Det närmar sig och snart får vi sova första natten i huset. Idag har vi satt in kyl o frys. Har dock inge kort på de. Kommer skriva och lägga ut på söndag då vårt badrum kommer kaklas då!

Kan inte förstå att de närmar sig. Det ska bli så otroligt skönt att lämna ifrån sig lägenhetsnyckeln.

Ikväll har jag fått hjälp med att sortera skräp ifrån huset och lånar mammas bil och kärra då vi inte har drag.

Imorgon ska De listas färdigt i huset, och imorgon kväll ska jag montera ihop skåpen till tvättstugan. Sen är de bara badrummen kvar.


Snart är tvättstugan färdig, och på söndag får ni kort på hur de ser ut i badrummet 🖒 

Ha de så bra fram tills dess 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är de inte långt kvar tills de är slutbesiktning för vårt hus! Känslan att kliva in i huset färdigt och få godkänt att börja flytta in möbler är en dröm som blir sann. 37 dagar kvar. ❤

Jag kommer åka till huset varje kväll nu när Jonsthan kommit hem, nu kan jag greja mycket mer. Nu ska jsg börjs montera ihop köket och tvättstugan!

Ikväll flyttade jag in golv och köket i Julia och Ellas rum och städade i barnens del, så de blir lätt för Jonathan att fortsätta lägga golv inorgon. Imorgon kväll fortsätter jag!

Här får ni lite bilder, och ett smak på golvet som kommer vara i hela huset förutom klinkersen i hallen och badrummen. 

Till veckan kommer avsnitt 3 ut, och på måndag kommer dom och filmar! ha en fortsatt bra helg så skriver jag snart igen ! 

🌞

Likes

Comments

Jag ber så mycket om ursäkt, har inte varit så duktig på att skriva här!

Har gått i ett, och varit och är en jobbig period då min pappa gått bort. Förstår fortfarande inte att han är borta! Min älskade pappa. ❤ Inget mer jag tror jag kommer gå in och skriva om. Men då vet ni!

Huset växer fortfarande i raket fart!

vi har fått slutbesiktnings datum på huset! Så när de varit en mörk period för mig så ser man de ljusa framför sig och längtar något så otroligt.

Här kommer lite bilder på de växande huset.har även hunnit med att ställa mina på en monter tillsammans med min kollega med mina fantastiska forever produkter på en hästtävling. 

ha en underbar kväll så skriver jag snart igen. 

☉🌡😊🌱​

Likes

Comments

När man grejar med huset varje dag, blir man blind hur fort de faktiskt går! I måndags morgon var de bara plattan, och nu börjar de ju likna ett hus! Jag är med varje dag 5 - 6 timmar om dagen. Jag är så otroligt bortskämd med att ha så snälla barn! Idag åkte jag till tippen och städade undan!

De är så kul detta, att se förvandlingen ske för varje dag som går! Till helgen ska taket läktas, och nästa helg ska taket läggas.

De här är faktiskt de roligaste jag gjort på länge, att få vara delaktig i sitt snart nya hem. Har varit med på stomresning, och kapar brädor och bär brädor så jag tom började blöda på armen. Skitig från topp till tå varje dag, men de är så kul! Nu i helgen ska vi läkta väggen för panel, och börja sätta panel de vi hinner.

Får snart ta och ringa och förbereda målarn, i maj kommer han få komma och spackla och måla.

Här kommer lite bilder från denna veckan. I måndags morgon till torsdag kväll.

Ha en fortsatt trevlig kväll!Likes

Comments

7 dagar tog de från att inte vara något till att ha en gjuten platta!

De går så fort så jag hinner inte med. På söndag ska jag till tomten med mamma.

Svärfar kommer hit och tittar på tomten då också, och Jonathan och han ska kapa iordning allt för måndagen då de ska sätta ihop stommarna.

Jonathan sa idag att nästa vecka på fredagen, så ska de vara ett tätt hus om de flyter på med vädret. Vi ska ta in en fläkt in i huset som ska stå och dra sen ett tag innan målaren kommer. Så man får bort de mesta av de blöta virket.

Idag gick jag promenad ner dit iofs som vanligt. Men idag var de roligare och se att asvalterar killarna var där, och att huset kommit.

Idag när jag var där hjälptes Jonathan och jag åt. Han åkte till tippen och jag städade. Men de roliga tog snabbt slut, jag skulle till mitt jobb och jobba lite extra. Men på söndag är jag där igen!

