Vardag, Photos

Sovmorgon, brunch och han. En perfekt söndag ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

INSPO, Vardag

Genom åren så har jag lärt mig att lära av andra. Att allt bra jag ser hos andra vill även jag kunna ge tillbaka. Att stå upp för mig själv, att vara ödmjuk, att vara självkritisk, jobba hårt, föregå med gott exempel, vara kreativ, inte låta mig knuffas undan, stålsätta mig i det jag vet är rätt, steppa in när något är fel, inspirera andra, vara storsint.
Detta är saker jag ser hos så många. Förebilder, vänner, kollegor, främlingar och familj.

Vilka inspireras du av? Och av vilken anledning?
Summan av det hela så ser jag upp till människor som krigar för sina drömmar, om det så handlar om ett mål inom karriären, en tävling med placering, en utmaning utöver det vanliga, bli frisk och hel, övervinna en rädsla, starta eget, slå sig fri från andra. Det spelar ingen roll men att stålsätta sig och köra järnet för att vinna inspirerar mig.

Likes

Comments

Häst & Ridning , Photos

Sovmorgon, en nystädat lägenhet, nybakade bullar, och uteritter med båda hästarna. Dessutom sol!! Ja det har varit en riktigt bra lördag helt enkelt. Fick mig en jättefin tur med röding idag också med sällskap av Rebecka och Molle. Minns inte sist jag red ut i dagsljus. Så härligt!

Likes

Comments

Vardag

Min kära mamma och syster kom med den britsarna idén om att vi skulle åka på dagspa idag. Jag själv unnar mig aldrig sånt och tar mig definitivt inte tiden att göra sånt här. Så det var så skönt och behövligt att få åka iväg och rå om sig själv lite. Kvalitetstid med mamma och Linnéa sker inte heller så ofta nu för tiden..tyvärr.

Vi åkte till Frösö park och spade under dagen. Det började med en himla fin brunch. Rekommenderas verkligen! Och sen spa för hela slanten. Jag tog en massage och mamma och Linnea körde på ansiktsbehandling. Då resten av familjen är i Italien för tillfället så blev det en tjejdag.

Depåerna är laddade och snart är det dags för en ny vecka.
Ta hand om dig!

Likes

Comments

Häst & Ridning

Löshoppning fyllde ut hela förmiddagen för min och hästarnas del. Både skötte sig jättebra och vad jag vet så var det dessutom Myggans första gång. I vanlig ordning så tycker han att allt är superkul! Fina killen!
Dessvärre blev inte bilderna av någon superkvalitet men man ser ju att pollarna kan hoppa i alla fall 😏

Likes

Comments

Häst & Ridning

I lördags gjorde jag och Raya debuten som ekipage. Det gick inte så bra men det var en bra dag att öva på. Nu vet jag med klarhet vad vi måste träna på i vinter och vi har satt en lägsta nivå.
Skönt att vara på hemmaplan första gången vi tävlar. Lite rutin på det här så blir det nog bra.

Likes

Comments

Photos, Vardag

Idag fyller min fantastiska mormor 80 år! ❤️
Men vi firade henne redan i helgen som var. Hon firades med kryssning och trerätters. Här är några bilder från vårt dygn i Finland

Likes

Comments

Häst & Ridning

Hallååååååå. Sitter här nersjunken i soffan med igentäppta bihålor och snörvlar. Helgen flög förbi i vanlig ordning och denna gång har den helt inriktad på hästar.
Jag och lilla röd åkte ner till Delsbo igår, i sällskap av Agneta och Jacks, för en hel helg med markarbete/hoppning.
Lördagen gick superbra. Hon kändes mjuk och fin och hon var med mig hela vägen. Läs; jag gjorde rätt hela tiden. Hon kunde till och med stå i transporten helt själv i 20 MINUTER (!!). Det är rätt bra för att vara fuxen..

Idag var vi inte riktigt på samma plan. Det började med att hon blev stressig i transporten och stod mest och skrek. Onödigt irritationsmoment..
Sen kom vi aldrig riktigt i fas, eller rättare sagt jag kom aldrig i fas. Men som det tidigare sagts idag så måste jag lära mig fokusera på det som gick bra för att kunna utvecklas.
Lite mer rutin på det här så blir det nog bra.

Nu ska jag kurera förkylningen ✋🏼

Likes

Comments

Photos, Vardag, Häst & Ridning

Long time no see. De där tre ovan tar upp all ledig tid och i vanlig ordning så hamnar jag efter här.
Sedan Spanien så har veckorna flugit iväg. Oktober står inför dörren och dagarna blir kortare. Ursh haha.

Annars då, vad händer. Jo Nome är sjuk. Troligen magkatarr så han medicineras för det tills vidare. Magic är på banan igen och utbildningen fortgår.
Raya och jag är anmälda till vår första tävling tillsammans och ska snart iväg på träningshelg. Så kul! Utöver djuren så rullar vardagen på, jobbar i vanlig ordning och Kevin är med på ett hörn han åh 😉

Likes

Comments