Header

Hej på er bästa! Här om dagen var Annica hos mig igen och fixade naglarna jag glömde ta en "före" bild men dessa gjorde jag för denna gång iaf! Jag ÄLSKAR dom här!!!!! Svart med vitt chrome!!! dör va snygga dom blev! Eller vad säger ni? ❤️
Snodde en bild på Annicas blogg där man ser naglarna från en annorlunda vinkel :)

PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon bästa! Hoppas du sovit gott! Det hoppas jag att jag gjort! Detta inlägg är nämligen tidsinställt. Tänkte bara kika in här i förväg då jag ska jobba hela dagen mellan 9-19 och kommer inte ha tid att blogga nåt!

Jag har gjort några tidsinställda inlägg så Kika in här senare om ni vill :) bla bilder på Annicas nya naglar!

Ha en underbar FREDAG!!
PUSS!

Likes

Comments

Just nu söker vi fler nagelteknologer till salongen!!
Jag söker dig som är:
Utbildad nagelteknolog
Driven
Social
Serviceminded
Villig att jobba hårt
Vill jobba heltid

Du betalar ingen hyra utan du får en provisionsbaserad lön. Vilket innebär att ju mer du jobbar ju mer tjänar du och jag fixar kunderna åt dig. På detta sätt behöver du aldrig oroa dig för om du kommer klara av att betala hyran. :)


Maila mig till info@missfancynails.se för att boka ett personligt möte! Har du frågor får du gärna skriva dom i kommentarsfältet!

Likes

Comments

Grekisk sallad och omelett på två hela ägg och en äggvita!

Nä hörni!!!! Nu är det fan dags att sätta lite fart här! Igår efter att jag varit på salongen så åkte jag till gymmet. Jag har inte tränat på säkert 4-5 v nu pga min jäkla sjuka som vägra gå över!!

För några månader sen körde jag och min pt Pischa igång ett projekt. Jag skulle komma i min bästa form någonsin! På 8 v skulle jag äta strikt och följa ett träningsprogram. Det gick ganska bra! Jag fick helt ok resultat. Men som alla andra med barn vet är att livet kommer imellan då och då.

Vissa nätter hade jag inte fått nån sömn och då var dagens träningspass bara att skippa. Man får helt enkelt gör så gott man kan!

För mig har kosten varit en stor bov i det hela! Jag har alltid skött maten väldigt bra men sen jag fått barn(förutom första 8 månaderna då åt jag super strikt) så har jag inte varit lika duktig. Jag är helt övertygad om att det är tröttheten som spelar in där! Är du trött så söker du efter kickar som piggar upp = socker!!

Men nu mina hjärtan är det nya tag som gäller och jag tänkte dela med mig av min plan här! Du kanske också behöver en kick i baken, i så fall får du gärna hänga på mig!! :)

Planen:

Periodisk fasta: jag kommer vissa dagar i veckan börja första målen mat kl 12.00 tidigast. För att låta kroppen rena sig själv och verkligen göra slut på energidepåerna.

Jag kommer känna själv när jag behöver äta tidigare och inte.

Kosten kommer vara så ren som möjligt! Mycket protein och sallad, kolhydrater i form av spannmål i samband med träning. Annars kommer kolisarna från grönsaker.

Dryck : vatten. Kaffe. Te

Jag ska ligga på ca 1500kalorier /dag
Jag kommer använda mig av appen lifesum för att hålla koll på det.

Detta får jag absolut inte äta: godis, snabbmat, läsk, saft, bars! Även proteinbars.

Jag har mätt som ni ser på bilden, midja (runt love handles inte ovanför för där är jag väldigt smal. Vissa mäter där av nån konstig anledning? Fettet sitter ju nedanför. Armar, och lår.

Jag kommer varje söndag mäta och fota.

En dag i veckan får jag äta vad jag vill! 💜


Någon annan som behöver en nystart!?

Likes

Comments

God morgon vackra! 💜 hoppas ni mår bra! Jag börjar vänja mig vid att få sova till 09.00 nu känner jag! Börjar sakta men säkert känna mig som människa igen! :) utan sömn blir man ju så snurrig. Jag har på nåt sätt vant mig att sova extremt dåligt, men jag har märkt att det påverkat mig mycket.

Jätte dåligt minne
Sjuk ofta
Kort stubin

Finns säker fler saker att lägga på listan men detta är det som visar sig starkast. Det som varit värst är verkligen minnet! Nu skriver jag upp allt för jag vet att jag glömmer annars. Men vissa dagar kommer jag inte ihåg dagen innan, måste verkligen tänka länge för att minnas och det är inte bra! Ganska läskigt faktiskt!
Om ca 1.5 månader åker vi med Ruriks familj på semester. Då ska jag vila upp mig! :) ser fram emot den resan SÅ mycket!!

Ha en fin dag hörni!

PUSS

Likes

Comments

Igår blev det en kort visit på salongen. 2 nagelkunder. Det kan jag tycka är jätteskönt! Då hinner det liksom inte bli jobbigt, det är rätt slitsamt för kroppen att jobba med naglar man får ont i nacken och axlar väldigt lätt.

Det många inte tänker på är vilka skills det krävs att vara nagelteknolog :

*kreativ -
det är väldigt bra om man är kreativ i detta yrke. Ett måste skulle jag säga, jag skulle tröttna som kund om min nageltjej aldrig kunde komma med nya idéer

*koncentration -
arbetet kräver att du är koncentrerad hela tiden.