Innan barnen och jag gick till tomten idag, tog jag en god frukost, sen en dusch med Julia.

Nej nu blir de natta, imorgon ska jag jobba morgon på jobbet. Så nu skriker sänga efter mig.

Godnatt med lite bilder från idag

Likes

Comments

C9 var min räddning i mitt liv! Från att ha varit socker beroende ( blev de efter alla graviditetens och tröttheten) och små ätit, till att nu inte känna sig efter socker.

Nu kan jag istället bli sugen på sallad.

Igår var vi ute hala dagen och jag stack hem snabbt bara för och göra nytt kaffe. Så skrek magen efter mat. Då tog jag bara 2 salladsblad ost och skinka i mellan och åt. Jösses va gott !!!

Jag är så tacksam för jag hittade Sara som jag hittade på instagram som var min inspiration när hon visade vad hon hade gått ner, och när de dessutom stod hur bra hon mådde. Jag tog kontakt, och nu är vi arbetskollegor! En underbar tjej!

Jag gick ner hela - 5,2 kg och - 35 cm runt om i kroppen. Nu har jag inte vägt mig sen dess men ska göra nästa vecka, men cm runt kroppen går ner fortfarande. Här är före och efter bilder på mig.
Sen händer de saker på tomten, och just nu går de väldigt framåt istället för bakåt.

Imorgon ska dom gjuta, de skulle dom gjort egentligen på fredag. All virke och takstolarna kommer på fredag (!!) De skulle egentligen kommit nästa vecka, men de ska asfaltera på vår gata nästa vecka. Igår var jag där och tog kort, idag ser de inte ut såhär utan nu är även golvvärmen på och snart almeringen. Garaget är färdig grusat och även uppfarten. Så "grävarna" har gjort sitt sista jobb där.

🌸
Likes

Comments

På min vanliga dagliga runda som vanligt när jag gick förbi tomten, var de roligt och se att grävingen var i full gång och pinnarna började bli utsatta.

Idag läggs rören. Och dom ska förbereda inför fredag för då kommer leverans för plattan.

Om 1 vecka kommer takstolarna. Dom fick ändra om för takstolarna är så stora.

Allt ser så smått ut nu när de bara grävt. Längtar tills de får upp väggarna.

När jag hade varit där igår så gick jag en väg jag gått förut dock utan barnvagn med över 20 kg i.

En naturstig som är väldigt fin. Blir mysigt och gå där till sommaren och ta med sig fika.
Likes

Comments

Grävningen igång, och vi är de första på det nya området som satt igång. De ska bli roligt och följa de andra husen, man är nyfiken vem som börjar här näst!

Och 4 april kommer dom och fixar allt med plattan och gjuter!

Veckan efter kommer resten av grejerna och huset och garaget ska resas. Det roliga börjar nu!

Jag längtar efter att få fira vår lilla Ellas första födelsedag i nya huset.

Sen längtar jag efter en diskmaskin, en tvättstuga igen.

Och kunna få se mina barn kunna springa runt utan att de är trångt!

Vi är verkligen inga lägenhetsmänniskor.

🌸🏡


Likes

Comments

Hoppas vi nu!

Helt underbart idag, sandra och jag gick 1 mil ute idag. Gick förbi tomten.

Imorgon ska jag dit och ta med spaden och ta första "skopan"

Nu är detta igång, och vi fick även välja den färgen vi ville ha på taket också. Så roligt om ni följer med på hela resan.

Ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Snart är de egentligen dags!

Vi ska på möte på onsdag, sen skriver vi på de sista pappren, och sen ska de börjas grävas på vår tomt. Så fort april börjar så kommer plattan och göras, till både garaget och huset. Sen är de dags och sätta igång med husresningen!

Jag är tyvärr inte lika duktig på detta som min man, men ska vara med och göra de jag är duktig på, städa undan så de hela tiden är lätt för dom och jobba och håller de rent. Det ska bli så kul att få köpa inredning till huset sen.

För er som inte vet så ska vi ha ett 1 plans hus, 5 rum och kök, 2 badrum. och 3 klädkammare.

ett dubbelgarage.

Vi har köpt en tomt utanför Karlstad i Kil, vid ett fint område väldigt nära fryken, en badplats.

Likes

Comments