Nu har jag glömt uppdatera på ett bra tag! Men har haft fullt upp faktiskt och har inte fått i tanken att slänga in ett blogginlägg, men nu tänkte jag uppdatera lite iallafall, har inte haft så mycket att göra idag, har bara varit i skolan änsålänge och busat med leona här hemma och ätit paj som mamma bakat idag! Ska se senare ifall jag ska till mikael och hälsa på en sväng, tog ialla nån bild nyss så här kommer dem :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejhej! Har slarva lite med bloggningen, men har inte haft så stor lust nu när jag haft sånna jävla smärtor överallt :(

Iallafall, idag har jag bara knaprat smörtlindrade och druckit en jävla massa hostmedicin! Great!

Nå får väll glädja mig åt att snart kommer det ännu en bebis och gosa o krama på :)


​Hur vacker syster får man ha!?

Såå fina bilder! 

Ska iallafall fortsätta dega mig och 'nätshoppa' 

hur går eran tisdag so far? 


Likes

Comments

Hejhej alla babes!

Lördag nu och planerna för ikväll blir att ta några bira och köra runt ;p

sååå, har passat på att sminka mig lite snabbt, vad tycker ni? om ni vill veta vad jag har på my face, så lämna en kommentar så kan jag såklart berätta för er ;)

Jaaa, men det blir säkert en trevlig kväll!

Tröjan är från HM och jag har mina svarta freddys på mig idag!

Nå vad ska mina babes hitta på idag? let me know, och som alltid, i would die to know ;) !

Likes

Comments

Hej,hejsan jomenvisst, nu vart det lördag helt plötsligt' igår vart det ändrade planer för min del, det blev att vara chaffis så passade på att dricka några öl med ebba till och med.
Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända, blir kanske att bara sitta o spela och titta på någon film, eller så kanske man tar och dricker idag! Ja vart ska denna lördagen ta vägen då? Är dock sjukt sugen på frukt,juice ,och smoothies i alla dess former ;)

Hur går eran lördag so far? än en gång, i would die to know ;p

Likes

Comments

Jahaja, Nu tänker väll ni som vet om att jag bloggat mycket när jag var yngre, vart tog du vägen? Jo, det ska jag ta och säga nu, jag har glömt bort att jag haft en blogg! haha, Iallafall, tänkte ta och börja blogga igen då jag behöver något 'bindande' och att ha en blogg är ju lite som en dagbok, och jag lovar ska försöka uppdatera med bilder i varje inlägg, iallafall på dem inlägg jag gör på datorn.

Nå då går vi i andra tankar, vad händer denna fredagen då för mig? nej inget, inget alls, ska väll bara ta och mysa ner mig och titta på en film idag, (har dock lite lust att sminka mig och dricka??) Men systemet stänger om en timme o dit hinner jag inte på lååånga vägar, får försöka tigga fram mig lite vin från andra håll ;) Iallafall, hur går eran fredag? Vad ska ni hitta på idag? I would die to know ;p Hade nog gett lite av allt för att få sätta mig ner och spela, menmen, exet tog allt när han drog sin runda iväg, nååja, it is what it is, får leva med att inte kunna skrika på lamersgamers, det som gör mig så lycklig!!!!


Lämna gärna en kommentar om vad ni ska hitta på idag! (Som jag redan frågat men övergick i andra tankar)


Muumss

Likes

Comments