. Nej, skoja den har varit seg och tråkig. Min helg började redan fredag morgon. Låg i sängen och sov i princip hela dagen, kroppen orkade inte ett skit, de enda den ville var att sova. I lördags hade jag inte mycket energi, huvudet gjorde ont till och från och samma sak med magen. Idag är jag piggare, har kunnat äta bättre än de två dagarna men magen gör fortfarande lite ont . Vet inte vad som hände med min kropp helt plötsligt. Men, men imorgon drar jag till skolan om jag nu inte vaknar upp och fortfarande mår dåligt men de tror jag knappast.

De här är anledningen till dålig uppdatering. Inte så kul att skriva varje dag att jag har degat framför datorn/tv:n hela dagen. Hoppas ni andra har haft en toppen helg!

Funderar förresten skaffa ungefär den här längden av håret, bra ide eller ska jag slänga iden i soporna? 


Likes

Comments

Vi var hos en proffsfotograf på morgonen. Fick lärare mig massor av saker på två timmar som jag inte skulle få lära mig under mitt gymnasietid. De var en hel lärande om ljus som jag aldrig tror min fotolärare skulle ens nämna, när han endast är fokuserade på gyllene snittet. Visst de är bra att kunna de, men det finns massor annat att lära sig. Allvarligt talat hoppas jag inte jag får han i foto 2 eller i text kommunikation. Nog om det. Dem där två timmarna var fruktansvärt lärorikt, de var tröttsamt att lyssna men jag fick in en och annat. Direkt efter skyndade jag mig hem för att äta och gå ut med hunden innan jag drog till skolan för att ha en lektion. Efter min lugna och korta drag blev de lite shopping innan jag begav mig hemåt. Nu underkvällen har jag legat i stort sett hela kvällen i soffan framför tv:n men även hunnit med lite träning här hemma. 

Likes

Comments

Så här såg jag alltså ut innan träningen. Taggad upp till 1000. Men när jag kom dit, hade dansat lite kände jag vars är min energi som jag alltid har? Inget gick heller något vidare. Vi gjorde stegvariationer som inte ville sätta sig på plats. Surt. Riktigt surt, jag som har varit taggad hela dagen. Kanske för taggad, vem vet? Var även en vit blekfis innan träningen (två nedre bilderna). Nä, vet inte riktigt vad som hände med camen där. Den ville väl att jag skulle se ut som ett spöke.

Imorgon ska vi till Norrbottens museum till någon proffsfotograf. Sen blir de att skynda sig hem och käka innan jag troligen drar tillbaka till skolan för att ha historia. 

Likes

Comments

 En av dagarna åkte vi till Puerto the mogan. Gick runt på en marknad där och sedan i själva området.

En annan dag hyrde vi en bil och for upp i bergen.Berget ni ser är Teneriffa. Rätt fränt att vi kunde se de så klart. 

Likes

Comments

Usch, jobbigt kallt ute. Fryser av mig benen och ansiktet varje gång. Längtar verkligen till sommaren. Att få bada, sola, sena sommarkvällar, blir 18, festivaler, grilla med mera. "Bara" fem månader kvar.

Sovmorgon till 10.20 idag som alla andra tisdagar. Älskar sovmorgnar. Hinner äta frukost i lugn och ro, fixa mig utan att stressa och bara ta de lugnt. Dock går jag till fem vilket är mindre roligt. Men, men bara att bita ihop. Kom för ett tag sen från lunchen. Maten var mindre än ok. Köttgryta som bestod av 80 % sås och fett. Ibland brukar den vara bra, men vissa dagar blir de bara lite mat och sen äta sig mätt på mackor, som idag. Min skola är verkligen inte den enda skolan som får dålig lunch. Alla borde få bra lunch, hjärnan ska ju kunna arbeta flera timmar. Aja, nog med det. Snart blir de redovisning inför klassen. Jag är inte personen som är rädd att stå och redovisa vilket känns skönt. En del har ju väldigt svårt, men de bästa sättet att börja i mindre grupper och sedan öka upp sig och göra de flera gånger så man blir van och känner sig trygg.

Glöm inte att kramas idag, de internationella kram dagen idag 😉


Likes

Comments

Har varit chokladsugen hela dagen och gissa vad jag helt plötsligt fann i skafferiet, jo choklad. Förstår ni min lycka? Så gissa vad jag just nu? Jo äter choklad och de har aldrig smakat godare. Min kväll blev från trött och seg till en bra och lycklig kväll. 


Likes

Comments