Igår var Malin här och tränade Raya på min provisoriska terrängbana. Raya som inte har gått terräng sedan Sättjära var givetvis SUPERTAGGAD! Och flög över hinderna, hon blir som lite stark när hon kommer igång som det kanske syns.

Bästa Raya agerade sedan barnhäst och lät Malins dotter skritta av henne, hon är helt fantastisk min fina fux. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Photos, Vardag

God kväll. Jag, mamma, pappa och Nome har precis kommit hem efter en dag i Ramundberget. Eller ja..det skulle inte ta hela dagen men pappa insisterade på att vi skulle åka 8 mil "genväg"..8 mil grusväg. Så nu kan jag varenda meter från Hede till Mittådalen..

Framme i Ramis så käkade vi lunch och tog sen sittlifter upp till toppen. Nome fick såklart också följa med 😌 Han var väl inte lika imponerad av färden haha.
Toppen bjöd på strålande sol och vacker vandring ner för backarna 👍🏻

Likes

Comments

Vardag

Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag barndomshemmet. Det är så skönt att vakna på morgonen och inte ha några måsten. Att få vakna och känna sig utvilad. Alla djuren är hemmastadda och harmoniska, de njuter lika mycket som jag.
Jag lägger upp dagen precis som jag vill. Rider, äter nå gott, tränar hundarna, tar promenader, pysslar på gården och bara njuter. Låt denna semestervecka vara för evigt!

Likes

Comments

Häst & Ridning , Photos

Igår fick tre lyckliga hästar åka på sommarbete hemma på vallen. Det är ren och skär lycka att se dem så glada. Det är tomt här hemma i Sveg men på måndag träffar jag mina hjärtan igen ❤️

Likes

Comments

Photos, Vardag, New In

Att få sluta tidigt och kunna ta sig tiden att ta en låååångpromenad med Nome var guld värt. Ännu bättre blev den när solen nästan tittade fram och jag kunde inviga min nya tröja från Lager 157. Så soft och skönt material! Att rekommendera.

Likes

Comments

Vardag

De senaste månaderna har gått i 320..och nu har jag börjat reflektera lite över min vardag. Jag tror inte att det går en enda dag utan att jag stressar. Jag stressar alltid över något. Vilket har lett till att jag drar mig för att umgås med vänner, för att jag känner att tiden inte finns. Jag är ofta irriterad och introvert, sover för lite och dricker alldeles för mycket kaffe. Äter dåligt då tiden inte finns för ordentlig matlagning.
Jag har flera vänner som gått in i väggen och vi har inte ens fyllt 30. Det är ju inte riktigt hållbart. Varför stressar unga så mycket egentligen? Varför kör man med sig själv tills man stupar? Vem tjänar på det? Haha jag är ju medveten om allt men gör inget åt det.

Likes

Comments

Photos, Vardag

Årets första och riktiga sommarkväll. Jag, Kevin och Nome tog en dejtnight nere vid vattnet i sällskap av bröderna Hammargård och Joel. Vi grillade "grillbilar" njöt av solen och försökte få Nome att simma. Sånna kvällar lever man länge på.

Likes

Comments

Photos, Vardag

Hej. Har midsommaren varit fin? Min var kall men ack så bra!
Knytkalas i goda vänners lag med kubbturnering som avslut

Likes

Comments

Häst & Ridning , Photos

Nu är vi hemma igen efter två fullspäckade dagar. Jag är så dränerad och påfylld med energi på samma gång. Raya har gått som en klocka och jag är så så så tacksam för denna häst. Hon sköter sitt jobb utmärkt och vägleder mig.
Här är en rejäl bildbomb från våra dagar i Sättjära.

Likes

Comments