Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta veckoslut skulle jag tävla både lö&sö. På lördagen i första klassen tappade hästen skon, och där blev det då med en 4e plats. Harmar att betala i onödan för två klasser...
Nå då har det istället blivit lite shopping och restaurangmat hela veckoslutet. Hittade två jätte snygga rockar och en tröja och från medeltida marknaden köpte jag tvålar.

Likes

Comments

Forever Living har varit ett kännt varumärke för mig i flera år. Mamma köpte hem av drickan, propolis creme och gelly. Redan då förälskade jag mig i produkterna. Nu har jag varit med i "teamet" ett år och ångrar det inte! Har det som sagt mera som en hobby och köper själv av dem och säljer åt endel kompisar och familjen. Har prövat nästan hälften av allting som finns i sortimentet och har gillat hittills varenda en produkt, mäst drickan och den lämnar jag aldrig!

Aloe vera gel: Dricker en slurk varje morgon, på vintern lite mera. Det tar en tid före resultaten börjar synnas, själv märkte jag att huden blivit bättre och mina magproblem har försvunnit, tack vare drickan. Drickan är också den mest sålda produkten. Den finns i persika, berry nectar smak och en som är osmaksatt.

Forever daily: Kastade alla vitaminer i roskisen efter jag börjat med denna. Daily är pressat från riktig mat till en vitaminrik tablett och sugs bättre in i kroppen än alla "fejk" syntetiska vitaminer som säljs i butiker och apotek.

Forever Therm: Koffeintablett, brukar fotas ta en då jag känner mii riktigt trött eller ska iväg och träna. Känner nog en stor skillnad!

Aloe First: En multitasker i flaska. Använder den hemma och i stallet. Själv använder jag den om jag brännt mig, sprayar det på kroppen och i håret eller använder det som ansiktsvatten. På hästen fungerar den bra som "show and shine" eller som emergency spray till myggbett och sår.

Aloe Ever-Shield: En deodorant alla borde använda. Den har mild doft och är aluminium fri.

​Aloe Propolis Creme:​ Bästa cremen ever. Händer, fötter, ansikte, alla torra ställen you name it. Eftersom den är aloe vera baserad och inte vattenbaserad så sugs den djupt in i huden och låssar inte från händerna då man tvättar dem. På hästen använder jag den på sår och mugg i benen.

Forever Aloe Scrub:​ Ansikte och kropp. Den torkar inte ut huden och scrubkornen är pressat jojoba olja och inte plast. 

Forever Marine Mask:​ Mjukar upp huden och är en min favorit.

Aloe Vera Gelly:​ Växten i en tub, bästa aloe vera gel jag provat. Den klibbar inte, sugs in i huden snabbt, den är fräsch och hjälper jätte bra till myggbett och bränd hud tex.

Aloe Heat Lotion:​ En vän för en tränare med sjuka muskler.

Aloe MSM Gel:​ Använder oftast msm tillsammans med heat lotion, funkar!

Aloe Moisturizing Lotion:​ Använder den mäst på ansiktet, den är super bra under mejk. 

Likes

Comments

​På söndagen stack jag med tåget till mummu&mofa som bor i Kuopio. Övernattade där och på måndagen körde vi till stugan i Nilsiä. Har inte varit där på jätte, jätte länge. Så helt skönt att koppla av för några dagar, dessutom hade jag tur med vädret och fick lite färg på huden! Jag hann läsa en intressant bok, göra en skoluppgift som jag haft påhängande för länge, äta glass och god mat, bada bastu och dricka breezers. 

Stugan är jätte gammal, över 100år och det är också munmus barndomshem. Gamla människor känner ennu till det som skomakarens hus, eftersom mummus pappa var en skomakare. Alla hans gamla trämodeller och skor finns ennu kvar på vinden. Det finns också en massa andra gamla saker som inte har något värde i pengar, men de har känslovärde. Jag hoppas att få ärva det nån gång i framtiden, eftersom jag har stor respekt för det mina förfäder har gjort för arbete på gården nån gång för länge sedan. 

Likes

Comments

Åbo. En stad jag nu förälskat mig själv i. Igår när jag var ute på å båtarna med några kompisar, hade jag sån flow. Vi satt uppe på båten och hade god utsikt, god öl och bra musik i bakgrunden blandat med sorlet av alla människors glada prat och skratt. Där satt jag småfull och lycklig och beundrade utsikten. En skimrande å av alla ljus, gatorna fulla av människor, gröna frodiga träd och där bakom dem såg man den vackra domkyrkan resa sig. Och man känner djupt i skinnet att sommaren är helt utanför dörren. 

Mera av dessa kvällar, tack!
Likes

Comments

Mitt namn är Linda och jag fyller 22år i höst(hjälp så åren flyter på..), och jag är ursprungligen hem från en liten by som heter Lappträsk. Jag har växt upp på en bondgård bland katter, grisar och traktorer. En eldig tapper själ med mylla under naglarna och glamouren långt borta från klädstilen, men med glimten i ögat.

Efter alla om och men har jag hittat min väg till vackra Åbo. Här studerar jag företagsekonomi och rider och tävlar med min häst, Louis. Tränar på gymmet och njuter av studielivet med mina kompisar. Ibland kanske lite för mycket och för häftigt. Men det som man inte minns har inte hänt, okej?

Kommer att från jämna till ojämna mellanrum blogga om mitt vardagsliv, häst, träning, skönhet och hälsa.


Likes

Comments