*trevlig-
ja det är ju en självklarhet! Det många inte tänker på är att vi är så pass koncentrerade i vårt arbete och att då samtidigt samtala och alltid vara glad och trevlig kan vara svårare än man kan tro!

*tålamod-
det är inte alltid kunderna vet vad dom vill ha och mitt jobb då är att hjälpa kunden fram till ett beslut. Det är inte alltid lätt och kräver tålamod.
En annan sak som just har med tålamod att göra är när kunder spänner sina händer! Jag vet inte hur många gånger jag tjatar på
Vissa om att slappna av i händerna! Haha att det ska vara så svårt?!?!? ;) men saken hör till den att när kunden spänner sig så blir det extremt jobbigt för våra arbetande händer!! Det kan leda till otroliga problem och även operation! Har man inte tålamod när en kund inte lyssnar och inte slappnar av så kan det bli otrevligt ;)


*serviceminded-
otroligt viktigt! Är du inte det så kommer du aldrig kunna leva på detta yrke! En ny kund är alltid en potentiell stammis så vårda dom väl! Lär känna kunden och knyt an. Gör du då ett bra jobb dessutom så har du med stor sannolikhet en ny kund!

Envis -
ge inte upp! Det tar minst ett år att jobba upp en trogen kundkrets. Jag har haft flera tjejer som börjat på salongen men sen slutat efter 1-2 månader med anledning att dom inte har råd att vara kvar. Det tar längre tid än 2 månader. Så ge inte upp och kämpa vidare. Det är tuffare under vissa perioder på året ska man tänka på också och vissa är bättre!

Social -
att vara en social och utåtriktad person är väldigt viktigt, det gör det lättare för dig att få en bra kontakt med din nya kund. Det betyder inte att du ska prata sönder din kund :) det är viktigt att man kan känna av personen!


Hoppas detta var till någon hjälp för dig som vill börja jobba som nagelteknolog! (Världens bästa jobb!)

Likes

Comments

Hej på er! Som de flesta som känner mig vet är att jag driver eget bolag! För er som inte vet så driver jag en salong, en e-handel och håller utbildningar inom spraytan! När jag blev gravid var jag tvungen att dra ner på mitt jobb rejält. Jag slutade helt med naglar efter bara några månader. Det jag kunde jobba med var spraytan då det är mer skonsamt för kroppen! Vilket resulterade i väldigt dåliga resultat vid årets bokslut.

Varför är det så år 2017 att mamman fortfarande ska vara den som tar nästan allt ansvar för barnet? Varför är det en självklarhet att jag ska offra allt jag har jobbat så otroligt hårt för men inte mannen! För mig var det liksom självklart att jag skulle vara hemma med Perla tills hon börjar på dagis! Jag hade inte ens tänkt tanken att Rurik skulle vara hemma. Varför? Jo för att vi är inpräntade med att mamman ska ta det mesta ansvar för barnet!

Ta bara en sån situation som när vi sover alla i samma rum. Jag Perla och mannen. Börjar Perla gråta på natten, vem är det som vaknar på 3 röda? Jag såklart. Nu lägger inte jag nån skuld på min bf utan jag tror att de flesta mammor där ute kan hålla med om att deras män inte heller reagerar lika snabbt som vi. Och det här med att vi mammor har en speciell instinkt tror jag inte ett skvatt på. Killar är curlade från barnsben av deras mammor vilket sitter i..

Min teori är att dom vet att nån Annan (mamman) tar barnet så därför behöver inte dom regera på skriket. Så här ska det inte vara! Idag 2017 ska det banne mig vara jämställt på alla plan!

Hade jag vetat bättre så hade jag aldrig varit hemma så här länge! Mitt företag har backat en hel del. Men från och med mitten på maj ska R ta Perla och jag ska börja jobba! Jag kommer komma tillbaka mer taggad
Än någonsin ska ni veta! :)) jag är så redo! Och missförstå mig inte nu, jag älskar att vara hemma med Perla men jag älskar också mitt företag!

Till nästa barn har jag lärt mig massor och en sak är säker! Vi ska dela på föräldraledigheten! :)

Likes

Comments

God morgon!! Lyssna på det här! Vi sov till 09.30!!!!! Halleluja! 🙌🏼 Perla fick välling vid 06.00 sen ville hon gå upp men jag var riktigt envis och tillslut fick jag henne att somna om!! Underbart! Jag känner mig som en ny människa!

Det var länge sen jag gick sova så mycket som i natt! :) glad mamma! Vi har ätit frukost och myst här hemma. Ska göra mig i ordning snart så ska vi nog ta en promenad till Farsta centrum. Jag bjuder på en bild från här om dagen hos svärisarna :)

Ha en fin dag! Jag har tidsinställda inlägg så kika in här under dagen!

PUSS!

Likes

Comments

Hej på eeeer! Sitter just nu och väntar på att Bf ska hämta mig från salongen! Bjuder på lite goda bilder på kladdisen jag slängde ihop idag när mamma va på besök! Ibland vill jag bara baka för att det doftar så gott men den här gången läckte formen så det rann ner på botten av ugnen haha kan säga att det luktade rätt bränt! Men gott var det :)

Likes

Comments

Lite härlig inrednings inspo! Jag kan titta runt på Pinterest hur länge som helst! Det finns så mycket fint att Jag blir galen! Vill bara bli klar med sovrummet nu så jag kan börja inreda!

Likes

Comments

Instagram@missfancynails