View tracker

God morgon!

Var ett tag sen jag bloggade men det har hänt mycket och måste få ordning på allt innan jag kan sätta mig ner och få ord på allt som sker.

En sak vet jag med säkerhet, allt kommer bli bra i slutändan...De ska bara vara lite kaos innan allt lägger sig och bitarna faller på plats.

Ha en härlig dag därute 💗

Likes

Comments

God Morgon!

Vill bara önska alla som läser detta en Riktigt God Jul och passa på att stressa av. Det blir jul ändå och det är med dom nära och kära som den  betyder mest. Man behöver inte nån Disney-jul för att allt ska bli perfekt. Njut,skratta,och bara va. 💗

Kram från mig och Elsa 💗

Likes

Comments

God morgon därute.

Som ni säkert har förstått så håller jag en välbehövlig paus från bloggen och kommer endast att blogga när lusten faller på.

Försöker hitta balans i livet med jobb,diabetes och lite annat. Och detta gör att jag håller ett break.

Om inte så önskar jag dig en Skön Jul och ett Gott Nytt år 💗 och kom ihåg att va rädd om dig, det finns bara en som du 💗

Kram

Likes

Comments

God morgon!

Har pausat skrivandet lite eftersom jag inte har varit på topp och har inte orkat. Diabetes är ett heltidsjobb men man kan bara gilla läget och köra på oavsett.

Men kan äntligen röra på mig utan att nästan dö på kuppen så nu njuter jag av att kunna promenera.

Var uppe på Sörknatten i Söndags med hjärtat och jisses så härligt det var. Strålande sol och frisk luft. Utsikten va enorm.. Man såg ända bort till Kinnekulle.

Nu laddar vi för marknaden i helgen och helgen efter det fyller Farmor 90 så då är det stort kalas.

Men just nu fokuserar jag på att njuta så mycket jag bara kan av dagarna. Älskar oktober med sina vackra färger och den friska kalla luften.

Ha en härlig dag därute 💗

Kram

Likes

Comments

God morgon!

Känner mig som en sömngångare och kroppen känns som om den har varit igenom ett världskrig. Blodsockret svänger och det tar hårt på en både fysiskt och psykiskt.... Men äntligen Fredag och jag kan få lyssna på kroppen och göra vad jag orkar.
Det är hårt att jobba heltid samtidigt som kroppen strejkar men det är bara att gilla läget.

Nu kaffe och bara vara...
Ha en skön helg därute 💗

Puss

Likes

Comments

God morgon!

Då var torsdagen här och idag blir det full fart. Jobba fram till kl 17 och så hem och slänga in några maskiner tvätt och så kommer Lola och Johan på kaffe... fast Johan får annat... faster har självklart ordnat med fika till lillkillen oxå 😉

Igår var det fullt ös på jobbet och sen gick jag ner med en kollega och handlade lite innan jag städade.

Kan ju lungt säga att imorgon är det jag som njuter av ett glas vin och bara tar det lungt. Har haft fullt upp hela veckan mer eller mindre så nu är det dags för en lugn helg. 😊

Vad händer hos er i helgen?

Ha en härlig dag därute

Puss!

Likes

Comments

Morning på er!

Då var vi redan mitt i veckan och dagarna bara springer iväg.
Sitter här och dricker mitt kaffe och ser dagen vakna...Snart soluppgång 🌅

Tycker det är fantastiskt med denna värmen vi har fått men ser verkligen fram emot kallare nätter och friskare luft. Känns lite konstigt att fortfarande gå i sommarkläderna lixom. Men men...

Idag blir det hem efter jobbet och röja lite för imorgon blir det tvätt och kaffe med Lola och Johan och sen är det Fredag...Som sagt... dagarna springer iväg..

Men nu kaffe och bara vara innan jobbet kallar.

Ha en skön dag därute

Puss!

Likes

Comments

Tjenare 😊

Vilken mysig helg det har varit.
Kom hem i fredags efter jobbet och fixade lite och så myste jag och Elsa med en skön film innan sängen kallade.

Lördagen grejade jag lite och handlade innan jag fixade middag till mig och Atle,som kom på kvällen så det blev en lugn kväll och tv innan vi båda stupade i säng.

Idag vaknade vi vid 9 och härligt utvilade planerade dagen vid frukosten och efter en dusch va vi iväg.
Först till Fengersfors och kikade på konstnärskollektivet i det gamla bruket. Allt va ju stängt men så mysigt ställe. Fick lite Christiania-känsla över det.
Sen iväg till en helmysig sluss vid Dalslands Kanal. Tänk att sommarjobba där, en stuga vid vattnet och bara njuta av livet samtidigt som man får härliga semester-firare igenom slussen.
Efter det drog vi hem till mor och far och firade brorsan som blir 30år idag 🎁☕🎂🎈💐. Med full underhållning från Johan 😉 och god mat & Tårta innan vi drog hemåt. Hann med att bara vara tillsammans innan hjärtat åkte hem till Norge igen. Och nu är det så där tomt igen.

Njuter varje minut med mitt hjärta och oavsett vad vi hittar på så har vi alltid kul tillsammans. Hur härligt är inte det 💗

Och den 30 September är det 6 månader sen vi var på vår första date, en dag jag vårdar ömt i minnet.

Ha nu en härlig kväll därute

Kram!

Likes

Comments

Lovade en härlig tjej lite bilder från mitt hem och nu fick jag tagit mig samman och fått ordnat med det.

Jag och min helsköna katt Elsa bor i en etta på ca 40kvm med en stor altan. Här trivs vi som fisken i vattnet och har bott här i snart 2år.

Frågor? 😊

Annars får du ha en underbar helg 💗

Kram

Likes

Comments