Nu när man börjat inse att det snart, väldigt snart bär iväg mot solan igen har jag nu börjat ta tag i lite läxor igen för att beta av lite innan skolan börjar imorgon. Därför blir det nu ytterligare lite läxa och till det värm choklad för att göra det aningen lättare ;)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Har som ni säkert märkt inte uppdaterat på flera dagar nu, har varit i Stockholm hos min syster ända tills igårkväll då jag kom hem vid 8.30.

Har varit supermysigt och superroligt allt ihopa där, har shoppat en del också vilket är ett måste de få gånger man kommer dit. Tillbringade fyra dagar där med god mat och roliga aktiviteter för att sedan ta tåget hem själv igår fyra timmar ungefär.. Inte jättekul precis. Har i alla fall fått komma tillbaka till mig egen säng igen och idag träffade jag även Emma och vi drog till Väla en sväng och åt och gick runder lite där. Har varit ett superbra lov och vill inte ens tänka på att det bara är en dag kvar nu och att läxorna måste göras lite imorgon. Men tar vara på dagen imorgon med först och främst :)
Hoppas ert lov med varit bra!
Likes

Comments

God fortsättning! Efter en rolig kväll igår sitter jag nu på snabbtåget med fem timmar framför mig mot Stockholm!! Ska blir riktigt kul verkligen och jag börjar nästan bli pigg nu igen efter igår, hahah :)
Hoppas ni har
En bra början på det nya åket och att detta året blir lika bra som förra eller bättre än förra för er alla!! 💕

Ni får några bilder från nyår här nu också!

Likes

Comments

Ett tidsinställt inlägg till er nu klockan tolv eftersom att inget internet kommer att fungera klockan tolv som vanligt då alla ska skriva samma sak exakt samtidigt! Vet inte heller om detta kommer att kunna komma upp i och för sig, men hoppas att det funkar i alla fall.

Önskar er ett gott nytt år!!! ❤

Likes

Comments

Året som gått är snart slut och ett nytt år kommer att börja. Jag tycker att detta året varit super! Inte mycket tråkigt har hänt utan det har helt enkelt varit ett bra år! Kommer ikväll åka hem till kompisar för lite firade av det nya året, som förhoppningsvis ska bli ännu bättre än detta!

 Jag har valt att göra en lista med 11 saker jag gjort under detta året:

1. Varit på ön Menorca för första gången! (och förhoppningsvis inte sista)

2. Har sett one Direction live!! Wow

3. Gått ut nian

4. Har börjat gymnasiet & redan gått en termin i ettan

5. Började gymma i år

6. Har för fårsta gången haft en "2014 memories" burk där jag lagt viktiga saker. ( ska uppnå den då året är slut ;))

​7. Köpt en apple dator ;)

8. Bloggat något bättre än förra året, tror jag i alla fall

9.Börjat blogga på nattstad/nouw istället för bloggplatsen

​10. Sett Charlotte Haid-Bondergaardens klinik

​11. Varit jultomte :DLikes

Comments

Pictures: we heart it
Collage app: PicLab


Likes

Comments

Julen är över men istället faller nu snön där ute och det är äntligen ,minusgrader också så det lägger sig även. Imorgon hoppas jag på  att vakna och kunna titta ut och se ett tjockt snötäcke ligga på gräsmattan och fullt med snö finnas längs med fönsterkarmen..💗 ​

Likes

Comments

Alla på youtube lägger nu en efter en ut sina videos på vad de fick i julklapp och många älskar det, men som Terese Lindgren (som många av er säkert vet vem hon är) sa i en av hennes senare videos så är det inte alla som tycker det är lika kul. För det finns alltid de som inte är lika lyckligt lottade och får lika fina och många presenter, jag tycker det är starkt att någon tar upp detta för det är ett stort problem som bara växer!

När man var yngre framförallt berättade man för alla vad man fick och redan då var det jämförelser och säkert många som kände sig tvungna att ljuga för att de inte fått lika mycket eller lika fina saker. Idag finns det dock inte bara jämförelsen bland kompisarna utan också på youtube där alla lägger upp sina fina julklappar. Jag såg igår en tjej vid namn Josefin Olsson som där istället för att lägga upp alla julklapparna valde ut fem av just denna anledning. Jag tänker göra samma sak här på bloggen fast med bilder då eftersom att det är en blogg ;)

  • Den första saken jag tänker visa er är en pyjamas som jag verkligen älskar! Pyjamas är nog det man oftast får på julafton för mig i alla fall, och det är alltid lika uppskattat för det är alltid något man behöver men i mitt fall i alla fall närstan aldrig något jag köper själv. Förmodligen eftersom att det är ganska trist att köpa själv tror jag.


  • Andra saken jag vill visa är en plånbok, som jag även önskat mig. Den är från DKNY och jag verkligen älskar den! Jag behövde verkligen en ny med tyckte jag ;)
  • Tredje saken, och största saken är en egen skrivare. Tycker att det ver en super bra idee av pappa eftersom att jag nu kommer kunna skriva ut själv och kopiera själv. Det är inget speciellt med den precis utan den är väldigt enkel men för mig som mest behöver det nu till skolsaker och inte så mycket annat så fungerar den prefekt!
  • Fjärde, en mössa! Har behövt en ny mössa ett tag detta året och därför önskade jag mig det i julklapp och fick denna fina mössan från Odd Molly som jag älskar!!
  • Femte och sista saken jag kommer visa är Victorias Secret saker, nämligen en body lotion och en parfym båda i lukten Sheer Love, och de luktar såå gott! Har sedan tidigare inte jätte mycket av Victorias Secret faktist och en parfym är ju nästan bättre än en body mist eftersom att de luktar längre ju.

Där har ni fem av mina julklappar som jag fick detta året och stort tack till alla som gav mig dessa fina julklappar med!!​

Likes

Comments

Har inte gjort mycket under hela förmiddagen och inte heller på ett tag efter det. Jag och mamma drog till en parkering sen och jag fick övningsköra lite både där och på lite vägar runt om. Tycker det är riktigt kul! Men det är också svårt och ganska pirrigt, man vill inte göra fel lixom. Men för er som ska börja eller har börjat så blir det moterstopp en hel del ibland asså, åtminstone för mig i små backar och liknande då jag ska börja köra igen ;)

Vi gick även ner lite till stranden en bit för det var en otroligt fin solnedgång! Det ända är väl att det är ganska trist att se solen gå ner redan klockan fyra då man har så mycket av dagen kvar! Nu är det redan ganska mörkt ute och jag är inne igen. Kommer förmodligen inte göra så jättemycket mer idag men kan bli lite biljardspel eller liknande ;)

Förresten kan inte glömma det viktiga! Vi har snö nu!! Inte mycket men ändå tidigare under julen har det bara ösregnat så man får vara glad för det lilla!
Likes

Comments

Hej! Är inte jätteduktig på att uppdatera på bloggen på sistone. Har varit mycket julfirande tidigare som jag skrivit och igår blev det överrasknings babyshower för min syster! Bakade därför Woopies som jag tror att det hette i alla fall, men det är ganska precis som makarons så inte precis någon skillnad där.

Efter nyår är det även så att jag bokat in att hänga med dem upp till Stockholm några dagar. Så under den tiden kan det bli lite färre inlägg igen, men bara jag hinner göra lite tidsinställda innan så kommer det fylla upp tomrummet så länge. Samtidigt som jag ska försöka blogga någonting varje dag med!!
Likes

Comments